The Dark Knight Rises (2012)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
sandi

Re: Dark Knight Sequel (20??)

Post by sandi » 02 Nov 2010, 22:43

samo da ne dovedu Robina....Netko je spomenuo da se Batman gleda isključivo zbog negativaca-i to je točno!zato sam bio zadovoljan sa BB gdje su prikazali nekog novog-Scarecrow-a...u redu Jocker je kult, ali mislim da je sada opet vrijeme za nekog novog, do sada ne prikazanog...Moj kandidat je Firefly, ali nikako ne u ovoj high-tech stripovskoj šemi...on bi trebao biti nabrijani lik odjeven u kožu, potpuno spaljenog lica i s kubankom u čvaljama, koji sa bacačem-plamena radi pizdarije po kafanama :supz:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

filmofil

Post by filmofil » 02 Nov 2010, 23:55

@ghost
ne mislim ja da imam superiorno mišljenje nego mi je zanimljivo raspravljat o mogućnostima za novog batmana i samo sam ponudio svoje želje i stavove...nažalost, ne slažem se s većinom i negativac u trećem dijelu mi je zadnja rupa na svirali jer znam da me ništa neće zadovoljiti

@sandi
robin je definitivno out kod nolana
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2010, 05:55

Scarface wrote:Filmophil, pričaš kao da je tvoje razmišljanje naprednije od većine. Zato mi se ne ide u daljnju raspravu. Zaključak je- bmk na kraju svega, jer će doć vijest šta će na kraju bit, i onda će sva ova naklapanja bit za kurac. U konačnici, nabijen Nolana i njegovu viziju, doć će za 5-10 godina druga, budi u to siguran.
e baš čitam biografiju u igri od tog Husha i shvaćam zašto bi on mogao biti izbor za trećeg negativca, a i djeluje zanimljiv lik.
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 06 Nov 2010, 13:13

Citam sada negdje u bespucu interneta da ce i u nastavku biti Jocker ali ce ga igrati (meni fantastican) Daniel Day Lewis...znaci kao Jocker nastavlja mejhem + sto dobiva pomoc od jos 'nekog'...sada vrlo lako moguce Harley Quinn...mozda dvolicni...nemam pojma....i da, ovu informaciju drzati na distanci:), jer ja vise nemam pojma sto ce biti s tim filmom....na kraju ga nece ni snimati :lol:

Samhain

Post by Samhain » 06 Nov 2010, 17:21

ako uopće misle staviti Jokera, Daniel Day Lewis je čak dovoljno dobar za tu ulogu, kad se sjetim koliko on ozbiljno uzima svoje uloge i koliko se žestoko priprema prije snimanja...

Imaš li link s tom informacijom ili je to samo trač?
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Info

Post by Info » 06 Nov 2010, 20:57

Samhain wrote:ako uopće misle staviti Jokera, Daniel Day Lewis je čak dovoljno dobar za tu ulogu, kad se sjetim koliko on ozbiljno uzima svoje uloge i koliko se žestoko priprema prije snimanja...

Imaš li link s tom informacijom ili je to samo trač?
Lewis :supz: ako će ga glumiti, biti će vjerujem u rangu Nicholsonovog, a vjerujem da će prestići onog precijenjenog Ledgera :zubifale:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

sandi

Post by sandi » 06 Nov 2010, 21:11

Ma pokusavam sada naci link gdje sam to citao, ali bezuspijesno...jer sam to nasao ono link preko linka preko linka tako da vise neznam di je to :lol: ...ali kako sam rekao, sto se ovog filma tice SVE informacije drzati na distanci...i da Gospodin 'faca' je izjavio da imaju odlicnu pricu, ali sto se njega tice jos ovaj nastavak i nema poslije!GOTOVO!

Scarface

Post by Scarface » 06 Nov 2010, 22:56

Bar je skroman, ako ništa drugo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

remike2

Post by remike2 » 30 Nov 2010, 18:23

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Samhain

Post by Samhain » 30 Nov 2010, 18:34

a prije je bilo rečeno da su sve scene za film iskoristili... :zubifale:
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

filmofil

Post by filmofil » 30 Nov 2010, 23:08

znao sam da je ta ideja morala doći u ozbiljan consideration, pa makar to bilo na kratko...nije nolan glup, kakav bi to jokerov kraj bio da je onako završio? a i kakvo bi to finale trilogije o BATMANU bilo bez jokera?
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 30 Nov 2010, 23:53

Da, filmophil, a u tim neiskorištenim scenama sigurno je snimljen dostojan kraj za Jokera. :roll: Pojava će mu vjerojatno bit u stilu Scarecrowa u DK i to je to, osim ako se ne misle latit CGI-a, a ne misle. Ovo je čisti marketinški potez, tako da ne minja ama baš ništa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

sandi

Post by sandi » 02 Dec 2010, 17:30

http://www.digitaltrends.com/entertainm ... e-villain/
A sada traze i zensku za ulogu negativca...Pa ako ce ovaj 'ozivjeti' Jockera, mozda je logicno da negativka bude HarleyQ. (?)

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2010, 10:13

sandi wrote:http://www.digitaltrends.com/entertainm ... e-villain/
A sada traze i zensku za ulogu negativca...Pa ako ce ovaj 'ozivjeti' Jockera, mozda je logicno da negativka bude HarleyQ. (?)
i ja sam za harley quinn, definitivno.

Samhain

Post by Samhain » 03 Dec 2010, 15:21

[Update: Well, almost as soon as the rumor began to gain traction, Christopher Nolan has said that Heath Ledger will NOT appear in the upcoming Batman film. It is possible that he is simply trying to mislead fans, but that seems unlikely.]

ništa od Jokera čini se. ;)
(Romans Chpt. 5, v.12):

Post Reply