Zadro wrote:Vi koji ne shvačate oduševljenje jeste gledali film u kinu?
Ako jeste sve bi vam trebalo bit jasno. Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
Ja nisam neki fan filma, ali nikad nisam kužio ljude koji pitaju šta je posebno u Avataru. Mislim da to možeš zaključit samo po slikama.
filmofil wrote:slažem se, ni ja ne kužim čemu tolko pljuvanja...film je prava zabava i divota za oči, nisu valjda ljudi očekivali ne znam kakav breakthrough...jedino loše oko ovog filma je preveliki hajp koji se stvorio, ko zna kako bi uža publika prihvatila film da je došao na mala vrata, ovako mi se čini da ga je jako popularno pljuvati
ma baš to... Ja nisam tip koji sada, dok igra igre, gleda tu savršenu grafiku u igri i onda promatra detalje i slično. Meni je važna priča, likovi, akcija i slično. A ionako, dosada mi niti jedan 3D animirani film nije najbolje sjeo još od Beowulfa. Tako i ovaj, nekako mi je sve ono patetično. Meni je došlo da ja spalim cijeli taj njihov univerzum.
Ono, vizualno je lijep, ali ostalo klišej. A niti knjiga o tom univerzumu me nije previše oduševila...
Michel puši karu.