Što ste u horoskopu?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Što ste u horoskopu?

Post by Ašow » 19 Oct 2010, 14:40

Veza može uspjeti, ali kao da pokušavate osedlati mrtvog konja.

:o :lol: :lol: :lol: :lol:
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Oct 2010, 15:46

Decadentor wrote:evo dingo
http://horoskop.hr/online-astro-par/
:lol: svašta
ja kažem : a što da nebi. a što se mrtvog konja tiće, njemu ja najlakše stavit sedlo kad je mrtav hladan :lol:
Image

callac

Post by callac » 19 Oct 2010, 21:07

kako volim pročitati kad dingo napiše "a cura" :mrgreen: :partyman: :partyman:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Oct 2010, 09:44

idem odmah sad prekinuti sve kontakte s njom. :lol:
almighty universum horoskop kaže da si baš i ne pašemo.

filmofil

Post by filmofil » 20 Oct 2010, 11:13

ja sam ovan i jedino što su kod mene pogodili je tvrdoglavost, ali opet, ko nije tvrdoglav? to je preopćenito

a inače, ne znam kakvim sam znakovima okružen jer nit znam koji znak je u kojem mjesecu niti me to zanima...horoskop mi ne predstavlja apsolutno ništa, samo mi bezveze uzme 1 stranicu u svim novinama gdje bi moglo stajati nešto actually čitljivo
This is the Zodiac speaking.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Oct 2010, 12:11

:heart: :heart: :heart: :heart:
Ovo bi mogla biti interesantna veza. Uz povremenu ciku i viku u vezi, ipak nećete odbaciti mercedes koji ima malu ogrebotinu, zar ne ?
Ovo su nerijetko svjetski putnici. Oboje ne mogu bez kretanja, pa kroz to nađu i zajednički interes. Oboje su obično i puni ideja, inteligentni i lako ih razmjenjuju. Otvoreni su i pristupačni, lako se zbliže, a ne rade dramu ako se raziđu.

ovo meni ispalo za vezu :mrgreen:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 20:18

-moj rezultat :
Pripremite sebe na nevjerojatnu romansu. U literaturi je već poznata: “Romeo i Julija” :lol: :lol: . Većina ljudi će vam zavidjeti jer vam ide tako dobro.
Dobro se razumiju, a Ovan svojim akcijama podupire Strijelčeve ideale. Vezu krasi spontanost i povjerenje. Obično nađu zajedničke interese u raznim pothvatima i putovanjima. Vole istraživati i odlično se nadopunjuju. Nerijetko sportski ili avanturistički par.
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Oct 2010, 20:36

išla i ja probat, a što da ne :D
eto mog razultata :
Pripremite sebe na nevjerojatnu romansu. U literaturi je već poznata: “Romeo i Julija”. Većina ljudi će vam zavidjeti jer vam ide tako dobro.

Nesigurnoj Ribi Jarac pruža sigurnost, jer zna da se na njega može osloniti i u najtežim danima. Krutom Jarcu Riba oplemenjuje život svojom maštom i neobičnim idejama. Oboje obično dobivaju u ovakvom nadopunjavanju i potiču jedno drugo na razvoj.
Image

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 20:37

Jane Doe wrote:išla i ja probat, a što da ne :D
eto mog razultata :
Pripremite sebe na nevjerojatnu romansu. U literaturi je već poznata: “Romeo i Julija”. Većina ljudi će vam zavidjeti jer vam ide tako dobro.

Nesigurnoj Ribi Jarac pruža sigurnost, jer zna da se na njega može osloniti i u najtežim danima. Krutom Jarcu Riba oplemenjuje život svojom maštom i neobičnim idejama. Oboje obično dobivaju u ovakvom nadopunjavanju i potiču jedno drugo na razvoj.
lol, kako lažu, rekli su meni da smo mi romeo i julija....ccccccc :lol: :lol: :lol:
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Oct 2010, 20:40

callac wrote:
Jane Doe wrote:išla i ja probat, a što da ne :D
eto mog razultata :

lol, kako lažu, rekli su meni da smo mi romeo i julija....ccccccc :lol: :lol: :lol:
a jabga sad, klonirali su i Dolly, zaš nebi Romea i Juliju :zubifale:
Image

elrania

Post by elrania » 20 Oct 2010, 21:46

i meni vele romeo i julija.
bome nismo neš spešl kad nas je toliko :lol:

evo nastavak teksta

Oboje znatiželjni, hitri, spremni za kretanja i razne vratolomije. Često se nađu zajedno i vode dinamičan život. Ipak, Ovan je osjećajniji, pa mu može zasmetati površnost Blizanca. Ako ovaj drugi organizira nove kontakte i planove, Ovan spremno prihvaća sve akcije.

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:47

elrania wrote:i meni vele romeo i julija.
bome nismo neš spešl kad nas je toliko :lol:
pa to i ja kažem :lol:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Oct 2010, 22:20

Početak ove veze može se opisati: Poljubite kobru francuskim poljupcem. Bez obzira na sve, ako ste uvjereni da ova veza može uspjeti, dajte sve od sebe, mi vam želimo sreću.
Blizanac je prepovršan za dramatičnog Škorpiona. Blizanac uvijek misli „lako ćemo“, a tako se i ponaša, dok Škorpion to ne može smisliti i teško oprašta. Ipak, ako Blizanac svojom inteligencijom zaintirigra Škorpiona i ako nađu zajedničku temu, može profunkcionirati.
Nja nja meni nisu Romeo i Julija :partyman:

Btw, callac - ovan i strijelac predstavljaju idealan spoj :lol:
..i ovaj, ono što znakovi kažu poslije seksa je već odavno bilo :zubifale: ..kažem zato što je topic prepun smiješnih stvari koje smo pronalazili na netu i stavljali i ima dosta toga što je smiješnije od stvari u vicevima (recimo, kakva je koja zodijačka punica :lol: ) tak da ako nekome bude dosadno nek švrlja :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 22:22

Asfodel wrote:Početak ove veze može se opisati: Poljubite kobru francuskim poljupcem. Bez obzira na sve, ako ste uvjereni da ova veza može uspjeti, dajte sve od sebe, mi vam želimo sreću.
Blizanac je prepovršan za dramatičnog Škorpiona. Blizanac uvijek misli „lako ćemo“, a tako se i ponaša, dok Škorpion to ne može smisliti i teško oprašta. Ipak, ako Blizanac svojom inteligencijom zaintirigra Škorpiona i ako nađu zajedničku temu, može profunkcionirati.
Nja nja meni nisu Romeo i Julija :partyman:

Btw, callac - ovan i strijelac predstavljaju idealan spoj :lol:
..i ovaj, ono što znakovi kažu poslije seksa je već odavno bilo :zubifale: ..kažem zato što je topic prepun smiješnih stvari koje smo pronalazili na netu i stavljali i ima dosta toga što je smiješnije od stvari u vicevima (recimo, kakva je koja zodijačka punica :lol: ) tak da ako nekome bude dosadno nek švrlja :mrgreen:
ma naletila na to na net.hr pa reko nek se ljudi vesele.. :lol: toliko je toga da je neminovno da se ponovi
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Oct 2010, 22:24

A znam, zapravo je topic krcat ponavljanja :zubifale: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply