Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Raging Demon

Re: Supernatural

Post by Raging Demon » 26 Oct 2010, 12:10

Scarface wrote:
Raging Demon wrote:
Scarface wrote:
SpoilerShow
Alphe su prema jednoj teoriji pali anđeli poput Gabriela/Trickstera šta bi značilo da je njihovo vrime postapokalipsa. Sam je izgleda podvojena ličnost (jer se ne sića razgovora sa Samuelom, a mislin da nije laga o tome) šta lako može bit posljedica Lucifera u njemu. Ne kažen da Lucifer i dalje ima ikakve veze s ovim, jer Kripke je reka da je s njim gotovo, ali posljedice su već moguće. Velika je enigma i Adam. A kolko san vidija po preview-u za iduću, Sam ima i neke supermoći (šta se vidilo i u ovoj epizodi kad onako brzo ubije vampira). Lako je moguće da je on sklopija neki deal da pobigne iz kaveza, šta bi objasnilo zašto je Adam još uvik tamo (ili negdje drugdje). Al već će se puno odgovora dobit u iduće dvi epizode.
PLUS: ta teorija o razmjeni alpha za duše mi je sranje- lame, neoriginalno, loše.
kolko san skuzija iz zadnje ep:
SpoilerShow
te alphe nisu nista drugo nego neki stari vampiri koji imaju puno vampira koje su preobratili ala kralj il nes slicno, iz nekog razloga Sam i dida love tog Alpha vampa kako su oni rekli, i zato je vjerojatno i pustija da Deana pretvori u vampira, sad pitanje je jedino zasto oni love tu alphu, pretpostavljan da in triba krv za vratit nekoga koga je ugriza, mozda Sama s obziron da kazes da ima supermoci, iako mi ono ubijanje vampira nije bilo nista posebno brzo,
neznan, vidit cemo u sljedecin epizodama. al mislin da nece bit nista prekomplicirano oko toga

SpoilerShow
Sumnjiv mi je onaj strop i cila aura tog alpha vampira koja vuče na nekog anđela. Zarazija je one blizanke i tako je vjerojatno učinija na par mista u svitu. A i ostaju problem ostale alphe, nisu izgleda samo vampiri bitni, već svi, uskoro dolazi i epizoda sa shapeshifterima koji isto imaju svog alphu. Dakle, svaka rasa ima svog Oca. Znamo odakle su anđeli nastali, demoni i ljudi, ali je još enigma odakle su svi ovi monsteri potekli, i to je cilj ove sezone. Meni je cili storyline predobar, baš se radujen razrješenju ovoga.
SpoilerShow
e taj plafon san i ja tija spomenit al san zaboravija cudno mi je bilo u seriji kako gledaju u nebo tj plafon koji je ka osuncan a oni su vampiri, jos ce na kraju ispast da je bog alpha svega :lol:, jedino mi nije jasno ima li tih alpha za vampire vise, pa su manji i nevazniji, il je jedan glavni za svaku vrstu, a opet tu je i ono kad svi zaspu, kao da alpha vampir salje nekakvu poruku kroz san, tesko je nagađat moze bit miljardu stvari, a sve ovisi sta je scenaristima palo na pamet.
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.

Josef K

Post by Josef K » 30 Oct 2010, 12:22

Family Matters - Promo
SpoilerShow
Bio sam u pravu za Samovu dušu :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 30 Oct 2010, 13:09

Zadro wrote:Family Matters - Promo
SpoilerShow
Bio sam u pravu za Samovu dušu :mrgreen:
Nije mi se sviđala ta teorija ni tad, pa ni sad. Baš ono- loše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2010, 20:24

solidna šesta epizoda s dobrom završnicom. Ajde, bar smo doznali nešto više, čeka se sljedeća epizoda koja bi trebala sve razjasniti.
Michel puši karu.

illnath93

Post by illnath93 » 30 Oct 2010, 23:17

jako dobar kraj 6. ep :supz:

Scarface

Post by Scarface » 30 Oct 2010, 23:45

Da, slažen se, kraj je jako dobar.
SpoilerShow
Jako bolno i za braću i za nas, fanove. meni je sad Sama jako žaj, momak je sjeban totalno. Al zato jedva čekan otkriće glavnog krivca da mu razjebu pičku. :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 31 Oct 2010, 01:18

Joj ovo je sve bolje. Nemrem čekat svaki tjedan :twisted:

Decadentor

Post by Decadentor » 31 Oct 2010, 02:46

de pa nemos tak zavrsit :lol: :lol: joj tjedan dana.....
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Nov 2010, 12:52

jaoo šesta sezona a serija sve bolja i bolja :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Nov 2010, 16:01

ja sam tek počela gledat neki dan. zadnju epizodu koju sam odgledala je Bloody Mary i zasad mi je serija odlična, bez i jedne zamjerke; ima horrora, misterije, humora... ma super. braća su fora, pogotovo stariji (neznam, valjda zbog izbora muzike i automobila - šala mala :zubifale: )
vidim da se već gleda 6. sezona i da su komentari jako pozitivni, što me baš veseli :D
Image

illnath93

Post by illnath93 » 03 Nov 2010, 18:15

Jane Doe wrote:ja sam tek počela gledat neki dan. zadnju epizodu koju sam odgledala je Bloody Mary i zasad mi je serija odlična, bez i jedne zamjerke; ima horrora, misterije, humora... ma super. braća su fora, pogotovo stariji (neznam, valjda zbog izbora muzike i automobila - šala mala :zubifale: )
vidim da se već gleda 6. sezona i da su komentari jako pozitivni, što me baš veseli :D
:supz: i postat ce jos puuno bolje. :D
meni je svaka nova sezona bolja od prethodne.

elrania

Post by elrania » 03 Nov 2010, 18:32

@jane: tako mi je drago da ste je konačno počeli gledati :supz: zavidim što vam je sve još novo i nepoznato i imate preko 5 sezona odličnog materijala. 8)
sama bih najrađe da je nisam nikad prije gledala pa da mogu sad proć kroz svu uživanciju opet :zubifale:

Ghrall

Post by Ghrall » 04 Nov 2010, 00:55

elrania wrote:@jane: tako mi je drago da ste je konačno počeli gledati :supz: zavidim što vam je sve još novo i nepoznato i imate preko 5 sezona odličnog materijala. 8)
sama bih najrađe da je nisam nikad prije gledala pa da mogu sad proć kroz svu uživanciju opet :zubifale:
Također!!!

Jane Doe

Post by Jane Doe » 05 Nov 2010, 17:04

nemogu nać drugu sezonu :(
već satima tražim i svaki rapidshare file nevalja, pa jebemti sve

trabam link za drugu sezonu, da radi i da sad ne skida to tri dana :zubifale:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 05 Nov 2010, 19:18

Jane Doe wrote:nemogu nać drugu sezonu :(