Koji ste horror zadnji gledali?
- Ašow
- remike2
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Hole (2010) - 5/10, ništa posebno
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- metallicat
ajme tek sad si to pogledao? ja sam ga mali milion puta (uz d.darka) pogledala i uvijek je presavršen.Sammy wrote:The Others (2001) - pa ovo je odlično! Necu sad ulazit u to je li horror ili ne, ali meni je bio tako jeziv i napet, a to je najbitnije. Koja atmosfera, tako mračna i sablazna, genijalno, i ta ogromna kuca i interijer, ma fascinantno. Uhvatila me neka jeza negdje na polovici filma sto vec dugo vremena nijedan film nije uspio napraviti. Nicole Kidman je nadmasila sva moja ocekivanja u ulozi stalno nadrkane i stroge majke, a twist na kraju- 10/10

- Sammy
metallicat wrote:ajme tek sad si to pogledao? ja sam ga mali milion puta (uz d.darka) pogledala i uvijek je presavršen.Sammy wrote:The Others (2001) - pa ovo je odlično! Necu sad ulazit u to je li horror ili ne, ali meni je bio tako jeziv i napet, a to je najbitnije. Koja atmosfera, tako mračna i sablazna, genijalno, i ta ogromna kuca i interijer, ma fascinantno. Uhvatila me neka jeza negdje na polovici filma sto vec dugo vremena nijedan film nije uspio napraviti. Nicole Kidman je nadmasila sva moja ocekivanja u ulozi stalno nadrkane i stroge majke, a twist na kraju- 10/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
hehe, ma nema veze. ispalo bi onako više smiješno da stavljam smajliće. zbilja je filmčina.
neki horror nisam bar 2 tj pogledala..
neki horror nisam bar 2 tj pogledala..

- john_constantine
Night of the living dorks - Stvarno zabavna horor komedija. Da, riječ je o vrlo predvidljivoj i stereotipnoj komediji (ono, štreberi, nasilnik, strogi učitelj tjelesnog, seks s starijom ženskom, najbolja frendica i slično). I prvih 15 minuta djeluje baš stereotipno, ali čim glavni likovi postanu zombiji, onda krene zabava. Sat i pol vrlo brzo prođe iako je humor čisto solidan i ne pretjerano originalan, ali dovoljno da se opustite i zabavite. Naročito galerija uvrnutih likova, a jedan od prejakih likova poput Conrada s nekoliko odličnih fora i dijaloga. 4/5
Michel puši karu.
- Sammy
Shaun of the Dead (2004) - zabavio se jesam, a to je jedino sto sam ocekivao od ovakvog tipa filma, uz naravno makljažu zombieja. Neznam zasto je neke toliko razocarao, te da je tek neki prosjek..meni je bas bio super, cak me i nasmijao, a to mi je trebalo. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- remike2
Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- one and only
Ils (2006) - odlican film dobija na tezini zbog istinite price 9/10
-
Trick r Treat (2007) - 7/10
- john_constantine
Fringe season 2 - i dalje odlična i zanimljiva serija iako slučajevi više nisu povezani kao u prošloj sezoni. Ali glavna priča mi kreće silazno dolje, iako je zanimljiva (samo sam očekivao nešto drugačije od tog "proročanstva") s nekoliko odličnih preokreta i novih likova. A i završno finale s napetim chifflangerom. 4/5
Michel puši karu.
- maddjuro
i ja ga opet pogledah.Asfodel wrote:Ašow wrote:Shining (1980) - 10/10![]()
..eh pa da, baš paše za zimu.
i sada sam primoran ovo postat
SpoilerShow
I may be an idiot, but i am no fool.
- Joga
case 39 - predvidljivo, ništa posebno i na kraju rene z
4/10

god is a spurs fan
- Sammy
Suspiria (1977) - odličan..prelijepe boje u filmu, a glazba..uh..savršena atmosfera te doza jeze i napetosti, mogu reci da sam se ovim djelom zainteresirao za Argenta. - 9/10
- bluedreamer
meni se taj film skroz svidija, čak san "prožvaka" i ReneJoga wrote:case 39 - predvidljivo, ništa posebno i na kraju rene z4/10