Dosta povoljno a i dobio si dobre horrore...bakero wrote:ja sam nabavio 20-ak horora za 80kn!
1. the gravedancers, poltergeist I,II, rose red, IT, Misery, Pet Sematary,The omen I,II,III, Riding the bullet, Salems lot, Pulse, They, Number 23 ne mogu se sitit dalje!
Što ste zadnje kupili?
- jigsaw
- bakero
da ima dosta divxa i par dvdova, uglavnom sam dobro proša, uzeo sam još krv i čokolada, vacancy, abandoned..... to je to!jigsaw wrote:Dosta povoljno a i dobio si dobre horrore...bakero wrote:ja sam nabavio 20-ak horora za 80kn!
1. the gravedancers, poltergeist I,II, rose red, IT, Misery, Pet Sematary,The omen I,II,III, Riding the bullet, Salems lot, Pulse, They, Number 23 ne mogu se sitit dalje!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
a ja i prijatelj otišli u neki dvd cd shop u Grudama(BiH) di ti je rasprodaja dvdova po 12 kn do 15.8. i imaš pun kurac divx kompilacija od pojedinog redatelj, glumca to ti dođe 30kn ja sam uzeo jednu od stephena kinga i neki horror volume 11. onda moš mislit koji horora ima na kompilacijama do 11., nabavio sam još neki film Severance i sutra mi dolazi Abandoned!jigsaw wrote:Gdje si to nabavio, ako nije tajna?
i što je najzanimljivije dobiješ fim s kutijom i coverom ko original, čudesa
http://www.imdb.com/title/tt0464196/
http://www.imdb.com/title/tt0475937/
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
- A$H
-
Ivana
vrlo dobar australski hororčić prema istinitom događaju!
[/quote]
inspiriran samo..imaš opširnije u topicu tog filma...[/quote]
Sorry, ja sam vrlo friski clan i nisam iscitala sve topice. Moram priznati da me nakon tog filma malo trta voziti moj poluraspadnuti Nissan po pustari. Volim horrore koji su blizi zivotu, iako je Freddie legenda mojeg djetinjstva, usko pracen Jasonom, u neke stvari prestnes vjerovati kao u Djeda Mraza. Ima li stogod vrijednog za pogledat po vasem misljenju, da ti se poslije fakat tresu gace?
inspiriran samo..imaš opširnije u topicu tog filma...[/quote]
Sorry, ja sam vrlo friski clan i nisam iscitala sve topice. Moram priznati da me nakon tog filma malo trta voziti moj poluraspadnuti Nissan po pustari. Volim horrore koji su blizi zivotu, iako je Freddie legenda mojeg djetinjstva, usko pracen Jasonom, u neke stvari prestnes vjerovati kao u Djeda Mraza. Ima li stogod vrijednog za pogledat po vasem misljenju, da ti se poslije fakat tresu gace?
- elrania
da si dijete od 12 god mozda bih ti i mogla nabrojati par njih koji bi ti bili, ako nista, bar malo jezivi... no nekako sumnjam da ce se bilo kojem odraslijem ljubitelju horrora doslovce trest gace na neki film...Ivana wrote: Ima li stogod vrijednog za pogledat po vasem misljenju, da ti se poslije fakat tresu gace?
osobno, naletih na par filmova sa scenama koje su me dosta uzdrmale na tren, ali niti jedan nije imao bas neki permanentni fright ucinak
ovisi kakve horrore volis... frendica je bila prestravljena nakon egzorciste, jedna nakon poltergeista... dok drugi tupo reagiraju na to
osobno, meni je najstrasnija scena bila pojava krona u smogovcima
vidjeh to s nekih 8 god i mj dana nakon toga sam se bojala spavati bez upaljenog svjetla u blizini
dok sam u to isto zivotno doba gutala scene s freddyem, jasonom i sl. bez ikakvog problema
al evo, da ne prepricavam svoj zivotopis, mogu ti preporuciti azijske horrore kao one nesto jezivije... obicno znaju ubaciti par scena koje su poprilicno efektne (sjetih se one iz a tale of two sisters kada se crna prikaza vuce prema krevetu uz kreketavi zvuk... najezih se na to)
-
Ivana
Vidjela sam taj. Ti si sudeci po nicku pobornik filma The Saw. Moram priznati da ga jos nisam pogledala, vjerojatno zbog pompe koju je ovdje dozivio . Australci se uvijek jako uzbude kada neki njihov uradak. Sada mi je krivo, jer nakon pogledanih trailera, nikako mi se ne cini da bi to mogla gledati sama doma na videu.jigsaw wrote:Jeepers Creepers malo uzdrma...
Kaj se tice azijatskih horrora, pogledala sam nekakav Grudge i The Ring i nakon potonjeg umirala od straha svaki put kada bi zazvonio telefon. E to je bio horror i pol!