Muški kutak
- DrugsBunny
Re: Muški kutak
Kul.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Decadentor
odvratan si, takve gadosti pisi tamo u zenski kutakborntodie wrote:Manje vise nemam frendica jer sam ili svaku pojebo ili su me odjebale ukoliko nisu dale a ja nisam odustajao

- borntodie
Ovo je Horror site pa eto mogu biti degutantan.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- Decadentor
u zenskom kutku mozdaborntodie wrote:Ovo je Horror site pa eto mogu biti degutantan.

- Andrej
Nisam takav care, stvarno. Jesam Grobarčina iz sveg srca, ali nikad ne bi udario nekoga bez razloga, pogotovu npr. - ti dođeš da normalno navijaš za svoj klub - protiv mog. Dosta mi je što sam to radio za pare godinama i sad mi je samo do opuštenosti.John_Ryder wrote: ma baš me zanima to tvoje društvo,po onom kako ti zgledaš(viđeno na slikama),mislio sam da si član grobara i da samo tučeš ljude,jbg sry
Budalama je do tuča i kurčenja, a normalni ljudi troše vreme na drugove, porodicu i devojke.
A što se tiče mog društva, stvarno jezivo i ogromno izgledaju, ali su jako dobri i vaspitani momci
We're all mad here...
- Scarface
Andrej wrote:Nisam takav care, stvarno. Jesam Grobarčina iz sveg srca, ali nikad ne bi udario nekoga bez razloga, pogotovu npr. - ti dođeš da normalno navijaš za svoj klub - protiv mog. Dosta mi je što sam to radio za pare godinama i sad mi je samo do opuštenosti.John_Ryder wrote: ma baš me zanima to tvoje društvo,po onom kako ti zgledaš(viđeno na slikama),mislio sam da si član grobara i da samo tučeš ljude,jbg sry
Budalama je do tuča i kurčenja, a normalni ljudi troše vreme na drugove, porodicu i devojke.
A što se tiče mog društva, stvarno jezivo i ogromno izgledaju, ali su jako dobri i vaspitani momci
Ma, ja bi vas svejedno izbjegava di god se naša.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Ne idem u čoporu. Pičke idu u čoporu.Ghostface wrote: Ma, ja bi vas svejedno izbjegava di god se naša.
We're all mad here...
- Decadentor
istinaAndrej wrote:Ne idem u čoporu. Pičke idu u čoporu.Ghostface wrote: Ma, ja bi vas svejedno izbjegava di god se naša.

- Asfodel
Andrej wrote:Ne idem u čoporu. Pičke idu u čoporu.Ghostface wrote: Ma, ja bi vas svejedno izbjegava di god se naša.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Decadentor wrote:istinaAndrej wrote:Ne idem u čoporu. Pičke idu u čoporu.Ghostface wrote: Ma, ja bi vas svejedno izbjegava di god se naša.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
hm, moram na kraju sutra na šišanje koliko god mi to bilo mrsko. Nemam namjeru više nositi rep, a kosa mi se jako kovrča, pa je sada problematična. Ali stalno samo tražim "ošišajte me samo za strane". A gel ne smijem koristiti. Pa sada, ima li nekakvih prijedloga za zanimljive frizure?
Jedini koji sam dobio je "talijanka".
Jedini koji sam dobio je "talijanka".
Michel puši karu.
- Scarface
Nema tu puno filozofije, standardna kratka frizura i amen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Beckhamica

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma držim se svoje stare navike.
Samo me plaši to što će "znakovi ćelavljenja" sigurno biti bolje vidljiviji kada se ošišam, nego sada s dužom kosom... 
Michel puši karu.
- Scarface
Pa šta? Nije da je smak svita, uostalom, ako već ćelaviš, najbolje je odma se ošišat, jer tek duža kosa zna unakazit cili izgled, a i vidi se ionako.john_constantine wrote:ma držim se svoje stare navike.Samo me plaši to što će "znakovi ćelavljenja" sigurno biti bolje vidljiviji kada se ošišam, nego sada s dužom kosom...