Ne...to ima fakat na kiosku..49 kn dođe...saznah u među vremenu...Shape wrote:arizona dream???? daj me nemoj prcat...jel to isto ko sa psihom kad ste provalili...
Nova DVD izdanja na kioscima
- Dragonrage
- Dahmer
- john_constantine
ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.
Nabavio hulka.
Nabavio hulka.
Michel puši karu.
- bakero
onda ne valja taj dd?john_constantine wrote:ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.
Nabavio hulka.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
Pa meni koji sam ljubitelj starih dylan doga, ove novije epizode su sve više ozbiljnije, što sam mogao primijetiti u onim pizdarijama koje su uvalili u dd extra. Odlične priče i to, ali nije horor.bakero wrote:onda ne valja taj dd?john_constantine wrote:ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.
Nabavio hulka.
Evo radnje
Jedne noći nakon pada sjajne zvijezde padalice, Dylan sretne izvanzemljca. Prije negoli ga se vojska dočepa, sakrije tako on njega u svom stanu koji uskoro postaje poprište jednog odnosa između očinske i sinovske figure, ali i umovanja o potrebi junaka u ovom svijetu. I dok brutalni serijski ubojica bez razloga niže svoje žrtve, Dylanov dragi izvanzemaljac Roger, sve više osjeća potrebu da bude poput svog idola Dylana – da postane superheroj! Više sf nego horor, ali ako čitaš i nove epizode dd, onda ipak nabavi, već si se sigurno navikao na to.
Michel puši karu.
- Vorador
Si pročitao "Za šaku novca"? Obavezno, ako nisi. Vjerujem da će ti biti genijalan..john_constantine wrote:ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.
Nabavio hulka.
Inače, što se tiče Giganta, nisam ga još pročitao ali sam ful oduševljen pokušajem izdavača da progura takav tip izdanja na kioske. Inače, izašao je i novi DD Maxi za 39 kn, a uskoro izlazi i DD Almanah Straha - 25 kn.
- bakero
Pa meni koji sam ljubitelj starih dylan doga, ove novije epizode su sve više ozbiljnije, što sam mogao primijetiti u onim pizdarijama koje su uvalili u dd extra. Odlične priče i to, ali nije horor.
Evo radnje
Jedne noći nakon pada sjajne zvijezde padalice, Dylan sretne izvanzemljca. Prije negoli ga se vojska dočepa, sakrije tako on njega u svom stanu koji uskoro postaje poprište jednog odnosa između očinske i sinovske figure, ali i umovanja o potrebi junaka u ovom svijetu. I dok brutalni serijski ubojica bez razloga niže svoje žrtve, Dylanov dragi izvanzemaljac Roger, sve više osjeća potrebu da bude poput svog idola Dylana – da postane superheroj! Više sf nego horor, ali ako čitaš i nove epizode dd, onda ipak nabavi, već si se sigurno navikao na to.[/quote]
ma imam pun kurac dylan dogova, skupljam ih odavna, čitam i ove novije, samo ne znam isplati li mi se davat 50kn za to, možda ako dobijem na kladioni ovih dana nešto, možda ga tada ubodem, baš sam danas pročita nastavak san razuma, sranje teško!
Evo radnje
Jedne noći nakon pada sjajne zvijezde padalice, Dylan sretne izvanzemljca. Prije negoli ga se vojska dočepa, sakrije tako on njega u svom stanu koji uskoro postaje poprište jednog odnosa između očinske i sinovske figure, ali i umovanja o potrebi junaka u ovom svijetu. I dok brutalni serijski ubojica bez razloga niže svoje žrtve, Dylanov dragi izvanzemaljac Roger, sve više osjeća potrebu da bude poput svog idola Dylana – da postane superheroj! Više sf nego horor, ali ako čitaš i nove epizode dd, onda ipak nabavi, već si se sigurno navikao na to.[/quote]
ma imam pun kurac dylan dogova, skupljam ih odavna, čitam i ove novije, samo ne znam isplati li mi se davat 50kn za to, možda ako dobijem na kladioni ovih dana nešto, možda ga tada ubodem, baš sam danas pročita nastavak san razuma, sranje teško!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
Je, kupio sam to.Vorador wrote:Si pročitao "Za šaku novca"? Obavezno, ako nisi. Vjerujem da će ti biti genijalan..john_constantine wrote:ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.
Nabavio hulka.Ja sam bio ful pozitivno iznenađen.
Inače, što se tiče Giganta, nisam ga još pročitao ali sam ful oduševljen pokušajem izdavača da progura takav tip izdanja na kioske. Inače, izašao je i novi DD Maxi za 39 kn, a uskoro izlazi i DD Almanah Straha - 25 kn.
Michel puši karu.
- Vorador
- jigsaw
žVorador wrote:Nije na kioscima ali u dućanu sam vidio hrvatsko DVD izdanje Carpenterovog "Stvora". Nema dodataka, košta 80 kn i omot je grozno dizajniran. Vidio maloprije i u videoteci. Distributer Continental Film. Ne znam da li je već bilo govora o ovome.
80 kn nije baš mala cijena, a može se to i podići u videoteci.
- Dragonrage
A uz sve to...i zvuk je 2.0jigsaw wrote:žVorador wrote:Nije na kioscima ali u dućanu sam vidio hrvatsko DVD izdanje Carpenterovog "Stvora". Nema dodataka, košta 80 kn i omot je grozno dizajniran. Vidio maloprije i u videoteci. Distributer Continental Film. Ne znam da li je već bilo govora o ovome.
80 kn nije baš mala cijena, a može se to i podići u videoteci.
- dr_gonzo