Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
-
- Freddy
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Zapravo si spomenuo ovaj film a da ne kazes :Unreal wrote:Lionheart - dobar film . Priča nije baš orginalna i scenarij je malo kiksao. No film je zabavan i dobar. Dosta dobra režija, dosta dobrih šora i malo dramskih elementa koji još i funkcijoniraju. Dosta dobar film od Van Damma .
Ocjena 4/5
"Prvo ce da ga bije,
POSLE CE DA GA KARA !
...can we watch ?"
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- metallicat
njego yellow friendUnreal wrote:Jesam davno i da bolji su večinom nastavci.Freddy wrote:pogledaj si druge dijelove pink panthera.....puno puno bolji
A najluđi su mi u nastavcima Insp. Charles Dreyfus i onaj kinez s kojim se stalno šora.

a scenner darkly - vrlo zanimljiv i čudan film

- elrania
long live your death
nasmijah se par puta, no kraj me malo ostavio u trenucima dosade
nije mi bas nesto osobito, no nije ni lose, ali definitivno je jedno gledanje uvrh glave
star trek: insurrection
u redu je. nije nes extra, a usporedivati s ostalim ST filmovima ne mogu, jer nisam jos sve odgledala
nekako vise volim serije...
nasmijah se par puta, no kraj me malo ostavio u trenucima dosade
nije mi bas nesto osobito, no nije ni lose, ali definitivno je jedno gledanje uvrh glave
star trek: insurrection
u redu je. nije nes extra, a usporedivati s ostalim ST filmovima ne mogu, jer nisam jos sve odgledala
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Moj ranking ST filmova :elrania wrote:star trek: insurrection
1. The Wrath of Khan (II)
2. First Contact (VIII)
3. The Undiscovered Country (VI)
4. The Voyage Home (IV)
5. The Search for Spock (III)
6. Generations (VII)
7. Nemesis (X)
8. Insurrection (IX)
9. The Motion Picture (I)
10. The Final Frontier (V)
Pri cemu je rupa izmedju 9. i 10. ogromna, jer je STV los bez premca i pramca. 6-7-8-9 su osetno slabiji od 3-4-5, koji su za nijansu slabiji od 1-2. One man's opinion.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- Dragonrage
Ta komedija me uvijek tako nasmije...nevjerojatno...odlično...a zadnji klon...hahaha...kad spremi pizzu u novčanik...polomim se svaki put hahajohn_constantine wrote:Multiplicity - vrlo zabavna komedija za Michaelom Keatonom. "vječno mlada" Andie Macdowell je podnošljiva, a film vrlo zabavan, ipak je michael keaton stvoren za komedije.Makar se moglo bez zadnjeg klona....

- john_constantine
Dragonrage wrote:Ta komedija me uvijek tako nasmije...nevjerojatno...odlično...a zadnji klon...hahaha...kad spremi pizzu u novčanik...polomim se svaki put hahajohn_constantine wrote:Multiplicity - vrlo zabavna komedija za Michaelom Keatonom. "vječno mlada" Andie Macdowell je podnošljiva, a film vrlo zabavan, ipak je michael keaton stvoren za komedije.Makar se moglo bez zadnjeg klona....
![]()
![]()

Michel puši karu.
- Dragonrage
ma taj film ima toliko dobrih gegova...ali je totalno podcijenjen...john_constantine wrote:Dragonrage wrote:Ta komedija me uvijek tako nasmije...nevjerojatno...odlično...a zadnji klon...hahaha...kad spremi pizzu u novčanik...polomim se svaki put hahajohn_constantine wrote:Multiplicity - vrlo zabavna komedija za Michaelom Keatonom. "vječno mlada" Andie Macdowell je podnošljiva, a film vrlo zabavan, ipak je michael keaton stvoren za komedije.Makar se moglo bez zadnjeg klona....
![]()
![]()
![]()
A ono kada su svo troje poševili njegovu ženu.
Dirala mi je pišu, Steve.