tko kaže da je veličina važna?Asfodel wrote:Evo boce, slatkić maliJoj AdriaSpoilerShow![]()
Pivo
- john_constantine
Re: Pivo
Michel puši karu.
- Ašow
- callac
kod frenda, ne znam od kud je dofurao, ni ja ga nisam našla u nas..Jane Doe wrote:a di ??callac wrote:probala iJane Doe wrote:ou jebote, Pigmix![]()
koza je magazakon, sad si želim to probat![]()
![]()
.. sad ćeš reć negdje vani
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- borntodie
Neznam za vas al ja nisam 20dana okusio piva i vec pogledom na ovaj topik osjecam nuzdu sutra okrenuti minimalno 2 tocena.
Prolazim kraj Zlatnog međeda i cure mi sline a nemam vremena za pivu, ah...
Prolazim kraj Zlatnog međeda i cure mi sline a nemam vremena za pivu, ah...
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- dr_gonzo
- Ašow
- cactus
Corsendonk pater-Alc=7,5%-Belgium-jako tamno pivo
Imao sam priliku probati seriju belgijskih piva i u konačnici ono što vrijedi za ovu,vrijedi i za većinu piva te zemlje-gorko je i nikako ne leži nakon nekog dobrog jela. E sad ako se to nekom sviđa ja se slažem. Kvaliteta nije upitna ali dokaz da se crno pivo može napraviti sa lakšom aromom stiže ovih dana u jednoj slovenskoj pivi.
3/5
Imao sam priliku probati seriju belgijskih piva i u konačnici ono što vrijedi za ovu,vrijedi i za većinu piva te zemlje-gorko je i nikako ne leži nakon nekog dobrog jela. E sad ako se to nekom sviđa ja se slažem. Kvaliteta nije upitna ali dokaz da se crno pivo može napraviti sa lakšom aromom stiže ovih dana u jednoj slovenskoj pivi.
3/5
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.