Devil (2010)
- metallicat
Re: Devil (2010)
ali ja želim reć kako nije stvar u tome da je
SpoilerShow
devil određena osoba, ''on'' je ulazio/izlazio iz više osoba. ja ne mislim da je baba bila od početka, to što je ona na kraju bila, mogao je bilo tko. ipak je i ona bila kradljivica kao i drugi.

- Jane Doe
gledala ga jučer i uspjela zaspat negdje na polovici, ali dragi ga je odgledao do kraja i ostao vidno razočaran.
eto, ono što sam odlgedala od filma, ni meni nije niš specijalno, nekako mi ni atmosfera nije baš pogođena, nema mi napetosti (dobro, može bit da je bilo napeto dok sam spavala
)
ali bilo bi fora da, umjesto što sad po filmovima općenito guraju taj 3D, se mogu mijenjat kamere. to mi je palo na pamet dok smo gledali film. bilo bi fora da se, npr. može film pogledat ovako kako je i sniman, ali i samo gledano iz lifta, jer kad se ono svjetlo gasi i događaju čudne stvari mi to vidimo preko sigurnosne kamere, pa mislim da bi bilo veći dojam napetosti da se mogu takve scene odgledat iz lifta. eto, bujna mašta radi svašta
eto, ono što sam odlgedala od filma, ni meni nije niš specijalno, nekako mi ni atmosfera nije baš pogođena, nema mi napetosti (dobro, može bit da je bilo napeto dok sam spavala
ali bilo bi fora da, umjesto što sad po filmovima općenito guraju taj 3D, se mogu mijenjat kamere. to mi je palo na pamet dok smo gledali film. bilo bi fora da se, npr. može film pogledat ovako kako je i sniman, ali i samo gledano iz lifta, jer kad se ono svjetlo gasi i događaju čudne stvari mi to vidimo preko sigurnosne kamere, pa mislim da bi bilo veći dojam napetosti da se mogu takve scene odgledat iz lifta. eto, bujna mašta radi svašta

- Jane Doe
- Matek
hehe, tenksJane Doe wrote:matek, dobar ti je avatar
- john_constantine
takav avatar je imao onaj stari forumaš Freddy.Jane Doe wrote:matek, dobar ti je avatar
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- Josef K
Devil - 5/10
Kraj mi je preloš.
Sve u svemu - pogledaj i zaboravi drugi dan da si išta gledao.
Kraj mi je preloš.
Sve u svemu - pogledaj i zaboravi drugi dan da si išta gledao.
- Matek
DAGreenHornet wrote:Matek sa PFS foruma?
- Horrorist
Izuzetno mi se svidio.
Vidim puno negativnih komentara.
Izuzetna atmosfera,dobro pogođeni sound efekti u datim momentima,gluma vrlo dobra,scenarij vrlo dobar.
Jedino se slažem da mi kraj nikako nije sjeo i zbog toga 8/10.
Film me držao onako kako me Saw držao davnih dana kada se prvi dio pojavio i razgalio me.

Vidim puno negativnih komentara.
Izuzetna atmosfera,dobro pogođeni sound efekti u datim momentima,gluma vrlo dobra,scenarij vrlo dobar.
Jedino se slažem da mi kraj nikako nije sjeo i zbog toga 8/10.
Film me držao onako kako me Saw držao davnih dana kada se prvi dio pojavio i razgalio me.
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Asfodel
Ako idem secirati sitnicu po sitnicu - sve je dobro, odlično štoviše, svi ti elementi od atmosfere, načina ubojstava, legende/priče u pozadini, samog scenarija, gradnje napetosti, mjesta radnje - jednostavnost koja je ispala efektnija od nekih megalomanskih pretjerivanja...skidam kapu za sve to.
ALI čini se da ima sličan sindrom kao i Shitter ups Shutter Island ... kraj, poanta, opravdanje za film... kao da smo glupi pa nas idu malo jebat u mozak. Prozirnost.
Ne znam, ovo bih i dalje preporučivala reda radi, a intimno mi je žao što je nešto s toliko odličnim premisama ispalo naivno. Ocjena 6 ili 7, između valjda..
E da, inače su mi preloše te božje poante, iako to nije stvar filma, al eto
ALI čini se da ima sličan sindrom kao i Shitter ups Shutter Island ... kraj, poanta, opravdanje za film... kao da smo glupi pa nas idu malo jebat u mozak. Prozirnost.
SpoilerShow
Ako ne ono s đavlom i vrludanjem, taman da gledaš pijan mooraš skužit još od početka da je ubojica drotove obitelji u liftu, mislim stvarno 
E da, inače su mi preloše te božje poante, iako to nije stvar filma, al eto
SpoilerShow
"Jebo te bog! Bio sam loš!
Dva očenaša pa mogu još!"
Dva očenaša pa mogu još!"
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Studeni
nagovorila si me....
valjda ću uhvatit vremena preko vikenda čekirat...
valjda ću uhvatit vremena preko vikenda čekirat...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
filmofil
napet i uzbudljiv, traje taman kolko treba, dobro su to izveli...možda je bilo malo preočito tko je od njih sotona, ne bi se složio s teorijom da je on ulazio i izlazio po potrebi od jednog do drugog
uz to sve bi se još jedino mogao požaliti na lošu glumu, ali sve ostalo je na razini 
SpoilerShow
za to je ključna scena kad otkriju da se lik preziva janekowski, a ne da je to ime babetine jane kowski
This is the Zodiac speaking.
- Studeni
Dovoljno napet i sasvim solidan, ali sve po PS-u. Nimalo da iskoči iz kalupa. Stvarno nije loše, ali šteta što je šablonski.... 6.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Wendigo
nakon ovoliko pozitivnih komentara, u meni se budi interes za ovaj film.
bez obzira što sam deklarirani mrzitelj shalmayana.
bez obzira što sam deklarirani mrzitelj shalmayana.