Ma no sve pet, nisam se uvrijedio, a i kao što sam rekao nije mi ni bila namjera nekoga uvrijediti, nema potrebe za isprikama.Scarface wrote:Bub, nije bilo potrebe da se nađeš uvrijeđen, jer niko nije napa tvoje mišljenje već tvoju procjenu kakvim će se ljudima ovaj film svidit. Ako te ovo bespotrebno uznemirilo, ja se ispričavan.Bub wrote:Bitno da se mene napalo.
Meni je prvo izgledalo kao da ste se vi uvrijedili na moj komentar o filmu. Malo mi je samo zasmetalo, što ste svi tako reagirali, a nisam rekao ništa loše. Samo da je film za uzrast od 12 do 15 god (djecu koja su zaluđeni igricama, a takav sam i ja bio) i za gamer-e (isti može imati i 40 god npr.), te sam kasnije naveo da je film sniman za određenu publiku i da nije za svakoga, kao što filmofil kaže da nisam u tome điru. Eto samo da nadovežem da su dvojica u firmi pogledala to sam već bio napisao, a ostali poslije pogledanog trailer-a su rekli da će preskočit film, također sestra i šogi nisu pogledali do kraja. To ništa ne znači i ne umanjuje tvoj ili od nekog drugog pogled na svijet filma, kamoli na život i ne prikazuje mene kao superiornijeg od tebe/vas.
Možda sam krivim riječima napisao, drugi put ću biti pažljiviji i detaljniji, pa da me se ne shvati krivo.