I mačo muškarci imaju nježne strane

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
john_constantine

I mačo muškarci imaju nježne strane

Post by john_constantine » 27 Jul 2007, 22:03

Arnold scwarzeneger - Policajac iz dječjeg vrtića - akcijski glumac, razbijač, konjski zubi, tone leševa u svojoj filmskoj karijeri, borba protiv medvjeda u svom prvom filmu, i onda tada pokaže svoju nježnu stranu u tom filmu, ajde, bar je zabavan. Ali junior? :shock: Baš sam pričao za kolegom filmofilom koji ne može podnijeti taj film. :lol:

Pa je slijedio hulk Hogan - hm, glumac? Paris Hilton bolje glumi od njega. :lol: Ali je imao tu hrpu akcijskih "filmova" kao Suburban Commando ili Thunder in Paradise II - da bi se onda zajebao u Mr. nanny. Hulk hogan, wrestling man, s brkovima koji pleše u balerinskoj ružičastoj haljinici. :vom: :vom:

Onda Vin Diesel - akcijska zvijezda benzinskog prezimena, ubojica Riddick, frajer u Fast and furious, tajni agent u XXX, da bi se na kraju brinuo za djecu u The Pacifier. :roll:

I evo, sada se i The rock pridružio u svom novom filmu :vom: The Game Plan http://former.imdb.com/title/tt0492956/

Megaopasnost - obratite pozornost na djevojčicu u balerinskoj haljini. :shock: Kao da nije dovoljno što piše walt disney. :vom:
Michel puši karu.

Unreal

Re: I mačo muškarci imaju nježne strane

Post by Unreal » 27 Jul 2007, 22:18

john_constantine wrote: I evo, sada se i The rock pridružio u svom novom filmu :vom: The Game Plan http://former.imdb.com/title/tt0492956/

Megaopasnost - obratite pozornost na djevojčicu u balerinskoj haljini. :shock: Kao da nije dovoljno što piše walt disney. :vom:
Obožavam The Rocka i nemam ništa protiv da čovjek proba druge žanrove , kao i za ostale akcijske junake,ali nekak mi ih je teže shvatit ozbiljno nakon komedija .

Zaboravio si spomenuti Sylvester Stallone :prayer: , Bruce Willis :prayer: , Steven Segala i Vanm Damma. Dali oni imaju nježne strane ? :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2007, 22:27

ja sam ciljao na filmove gdje rade od sebe idiote. :wink: Nitko od njih nije radio ništa ponižavajuće. :lol:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jul 2007, 16:58

Unreal wrote:
john_constantine wrote: I evo, sada se i The rock pridružio u svom novom filmu :vom: The Game Plan http://former.imdb.com/title/tt0492956/

Obožavam The Rocka i nemam ništa protiv da čovjek proba druge žanrove , kao i za ostale akcijske junake,ali nekak mi ih je teže shvatit ozbiljno nakon komedija .

Zaboravio si spomenuti Sylvester Stallone :prayer: , Bruce Willis :prayer: , Steven Segala i Vanm Damma. Dali oni imaju nježne strane ? :wink:
A Dragonrage? :supz: :supz: :supz:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 14:18

john_constantine wrote:ja sam ciljao na filmove gdje rade od sebe idiote. :wink: Nitko od njih nije radio ništa ponižavajuće. :lol:
Vidio sam trailer za ovaj "The Game Plan" i izgleda mi mnogo zabavnije od recimo Dieselovog "The Pacifier"...to mi djeluje ko glup nasttavak/remake Policajca iz vrtića kojem zapravo nije ni do koljena. Rado ću se nasmijati Rockovim nevoljama sa klinkom...

Kaj se tiče ovih ostali da nisu nigdje redili idiote od sebe...jesu...i te kako jesu. Posebice Willis ("North", "Death Becomes Her", "Hudson Hawk", "The Whole Ten Yards", "The Kid"...itd). Mogao bi ih još par nabrojati hehe. A Stallone..."Rhinestone", "Stop! Or My Mom Will Shoot" i recimo "Spy Kids 3-D: Game Over".

Seagal pak radi budalu od sebe svakim novim filmom koje snimi...a Van Damme...eh...nije da to kažem zato jer volim njegove filmove...ali njemu ne mogu pronaći ni jedna film u kojem radi budalu od sebe tj. nešto ponižavajuće...osim možda prva dva uratka za koja nitko nije ni čuo "Monaco Forever", "Rue barbare" te noviji "Derailed" koji je u biti samo jako loooš film...ništa više.
Last edited by Dragonrage on 30 Jul 2007, 14:53, edited 1 time in total.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 14:19

john_constantine wrote:
Unreal wrote:

A Dragonrage? :supz: :supz: :supz:
Da li ja imam nježniju stranu???

Pa valjda imam kad sam pustio suzu na kraju Armageddon :wink: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Jul 2007, 14:52

Zadnji put kad sam pustio suzu je bilo na zanjem nastavku Star trek : enterprisa, na kraju nastavka.(i to ne zbog toga što je onaj tip trip umro)
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Jul 2007, 15:11

Ja sam kao mulac pustio suzu kada su ubili Billy the Kida ;)

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 30 Jul 2007, 15:44

ja sam plako na zelenu milju kad Niggera vode na el. stolicu i na gladijatoru kad mu ubije obitelj a on plazi po njima

A$H

Post by A$H » 30 Jul 2007, 16:53

nemam običaj plakat gledajuči filmove,ali jedini film kod kojeg sam bio na totalnom rubu je Enemy Mine...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 16:56

A$H wrote:nemam običaj plakat gledajuči filmove,ali jedini film kod kojeg sam bio na totalnom rubu je Enemy Mine...
Nema šta...pravi muški film...o muškom prijateljstvu hehe :twisted: :twisted: :lol: :lol: :D

metallicat

Post by metallicat » 30 Jul 2007, 17:02

sad tek vidim koliko sam ja hladnokrvna :lol: :lol:
Image

A$H

Post by A$H » 30 Jul 2007, 17:17

Dragonrage wrote:
A$H wrote:nemam običaj plakat gledajuči filmove,ali jedini film kod kojeg sam bio na totalnom rubu je Enemy Mine...
Nema šta...pravi muški film...o muškom prijateljstvu hehe :twisted: :twisted: :lol: :lol: :D
ne,nego još bolje muško/dječije prijateljstvo.. :twisted: :twisted:

A$H

Post by A$H » 30 Jul 2007, 17:20

Dragonrage wrote:
a pravi se javio plakao je za bruce willisom,horrorhr za billy the kidom,djuro20 za star trekom,horrorfan za crncem i crowom...nema kaj...a ja ono "skoro" i onda mene nađeš.. :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 17:25

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
a pravi se javio plakao je za bruce willisom,horrorhr za billy the kidom,djuro20 za star trekom,horrorfan za crncem i crowom...nema kaj...a ja ono "skoro" i onda mene nađeš.. :lol: :lol:
A čuj...i ovo ostalo su pravi muški filmovi...ali ovaj je o posebnom muškom prijateljstvu hehehe :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: još k tome jedna od "prijatelja" ostane trudan LOL :lol: :lol: :twisted:
Last edited by Dragonrage on 30 Jul 2007, 17:27, edited 1 time in total.

Post Reply