ja se ne odvajam od svoje, prvi dan sam je nosio po kući..Jane Doe wrote:crnu peruansku kapu![]()
ima onaj klasični uzorak zvijezdica/pahuljica, podstavljena.... za samo 20 kuna (ostalo od prošle godine)
Što ste zadnje kupili??
- Wendigo
Re: Što ste zadnje kupili??
- Jane Doe
mislim da ću i ja tako danasWendigo wrote:ja se ne odvajam od svoje, prvi dan sam je nosio po kući..Jane Doe wrote:crnu peruansku kapu![]()
ima onaj klasični uzorak zvijezdica/pahuljica, podstavljena.... za samo 20 kuna (ostalo od prošle godine)

- elrania
- callac
kad smo kod kapa, dingo, kad ćeš ti doć po svoju kod mene?
ja prošlogodišnju kapu konačno mogu nositi jer mi je kosa narasla, do sada nije imalo smisla, mrzim kapu na kratku kosu, izgleda tak debilno!!! i baš mi je slatka
ja prošlogodišnju kapu konačno mogu nositi jer mi je kosa narasla, do sada nije imalo smisla, mrzim kapu na kratku kosu, izgleda tak debilno!!! i baš mi je slatka
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
da, trebao bih...callac wrote:kad smo kod kapa, dingo, kad ćeš ti doć po svoju kod mene?![]()
ma svakako ćemo se se vidjeti ovih dana, oko 7. 12.
- Bub
PCI-E XFX ATI RADEON HD 5670, 1GB DDR5, HDMI, DP, DVI, HDTV

22'' LED PHILIPS 226CL2SB, 2ms, 250cd/m2, 20000000:1, DVI, crni, wide

22'' LED PHILIPS 226CL2SB, 2ms, 250cd/m2, 20000000:1, DVI, crni, wide

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
mmmmmmm,phillips monitor,imao sam jednog 10 godina i radio je savršeno,tako da super odabir
a i grafa je super
,sve igre će se fino vrtit 
- Ašow
- Bub
@John_Ryder to je ona grafička o kojoj smo pričali, konto sam uzeti 5750, ali za moje potrebe je ova zvijerka, ostalo bi bilo pretjerivanje.
Što se tiče monitora nadam se da je dobar pošto je LED, a ne bih ga ni uzeo da nije bio na nekoj kvazi akciji. Tako da ću moj LCD udjelit obitelji.
Što se tiče monitora nadam se da je dobar pošto je LED, a ne bih ga ni uzeo da nije bio na nekoj kvazi akciji. Tako da ću moj LCD udjelit obitelji.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
aha,sjećam se,samo nadograđuj drivere,ali ne odmah,znači nek izađe 3-4 nova i tek onda pukni zadnji driver,jer svakih mjesec dana stavit novi je fail,govorim iz iskustva,a monitor ti je sigurno dobar,po meni su uz samsung i aoc najkvalitetniji,i lijepo izgledaBub wrote:@John_Ryder to je ona grafička o kojoj smo pričali, konto sam uzeti 5750, ali za moje potrebe je ova zvijerka, ostalo bi bilo pretjerivanje.
- elrania
crni šos od štofa, smeđe hlače, sivu vestu i sako u lovačkom stilu 
- callac
CK olovku za obrve dark blond x2, dečku majicu, pasu hranu... elri, bila sam u martimexu, sjenila više nema, samo dvije bezveze nijanse, a ruž koji sam ja uzela isto tako nema, ali ima nijansa svjetlijih pa nisam uzimala tebi da se ne zajebem, odi sama pogledaj...još ću prošvrljati po ostalim martimex parfumerijama jer ovako dobro sniženje dobre kozmetike još nisam doživjela...a čak im ni rok trajanja ne ističe brzo

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a ma da? ja sam mislila da je u pitanju nešto čemu rok ode već za max mj dana (il je već otišaocallac wrote:a čak im ni rok trajanja ne ističe brzo![]()
budem pogledala sljedeći tjedan kad se vratim natrag u zg. valjda bude bilo toga još
e, glede tih olovaka za obrve, kakva je ponuda? kolika im je cijena?
- callac
ne znam koje su boje još ostale, ja sam odmah dvije maznula kad sam vidjela da ima "moja boja" a ta bi i tebi stajala! cijena je smiješnih 30 kn (snižena sa 100kn) što je za duplo jeftinije od max factory koje inače koristimelrania wrote:a ma da? ja sam mislila da je u pitanju nešto čemu rok ode već za max mj dana (il je već otišaocallac wrote:a čak im ni rok trajanja ne ističe brzo![]()
) pa ih zato tako jeftino daju.
budem pogledala sljedeći tjedan kad se vratim natrag u zg. valjda bude bilo toga još![]()
e, glede tih olovaka za obrve, kakva je ponuda? kolika im je cijena?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
hm hm, budem bacila oko i na te. treba mi sad neka malo tamnija; imam od prije neke tamne blond nijanse, al su mi čak malo preblage za ovu boju.
uglavnom, super cijena
nadam se da ću si upecat barem ruž, ako ne još i to i 2 ruža 
uglavnom, super cijena