hohoho, tko ce koga prvi huh?Asfodel wrote:@Ašow - bolje da ne znaš. Imat ću bič i lisice pa ja fino tebe mogla zavezat za radijator i otić natrag pit i tancat.
me likes.
hohoho, tko ce koga prvi huh?Asfodel wrote:@Ašow - bolje da ne znaš. Imat ću bič i lisice pa ja fino tebe mogla zavezat za radijator i otić natrag pit i tancat.
Asfodel wrote:Nema tu ništa simpatično. Tko god bi htio zavezat nekoga i otić zaslužuje da mu se dogodi triput gore

Ko bi te nazvao pičkicom?John_Ryder wrote:ja imam 3 super frendice s kojima s stalno čujem,izlazimo tu i tamo van,kava,tračanje bla bla i super je,tako da aspolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva,možda čak i bolje imat frendice jer možeš reć neke stvari za koje bi te muški vjerovatno prozivali pičkicom itd.znači ono,rame za plakanje
Sve do jednom. Znam.Asfodel wrote:Nema tu ništa simpatično. Tko god bi htio zavezat nekoga i otić zaslužuje da mu se dogodi triput gore
callac wrote:Zakon! u muškom kutku se priča o prijateljstvu, a u ženskom seks, seks, seks!![]()
Andrej wrote:Ko bi te nazvao pičkicom?John_Ryder wrote:ja imam 3 super frendice s kojima s stalno čujem,izlazimo tu i tamo van,kava,tračanje bla bla i super je,tako da aspolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva,možda čak i bolje imat frendice jer možeš reć neke stvari za koje bi te muški vjerovatno prozivali pičkicom itd.znači ono,rame za plakanje
Najverovatnije onaj koji se 24h dnevno kurči da je mačo-men, omiljena testosteronska igra mu je verbalno merenje piše, a na prvo sranje - pobegne ko ta ista pičkica. Naravno - treba da da tetki lek.
Da vidiš i čuješ moje društvo, upišao bi se od smeha... Kad ih čiješ kako razmišljaju i način na koji govore, rekao bi da si upao na babsku čajanku![]()
Zato, kad ispadne problem....izrastu im zubi od dva metra i transformišu se veoma brzo u nešto jako strašno. Emotivci.
Pa kad je ljepši spol gori i perverzniji od nas muških, samo što to manje pokazujete nego mi i glumite kao da nije tako (mi smo fine damice).callac wrote:Zakon! u muškom kutku se priča o prijateljstvu, a u ženskom seks, seks, seks!![]()
Bub wrote:Pa kad je ljepši spol gori i perverzniji od nas muških, samo što to manje pokazujete nego mi i glumite kao da nije tako (mi smo fine damice).callac wrote:Zakon! u muškom kutku se priča o prijateljstvu, a u ženskom seks, seks, seks!![]()