Sto se zadnje jeli/pili
- Jane Doe
Re: Sto se zadnje jeli/pili
ja eto mogu kavu popit bez cigarete, bez problema, ali pivu, e to malo teže... jedna ide, ali druga već jaaaako teško. to mi je onak, najdraža kombinacija 

- Ašow
Definitivno.
Uz gajbu bi mogao tokom dana 2 kutije popušit bez beda. Al ne znam jel bi 3 uspio ko bub ovdi
Uz gajbu bi mogao tokom dana 2 kutije popušit bez beda. Al ne znam jel bi 3 uspio ko bub ovdi
- Wendigo
ja ni nebih pušio da ne postoje alkohol i kava. jedino mi je uz to gušt zapaliti, ali uz kavu mi više ne treba (zna me uloviti želja za cigaretom kad sam na kafi s nekim tko puši, ali se nekako suzdržim), a nisam se napio već 2-3 mjeseca. nekako mi se neda više izlaziti, cugati itd.Bub wrote:Ma ja se već jebem dost dugo vremena, nekad ne zapalim cijeli tjedan i onda kad dođe vikend, popušim 3 kutije ako odem vanka. Jednostavno ne mogu popiti 2 piva a da ne zapalim, navika izgleda, nije mi to to. Mada bi se ostavio tog govneta, doduše dosta sam smanjio, ali niakako da ostavim potpuno. Tebi svaka čast na 2mj.Wendigo wrote:ja nisam već 2 mjeseca zapalio cigaretu ni duhan za motanje.
jedino zapalim koju trubicu povremeno, ali i to sve manje i manje...
ot: burek i jogurt.
Last edited by Wendigo on 03 Dec 2010, 10:35, edited 2 times in total.
- Bub
Čuj većinom kad idem vanka ode se ranije okolo osmice, pa se popije koja kod frenda u bircu do nekih 12h kad krenemo vanka i većinom nosim dvije kutije, pa se zaruži do jutarnjih sati i obavezno svrati na benzu po još jednu jer fali, dobro ostane mi u toj trećoj možda manje od pola, a i vanka uvijek netko užica koju, nije baš da je točno tri, al popušim više nego inače. Kavu sam prestao piti tako da nemam s time problema, doduše dok sam ju pio, pio sam samo tursku bez šećera s malo mlijeka i uz to 4, 5 cigareta, počelo mi je jako smetat ujutro pa sam prestao, rađe stavim nešto u kljun.Ašow wrote:E, al kak uspiješ 3 kutije popušit?
Mislim, rađe pivo neg kavu uz cigaru pijem, ali... kak uspiješ toliko popušit?
Last edited by Bub on 03 Dec 2010, 10:37, edited 1 time in total.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Također, kažem da sam dosta smanjio, ali bih volio u potpunosti prestat, mada i ja kad je ovakvo vrijeme puno manje idem negdje, većinom do birca ili neke kućne egzibicije budu (poker, bela, rizik, pes etc.) pa opet dođe na isto.Wendigo wrote:ja ni nebih pušio da ne postoje alkohol i kava.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
- Ašow
Kontam, ja nosim kutiju i pol. Treća je rijetkost. Al zna se dogoditi ako se zaruži duže ili ako odem prespavat kod nekog il nest slicno.
Inace nisam neki kavanđija.
Onak, popijem malu kavu u birtiji, a doma si također napravim malu.
Al ta bude jaka pretjerano.
Al tokom tjedna 3, eventualno 4 kave popijem.
A crnu tursku sam odjebao prije par godina kad me počela žgaravica peglat. Zajebi to, nije mi uopće fina.
Inace nisam neki kavanđija.
Onak, popijem malu kavu u birtiji, a doma si također napravim malu.
Al ta bude jaka pretjerano.
Al tokom tjedna 3, eventualno 4 kave popijem.
A crnu tursku sam odjebao prije par godina kad me počela žgaravica peglat. Zajebi to, nije mi uopće fina.
- Wendigo
@bub: evo, najduže sam izdržao malo više od godinu dana bez cigarete, i onda sam ponovo počeo iz nekog debilnog razloga.. 
nadam se da ću prestati za stalno. jedini problem je što se svaki put kad prestanem pušiti (prstajao sam već barem 10 puta) udebljam..
nadam se da ću prestati za stalno. jedini problem je što se svaki put kad prestanem pušiti (prstajao sam već barem 10 puta) udebljam..
Last edited by Wendigo on 03 Dec 2010, 10:39, edited 1 time in total.
- Bub
Tišina tamoJane Doe wrote:Bub, jebote koji si ti dimnjak
- Jane Doe
ja sam se prije isto trudila prestajat i onda stalno mislim na cigaretu i puši mi se više nego onda kada ne prestajemWendigo wrote:@bub: evo, najduže sam izdržao malo više od godinu dana bez cigarete, i onda sam ponovo počeo iz nekog debilnog razloga..
onda sam odjebala to fino, a cigarete ili su se pokvarile (u srednjoj mi je walter bio ludilo, sad je fuj
tako da, ja podržavam tvoj trud, ali nemoj se previše žderat ako koji put poklekneš i imaš te pušačke epizode, gledaj to ko pauzu od nepušenja, a okani se kad se osjećaš da ti najmanje trebaju, manje ćeš žderat i neće ti toliko teško padat...

- Jane Doe
- Wendigo
vjerojatno ću pokleknuti i zapaliti koju prvom zgodom kad se napijem do besvjesti.
dobro je što mi sad smrde cigarete i ne volim sjediti u zadimljenom prostoru, a da ne kažem kako ih nanjušim ako netko puši vani 20 metara od mene.
eh, hvala na podršci.
dobro je što mi sad smrde cigarete i ne volim sjediti u zadimljenom prostoru, a da ne kažem kako ih nanjušim ako netko puši vani 20 metara od mene.
eh, hvala na podršci.
- Ašow
Ma, ja samo znam da si trebam kupiti novu lulu.
Ova koju trenutno imam je progorila.
- Jane Doe
nije bed, samo se ti nemoj preveć sekirat oko togaWendigo wrote:vjerojatno ću pokleknuti i zapaliti koju prvom zgodom kad se napijem do besvjesti.![]()
eh, hvala na podršci.

- Jane Doe
to je zato kaj ne čistiš dimnjak redovitoAšow wrote:Ma, ja samo znam da si trebam kupiti novu lulu.