i mene to mori..filmophil wrote:jedva čekam, predobro izgleda dexter...baš me zanima kako će reagirati na sve što se dogodilo s obzirom da je bio dosljedan svojoj hladnokrvnosti u sve 4 sezone
ajme... can´t wait!
i mene to mori..filmophil wrote:jedva čekam, predobro izgleda dexter...baš me zanima kako će reagirati na sve što se dogodilo s obzirom da je bio dosljedan svojoj hladnokrvnosti u sve 4 sezone
Neće bit nijednog poput Trinityja, dakle nositelja sezone, tzv. Big Bad, već će sve bit poput 2. sezone, tj. neodređeno. Doduše, bit će neki jači kriminalac kroz par epizoda, al to je otprilike to.john_constantine wrote:da li možemo očekivati novog serijskog ubojicu u petoj sezoni?
slažem se sa svim napisanim! da sad ja ne baljzgam opet isto, jel...glava me boli pa mi se ne da izmišljat neki novi tekst s istim smislomGhostface wrote:SpoilerShowDivan epilog finalu 4. sezone. Kako je upravo to funkcija 1. epizode, još nije sasvim jasno u kojem smjeru ide ova sezona, ali bilo je jako zanimljivo vidit šta bi se nastavilo događat da se Harryjev duh nije vratija u Dexterovu podsvijest. Dexterovo ponašanje je u skladu snjegovim dosadašnjim razvojem karaktera, ali očekujen debele promjene na tom polju.
Šta se tiče ostalih likova, Quinn mi je zasad skroz ok, i iako mislin da će na kraju doć na istu točku ka i Doakes, mislin da će imat puno više razumijevanja za Dextera od Doakesa. Iznenadija me sex sa Deb, bar nisan to očekiva tako rano i to baš na toj lokaciji, al dobro, razumljivo je za Deb koja je u totalnom kaosu bila i prije i mislin da je vrime da i ona totalno pukne u ovoj sezoni. Mislin, cili život je kćer krutog policajca koja se trudi zadobit očevu pažnju koja je pak usmjerena na njenog polubrata Dextera, svaka veza koju ima završi ultrabrutalno, ubojica njene prave ljubavi se ubije pred njom, tako da bi razotkrivanje da joj je brat serijski ubojica i Bay Harbour Butcher tribala bit točka pucanja.
LaGuerta i Batista su tako-tako, Masuka svojstvena klasika, čak malo i over-the-top (primjedba o Riti). Astor je preloše odglumila onu scenu. Sve u svemu, ovo je više završetak prijašnje nego početak nove sezone, tako da željno iščekujen drugu epizodu da vidin di točno sve ovo vodi.