Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
john_constantine
Dragonrage wrote:john_constantine wrote:

A ono kada su svo troje poševili njegovu ženu.

Dirala mi je pišu, Steve.
ma taj film ima toliko dobrih gegova...ali je totalno podcijenjen...
hm, pa u usporedbi s serijalom analiziraj ovo koji meni nije nimalo smiješan...

Michel puši karu.
-
metallicat
-
-
jigsaw
-
A$H
The Unit jako dobra serija...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Dragonrage
-
A$H wrote:The Unit jako dobra serija...
Si kupio ili skinuo?? Ja razmišljam već neko vrijeme o kupovini jer svi govore kako je dobra, ali dvoumim se...znači isplati se kupiti???
-
A$H
Dragonrage wrote:A$H wrote:The Unit jako dobra serija...
Si kupio ili skinuo?? Ja razmišljam već neko vrijeme o kupovini jer svi govore kako je dobra, ali dvoumim se...znači isplati se kupiti???
ne nisam kupio taman sam mislio kad je stigla u videoteku...lik mi ju je posudio da je spržim i to je to..ali se isplati kupit..meni se svidjela..pošto se bavim airsoftom još mi je bolja radi nekih taktika i akcijskih scena/upada u zgrade/svladavanja neprijatelja jer to i sam radim u slobodno vrijeme

začudio sam se kad sam vidio prije par tjedana da nema još ni 5 glasova na Imdb, pogledah sad i još je ista situacija...Serija je super kao i odabir glumaca..Dennis Haysbert - smrtnicima najpoznatiji kao "David Palmer" iz serije "24",Robert Patrick iz "Terminator 2" te "X-Files",Scott Foley "Felicity"...sad moram nabavit drugu i posljednju sezonu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Dragonrage
-
A$H wrote:Dragonrage wrote:A$H wrote:The Unit jako dobra serija...
ne nisam kupio taman sam mislio kad je stigla u videoteku...lik mi ju je posudio da je spržim i to je to..ali se isplati kupit..meni se svidjela..pošto se bavim airsoftom još mi je bolja radi nekih taktika i akcijskih scena/upada u zgrade/svladavanja neprijatelja jer to i sam radim u slobodno vrijeme

začudio sam se kad sam vidio prije par tjedana da nema još ni 5 glasova na Imdb, pogledah sad i još je ista situacija...Serija je super kao i odabir glumaca..Dennis Haysbert - smrtnicima najpoznatiji kao "David Palmer" iz serije "24",Robert Patrick iz "Terminator 2" te "X-Files",Scott Foley "Felicity"...sad moram nabavit drugu i posljednju sezonu..
A onda će se nabaviti prvom prilikom hehe

-
metallicat
-
the reaping ili žetva - piše da je horor ali meni nije pa ga tu stavljam, dosadno je, na kraju mi je i smiješno, ali sve mi je smiješno kad mi je glupo.
kakav je vama?
-
Unreal
Rundown : odlična akcijska komedija. Dwayne Douglas Johnson (the Rock) je dobar kao inaće, Seann William Scott je zabavan i smješan. Dobra kombinacija glumaca i dobra režija. Akcija je predobra
Ocjena 5/5
-
jigsaw
Gledao sam Rundown, svidio mi se film...
-
Dragonrage
-
Unreal wrote:Rundown : odlična akcijska komedija. Dwayne Douglas Johnson (the Rock) je dobar kao inaće, Seann William Scott je zabavan i smješan. Dobra kombinacija glumaca i dobra režija. Akcija je predobra
Ocjena 5/5
Je...to je jedan od boljih novijih akcijskih filmova...miriše malo na 80-e hehe...
A Rock jer inače dobar glumac...dobar zajebant...ne libi se zajebavati i na svoj račun, i zbog toga mi je daleko bolji od recimo Vin Diesela koji u svakom svom filmu izgleda kao da mu netko zabio metlu u šupak...
E da...preporučam da si preslušate audio kometar od Rocka i redatelja na ovom filmu...e pišo sam od smijeha...stalno se zajebavaju i sprdaju sa sobom i filmom...odlično!!

-
Unreal
Dragonrage wrote:
Je...to je jedan od boljih novijih akcijskih filmova...miriše malo na 80-e hehe...
A Rock jer inače dobar glumac...dobar zajebant...ne libi se zajebavati i na svoj račun, i zbog toga mi je daleko bolji od recimo Vin Diesela koji u svakom svom filmu izgleda kao da mu netko zabio metlu u šupak...
E da...preporučam da si preslušate audio kometar od Rocka i redatelja na ovom filmu...e pišo sam od smijeha...stalno se zajebavaju i sprdaju sa sobom i filmom...odlično!!

Rock je meni isto dobar glumac i ima dobre filmove. Uz Jason Statham mi je najbolji od ovih akcijskih junaka nove generacija.
Vin Diesela je meni bezevezan. Uvjek glumi bahato , kao što si rekao izgleda kao da mu netko zabio metlu u šupak

i akcijski filmovi su mu žalosni. Sada ne znam kako ostalima no meni su xXx i The Fast and the Furious gluposti , A Man Apart dosadan. Čovjek ima glumački talen to priznam no meni je jedino dobar kao Riddick .
-
Dragonrage
-
Unreal wrote:Dragonrage wrote:

Rock je meni isto dobar glumac i ima dobre filmove. Uz Jason Statham mi je najbolji od ovih akcijskih junaka nove generacija.
Vin Diesela je meni bezevezan. Uvjek glumi bahato , kao što si rekao izgleda kao da mu netko zabio metlu u šupak

i akcijski filmovi su mu žalosni. Sada ne znam kako ostalima no meni su xXx i The Fast and the Furious gluposti , A Man Apart dosadan. Čovjek ima glumački talen to priznam no meni je jedino dobar kao Riddick .
E upravo to...njih dvojica su najbolje kaj je taj žanr ponudio u novije vrijeme
On po meni nema ni jedan dobar akcijski film u karijeri osim Pitch Blacka...iako ajde...donekle nade polažem u "Babylon A.D.", prvenstveno zbog redatelja...Mathieu Kassovitza
-
Unreal
Spawn- makar je film dobio loše kritike ispao je dobar. Nisam upoznat sa stripom pa ne znam dali je dobra ekranizacija. Sam lik Spawna je zakon (malo me podsječa na ghost ridera sam lik i sama priča), a negativac je još žešći

jedino se malo film ćinio preblesav zbog njega. Film je jako zabavan i ima dosta dobre akcije. Scenarij je malo kiksa na nekim mjestima. No najgora stvar u vezi filma su sami specijalni efekti, izgledaju katastrofalno posebno onaj pakao.
I nisu trebali završnu bitku prebacit u pakao kada su efekti tako loši. Uživao sam u filmu ,ali ništa posebno.
Ocjena 4/5
-
john_constantine
Unreal wrote:Spawn- makar je film dobio loše kritike ispao je dobar. Nisam upoznat sa stripom pa ne znam dali je dobra ekranizacija. Sam lik Spawna je zakon (malo me podsječa na ghost ridera sam lik i sama priča), a negativac je još žešći

jedino se malo film ćinio preblesav zbog njega. Film je jako zabavan i ima dosta dobre akcije. Scenarij je malo kiksa na nekim mjestima. No najgora stvar u vezi filma su sami specijalni efekti, izgledaju katastrofalno posebno onaj pakao.
I nisu trebali završnu bitku prebacit u pakao kada su efekti tako loši. Uživao sam u filmu ,ali ništa posebno.
Ocjena 4/5
Specijalni efekti loši?

Zar si se nacuclao previše CGI efekata?

Pa meni su efekti i više nego odlični, naročito scena preobrazbe klauna u violatora. A tek kada mu odrubi vrat lancima.

A pakao po mom mišljenju nije tako loše prikazan.

A tek opičeni humor.

Michel puši karu.