jep,nažalost,ali to je south park i gledat ću ga zauvijekDrugsBunny wrote:South Park, nažalost, jedno 2 godine nije napravio stvarnu dobru epizodu
Inception (2010)
-
John_Ryder
Re: Inception (2010)
- boyko
same hereJohn_Ryder wrote:jep,nažalost,ali to je south park i gledat ću ga zauvijekDrugsBunny wrote:South Park, nažalost, jedno 2 godine nije napravio stvarnu dobru epizodu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Andrej
Sa velikim zakašnjenjem sam pogledao ovaj film, a dva razloga za to su - neverovatno dobre kritike(koje me u startu odbiju) i DiCaprio.
Sve u svemu, jedan naklon maštovitosti
, a onda još jedan tom istom DiCapriu
.
Obično nemam strpljenja za dugačke filmove, a još manje za formu beskonačne petlje u radnji, ali ovaj definitivno zaslužuje da bude pogledan.
Sve u svemu, jedan naklon maštovitosti
Obično nemam strpljenja za dugačke filmove, a još manje za formu beskonačne petlje u radnji, ali ovaj definitivno zaslužuje da bude pogledan.
We're all mad here...
- Bub
Ma da ja sam isto bio skeptičan u vezi DiCaprio-a, ali iznenadio me u "Shutter Island" i "Inception" i to jako...btw meni se taj loop kroz snove jako svidio.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Evo, meni je danas na repertoaru andrej, također sam ga odbio gledati zbog dicapria. tj. odgađao gledanje.
Baš me zanima
Baš me zanima
- metallicat
također, i stvarno me iznenadio u baš ta 2Bub wrote:Ma da ja sam isto bio skeptičan u vezi DiCaprio-a, ali iznenadio me u "Shutter Island" i "Inception" i to jako...btw meni se taj loop kroz snove jako svidio.

- Scarface
metallicat wrote:također, i stvarno me iznenadio u baš ta 2Bub wrote:Ma da ja sam isto bio skeptičan u vezi DiCaprio-a, ali iznenadio me u "Shutter Island" i "Inception" i to jako...btw meni se taj loop kroz snove jako svidio.
Ta 2 ka 1, budući da glumi identičnog lika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Ja sam ga gledao samo u "What's Eating Gilbert Grape", i tu je kao klinac ostavio(koliko se sećam) poprilično pozitivan utisak na mene.Bub wrote:Ma da ja sam isto bio skeptičan u vezi DiCaprio-a, ali iznenadio me u "Shutter Island" i "Inception" i to jako...btw meni se taj loop kroz snove jako svidio.
Tek kasnije mi je postao odbojan - ne njegovom krivicom, nego što se o njemu pričalo svaki dan, ali najmanje o njegovim ulogama.
Što se tiče ovih loop-ova, to sam malo genarlizovao, jer sam od onih mentola kojima je lepota u jednostavnosti radnje i izvođenja.
Moja sreća u nesreći, što se tiče DiCapria - je u tome što njegove filmove nisam gledao, tako da nisam stigao da ga u glavi ukalupim u određenu formu i tip glumca, tako da sam u ovoj ulozi uživao potpuno rasterećeno.
We're all mad here...
-
filmofil
ma di caprio je kao glumac odličan, njega je sjebao taj baby fejs izgled koji mu nikako ne ide s karakterom, zbog toga ga nitko nije shvaćao ozbiljno do nedavno kad je počeo šarati po različitim glumačkim ulogama gdje se dokazao kao vrhunski glumac
npr ja sam na njega prije gledao ko danas na taylora lautneura (il kak se već zove), al nekak sam siguran da taylor ne bu za 10god glumio u ičem pametnijem od američke pite 9
npr ja sam na njega prije gledao ko danas na taylora lautneura (il kak se već zove), al nekak sam siguran da taylor ne bu za 10god glumio u ičem pametnijem od američke pite 9
This is the Zodiac speaking.
- Bub
@Andrej pogledaj definitivno onda i "Shutter Island" vjerujem da će se tebi svidjeti.
@Scarface ne kužim kako misliš indentičnog, pa i nisu mi baš slični likovi, osim što njegova gluma (ponašanje, kretnje, izrazi lica etc.) ide na slično u oba filma.
@Scarface ne kužim kako misliš indentičnog, pa i nisu mi baš slični likovi, osim što njegova gluma (ponašanje, kretnje, izrazi lica etc.) ide na slično u oba filma.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Scarface
A ništa onda kad ne kužiš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Pa de pojasni onda, nisam skužio stvarnoScarface wrote:A ništa onda kad ne kužiš.
- Scarface
Bub wrote:Pa de pojasni onda, nisam skužio stvarnoScarface wrote:A ništa onda kad ne kužiš.
Pa ništa, meni su identična, no big deal.
- Asfodel
Potpisfilmofil wrote:ma di caprio je kao glumac odličan, njega je sjebao taj baby fejs izgled koji mu nikako ne ide s karakterom, zbog toga ga nitko nije shvaćao ozbiljno do nedavno kad je počeo šarati po različitim glumačkim ulogama gdje se dokazao kao vrhunski glumac
Osobno ga nikad nisam simpatizirala, al ga abnormalno poštujem kao glumca. Uspio se dokazati.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
pa imaju dosta sličnosti, kako ne? oba lika na neki način ne razlikuju stvarni i nestvarni svijet, imaju mrtvu ženu koja ih i dalje proganja, oboje traže iskupljenje nekakvo, itd da sad ne nabrajam...psihološki su u istoj situaciji, jedino je možda cobb (inception) puno blaža verzija danielsa (SI) jer cobb ipak ima jasniji put pred sobom i ima šta izgubitiBub wrote:@Scarface ne kužim kako misliš indentičnog, pa i nisu mi baš slični likovi, osim što njegova gluma (ponašanje, kretnje, izrazi lica etc.) ide na slično u oba filma.
This is the Zodiac speaking.