Dylan Dog
- Wendigo
danas sam kupio novi DD maxi sa 3 epizode. prva priča je vrlo dobra (što je meni osobno rijetkost kod novih izdanja), 2 bezveze i 3 ok. lagano me živcira što sam zadnju jebenu epizodu pročitao negdje početkom 90-tih.. šteta što ova nova izdanja nemaju ni približno "dušu" i atmosferu starih..
one 52 epizode što su izašle u Hrvatskoj kicks ass.. 
- john_constantine
- Vorador
- john_constantine
je, naročito onaj dio kada serijski ubojica postane robot.Vorador wrote:Solidna mi epizoda. Evo za razliku, meni je totalno trashijohn_constantine wrote:kupio gigant pao s neba - pa moram priznati da je dobar strip, ali ipak je riječ o sf drami, nema više onog trash štiha, bezveze bačenih 50 kn i iritatna veličina. Kamo da to ja stavim, jebote?
Michel puši karu.
- Vorador
To je navodno bilo inspirirano Robocopom 2.john_constantine wrote:je, naročito onaj dio kada serijski ubojica postane robot.Vorador wrote:Solidna mi epizoda. Evo za razliku, meni je totalno trashijohn_constantine wrote:kupio gigant pao s neba - pa moram priznati da je dobar strip, ali ipak je riječ o sf drami, nema više onog trash štiha, bezveze bačenih 50 kn i iritatna veličina. Kamo da to ja stavim, jebote?
- john_constantine
o bože...Vorador wrote:To je navodno bilo inspirirano Robocopom 2.john_constantine wrote:je, naročito onaj dio kada serijski ubojica postane robot.Vorador wrote: Solidna mi epizoda. Evo za razliku, meni je totalno trashi
A jedva čekam da izađe konačno Granice vremena, prvi Dylan dog koji sam čitao.
A ona epizoda Za šaku novca je baš bio onako trash, baš obožavam te epizode koje imaju veze s paklom.
Michel puši karu.
- Vorador
"Golconda" je klasika. A ovaj "Za šaku novca" mi je nešto najbolje od Dylana što sam pročitao u zadnjih par godina.john_constantine wrote:o bože...Vorador wrote:To je navodno bilo inspirirano Robocopom 2.john_constantine wrote: je, naročito onaj dio kada serijski ubojica postane robot.![]()
![]()
![]()
A jedva čekam da izađe konačno Granice vremena, prvi Dylan dog koji sam čitao.![]()
A ona epizoda Za šaku novca je baš bio onako trash, baš obožavam te epizode koje imaju veze s paklom.A kada se tek sjetim gongonde, ono kada Dylan dog dođe pred golemog demona koji pita drugaricu: a tko je ovaj? Dylan: netko tko ne vjeruje u ono što vidi. A demon: dakle, idiot!
- Wendigo
sutra za bus si brijem kupiti "Za šaku novca". baš me zaintrigriralo sad.Vorador wrote:"Golconda" je klasika. A ovaj "Za šaku novca" mi je nešto najbolje od Dylana što sam pročitao u zadnjih par godina.john_constantine wrote:o bože...Vorador wrote: To je navodno bilo inspirirano Robocopom 2.![]()
![]()
![]()
A jedva čekam da izađe konačno Granice vremena, prvi Dylan dog koji sam čitao.![]()
A ona epizoda Za šaku novca je baš bio onako trash, baš obožavam te epizode koje imaju veze s paklom.A kada se tek sjetim gongonde, ono kada Dylan dog dođe pred golemog demona koji pita drugaricu: a tko je ovaj? Dylan: netko tko ne vjeruje u ono što vidi. A demon: dakle, idiot!
- Scarface
Hehe, stripovi, ne samo Dylan Dog (čiji san btw ogroman fan) su mi u krvi. Vorador, možda me se sićaš sa stripovi.com foruma, tamo san bija "legendarni" vice.
Inače, Dylan Dog je fenomenalan strip, kužin cilu onu unified teoriju, i za stvarno kužit, ili bar prividno strujat kanalima Sclavijevog uma, triba se dobro nabrijat. Ipak, Zagor je bolji.

Inače, Dylan Dog je fenomenalan strip, kužin cilu onu unified teoriju, i za stvarno kužit, ili bar prividno strujat kanalima Sclavijevog uma, triba se dobro nabrijat. Ipak, Zagor je bolji.
- Vorador
je, je...sjećam se, kako neGhostface wrote:Hehe, stripovi, ne samo Dylan Dog (čiji san btw ogroman fan) su mi u krvi. Vorador, možda me se sićaš sa stripovi.com foruma, tamo san bija "legendarni" vice.![]()
Inače, Dylan Dog je fenomenalan strip, kužin cilu onu unified teoriju, i za stvarno kužit, ili bar prividno strujat kanalima Sclavijevog uma, triba se dobro nabrijat. Ipak, Zagor je bolji.![]()
- Scarface
Djuro20 wrote:dyd ja bolji od zagora
Objektivno definitivno je, ali jebiga, meni je Zagor broj 1 bez obzira na bilo šta, sigurno i ti imaš nešto takvo u nekom segmentu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.