e daj me podsjeti... da li je vampirski grof svirao na violini?HorrorHR wrote:je ima i taj epski fajt sa Draculom kasnije, dakako Buffy wins, makar nije bilo lako, bio je twistjohn_constantine wrote:Ma loš film u usporedbi s serijom... A koliko sam čitao, u petoj sezoni se Buffy bori čak i protiv Drakule.A nisam niti skužio da je onaj lik iz Bones glumio Angela.
10 mjesec - mjesec vampira na HorrorHR
- john_constantine
Re: 10 mjesec - mjesec vampira na HorrorHR
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Rutger Hauer svira u jednoj sceni električnu violinu, neutaknutu u struju i svira je sa crnim rukavicama na rukamajohn_constantine wrote:e daj me podsjeti... da li je vampirski grof svirao na violini?HorrorHR wrote:je ima i taj epski fajt sa Draculom kasnije, dakako Buffy wins, makar nije bilo lako, bio je twistjohn_constantine wrote:Ma loš film u usporedbi s serijom... A koliko sam čitao, u petoj sezoni se Buffy bori čak i protiv Drakule.A nisam niti skužio da je onaj lik iz Bones glumio Angela.
Baš sam se sjetio onog vukodlaka s violinom iz teen wolf.
- dr_gonzo
Re: Re:
PoslanoHorrorHR wrote:baš bi mogao, imaš kakve linkove da mi na PM baciš za ova dva?dr_gonzo wrote:Ma, gdje ćeš gledati američke bedastoče kad možeš domaće:
http://frogbros.blog.hr/2010/09/1628220 ... -1989.html
Nije valjda da nećeš to pogledati u ovom mjesecu o vampirima![]()
A baci oko i na ''Leptiricu''
Sad samo moraš skinuti i pogledati (dva filma pogledaš za točno 2 sata kuš bolje)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- DrugsBunny
Gonzo, kad već šalješ može li i meni link, ali samo na Krvopijce, pošto sam Leptiricu pogledao?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- dr_gonzo
PoslanoDrugsBunny wrote:Gonzo, kad već šalješ može li i meni link, ali samo na Krvopijce, pošto sam Leptiricu pogledao?
A inače kako je ovo mjesec vampira HorrorHR-a onda predlažem da ovo bude himna:
http://www.youtube.com/watch?v=HDVG7zercYI
Naj stih:
Uvek posle dvajsčetiri ha
Po selo se smuca Drakula
Socijalni ima zubi
Manje glođe, više ljubi
Falile se snaše
Da ga se ne plaše
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
OMFG, po selu se smuca drakula, socijalne ima zubiii

kakav link gonzo
kakav link gonzo
- Jane Doe
dr_gonzo wrote: A inače kako je ovo mjesec vampira HorrorHR-a onda predlažem da ovo bude himna:
http://www.youtube.com/watch?v=HDVG7zercYI![]()
![]()
Naj stih:
Uvek posle dvajsčetiri ha
Po selo se smuca Drakula
Socijalni ima zubi
Manje glođe, više ljubi
Falile se snaše
Da ga se ne plaše

- john_constantine
4# - Captain Kronos - vampire hunter

Movieworld recenzija

Movieworld recenzija

Dobar povijesni klasik jednostavne radnje, s vrhunskom scenom u krčmi kada se trojica plaćenika sukobljavaju s Kronosom ili završna scena mačevanja. Ljubitelji klasičnih horora će doći na svoje, dok će drugima možda zasmetati premalo akcije i prejednostavna radnja s predvidljivim obratom (iako ne namjerno, vrlo brzo se shvati tko je negativac). A sam lik se po malo čemu izdvaja od drugih popularnijih lovaca na vampire tako da njegov lik nikada nije korišten, poput stripova ili nastavka filma…
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
baš bi mogao i to pogledati.
btw ostavih ti komentar na blogu, tj. dva i ne prikazuje mi niti jedan. neznam dali imas autorizaciju, a i ako imas, stavi da bar covjeku pise nakon komentiranja da mu je komentar primljen ali da ceka autorizaciju
btw ostavih ti komentar na blogu, tj. dva i ne prikazuje mi niti jedan. neznam dali imas autorizaciju, a i ako imas, stavi da bar covjeku pise nakon komentiranja da mu je komentar primljen ali da ceka autorizaciju
- john_constantine
Je, tek kada odobrim, onda se pojavi komentar. Morati ću promijeniti opciju kada ju pronađem. Sada nešto zafrkava wordpress ili je do opere... Ne mogu pristupiti, a maloprije sam bio unutra. Ništa, trenutni tehnički problemi...
lol, iz nekog razloga, tvoje komentare je stavio pod spam...
Sređeno, a ovo ostalo ćemo probati srediti.
lol, iz nekog razloga, tvoje komentare je stavio pod spam...
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
-
filmofil
ha?
ovo mi je prva vijest da uopće postoji taj film, a vidim da glumi corey pa će se gledati (i sise ovoj desnoj nisu za bacit)
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
Je postojifilmofil wrote:ha?ovo mi je prva vijest da uopće postoji taj film, a vidim da glumi corey pa će se gledati (i sise ovoj desnoj nisu za bacit)
Btw, desna je dobra chick, a ovu lijevu su pošteno fotošopirali na ovoj slici
-
filmofil
corey a la rambo!HorrorHR wrote:
Je postojiBaci oko na trailer: http://www.horrorhr.com/pogledajte-trai ... he-thirst/
film mi se čini zabavnim, al ono, loš film na dobar način, ne kao dark days loš film na loš način
This is the Zodiac speaking.