The Pacific
- A$H
Re: The Pacific
ceka se da zavrsi..onda se gleda jedan vikend u komadu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- kraykulla
pogledah prvih pet epizoda i jako mi se sviđa.jedino je ubitačna ona kad su bili na odmoru u australiji.katastrofa od dosade.inače dobra serija,bar za sada
- Sammy
i to je to..zadnja epizoda, savrseni zavrsetak kako sam i ocekivao..
The Pacific (2010) - pa bilo je tu svega, dobrih pucacina, sapunica, dosadnjikavih epizoda, neke su bile bolje, no sve u svemu izvrsna mini serija, kako sam i ocekivao da ce biti. Sigurno cu pogledati jos puno puta jer ce mi uz BoB biti na vrhu WW2 tematike. Nevjerojatno je kako su pogodili glumca jer je Joseph Mazzelo pljunuti Eugene Sledge. Ocjenu bih dao cistu desetku, ali nemogu oprostiti lose epizode, tako da ce ipak biti - 9/10
The Pacific (2010) - pa bilo je tu svega, dobrih pucacina, sapunica, dosadnjikavih epizoda, neke su bile bolje, no sve u svemu izvrsna mini serija, kako sam i ocekivao da ce biti. Sigurno cu pogledati jos puno puta jer ce mi uz BoB biti na vrhu WW2 tematike. Nevjerojatno je kako su pogodili glumca jer je Joseph Mazzelo pljunuti Eugene Sledge. Ocjenu bih dao cistu desetku, ali nemogu oprostiti lose epizode, tako da ce ipak biti - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
zadnja epizoda je onak kak sam i očekival,laganica sa stilom.
sad na kraju serije imam dojam da je ovo moglo bit mrvicu bolje,al opet vidi se da su više pažnje posvetili samim likovima, tj. kak su oni proživljavali sve to,pa zbog toga nema tolko akcije kolko u Bob-u.
sad bum uskoro izdvojil dan-dva pa da pogledam u cjelosti sve epizode..
sad na kraju serije imam dojam da je ovo moglo bit mrvicu bolje,al opet vidi se da su više pažnje posvetili samim likovima, tj. kak su oni proživljavali sve to,pa zbog toga nema tolko akcije kolko u Bob-u.
sad bum uskoro izdvojil dan-dva pa da pogledam u cjelosti sve epizode..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- boyko
kao što Sammy kaže,ovo se bude pogledalo još puno puta.
a ovo s Joseph Mazzelo/Eugene Sledge.kak su ga pogodili,nevjerojatno.pljunuti on.
a ovo s Joseph Mazzelo/Eugene Sledge.kak su ga pogodili,nevjerojatno.pljunuti on.
- kraykulla
sve u svemu dobra serija je bila,ja nisam ono oduševljen ali dajem visoku ocjenu
- Josef K
Došla serija u algoritam za 600kn. Pljačkaši.
- john_constantine
ma serije su uvijek bile skupe u algoritmu...Zadro wrote:Došla serija u algoritam za 600kn. Pljačkaši.
Michel puši karu.
- boyko
previšeZadro wrote:Došla serija u algoritam za 600kn. Pljačkaši.