Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Bub

Re: Tattoo & Piercing

Post by Bub » 02 Oct 2010, 22:30

Andrej wrote:Mislim, da kad si mlad - treba da radiš šta god hoćeš, ako treba i lobanju da bušiš, jer kad omatoriš - ima da te zabole dupe kako izgledaš :partyman:
Hajde da realno pogledamo oko sebe....mislim....pola njih(matoraca) ima dužu kosu na ušima i obrvama nego na glavi i zabole ih šta neko misli o tome jer su spucali sto godina u dupe i duplo su mudriji od nas :lol:
Doduše, shvatam deo o koži koji pominje callac. Kad žena ima lepu kožu, to je 10 puta seksipilnije od 500 tetovaža i nakita.
U svakom slučaju, tetovaža je umetnost kao i svaka druga, pa samim tim ima svoje vrednosti.
Dobro to je individualno, netko voli ovako netko onako. Kao što netko ima fetiš na djevojke s naočalama, a netko ne. Ljudi se razlikuju, ali ako netko nešto voli zašto ne (ne treba ga odmah gledat krivim očima), a i opet s druge strane pa to je njegovo/njeno tijelo, zašt bi ja zabadao svoj nos u to. Callac ne mislim na tebe nego opčenito. Čak i oni izbušeni što su bili prije ovih postova, meni ne bi bilo uopće neugodno pored takvih ljudi, a vjerojatno su i oni svjesni što imaju na sebi i to vole i nevjerujem da će skinit tek tako olako. Ja sam uvjek za ako se nekom nešto sviđa, promisli prvo dva puta pa napravi ionako je ovaj život kratak i treba ga proživit i pružit si stvari koje želiš.

Kao što kažeš tetovaža je umijetnost i dok god nije neka glupost, lijepo je za vidjet tako nešto.

Andrej

Post by Andrej » 02 Oct 2010, 22:35

Bub wrote: Kao što netko ima fetiš na djevojke s naočalama
Ja! Ja! Ja! :supz:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 02 Oct 2010, 22:40

Andrej wrote:
+1 :zubifale:
SpoilerShow
Image

Andrej

Post by Andrej » 02 Oct 2010, 22:42

Mijau :heart:
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 02 Oct 2010, 22:43

Bub wrote:a vjerojatno su i oni svjesni što imaju na sebi i to vole i nevjerujem da će skinit tek tako olako.
da se nadovežem na ovo... dok sam imala aktivan profil na jednoj bodymod zajednici, iskoristila sam trenutak da se javim ovom čovjeku i nakratko komentiram njegove modifikacije rekavši da mi je zanimljiva predanost tome, iako je za mene to sve preekstremno i čovjek je uredno odgovorio da je više nego svjestan predrasuda, no posvećenost ovakvom nečem mu je iznad toga da se obazire na okolne komentare (jer to radi godinama i nije nikada požalio) i djelovao je zadovoljno što mu ipak dajem kompliment, iako nisam fan djela.
zato mi je i samoj ušlo u naviku gledati na sve to dosta objektivno, dakle, kako je što napravljeno i izgleda li to dobro u okvirima ovakvog tipa umjetnosti. grozim se pomisli da preko pola tih stvari uopće zamislim na sebi, ali ne mogu kritizirati drugoga.

jedino oko čega sam među prvima da popljujem je nepravilno postavljen nakit, držanje pirsa usprkos keloidima i infekcijama ili jako stanjenoj koži, loše nacrtane tetovaže i jako malu toleranciju imam na neke tipove ekstremnih modifikacija (od kojih su anal stretching i amputacije na samom vrhu).

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 22:45

mene naročito zanima da li boli nositi toliki predmet u uhu?
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 02 Oct 2010, 22:48

john_constantine wrote:mene naročito zanima da li boli nositi toliki predmet u uhu?
stretchanje je bolno u početku. ovisi na koje se veličine ide, naravno.
treba neko vrijeme da se uho oporavi i navikne na nakit, a onda je sve ok.

nemam nekog iskustva s tim, al sjećam se da mi je uho 2 dana bilo crveno i bolno kad sam običanu širinu naušnice zamijenila s 1,6mm širokim cirkularnim ringom, tak da mogu zamisliti koliko je zajebano širenje na koja 4mm.

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Oct 2010, 22:53

Što se tiče spike kad žena ima lijepu kožu to je bolje od tetovaža - apsolutno je razumijem i na sebi ću pokušavati uskladiti te dvije težnje: ljubav prema tetovažama i malo veću ljubav da očuvam lijepe dijelove tijela takvim kakve ih je priroda stvorila.
Ima predijela koje mi je jednostavno žao pošarati. :)
Bub wrote:
Andrej wrote:
+1 :zubifale:
Ma jel :mrgreen: :mrgreen:
Sreća da imam fobiju od leća i lasera pa sam zaglavila s cvikama cijeli život :lol: ..kad vidim da ima takvih kao što ste vi, pomaže da se osjećam bolje i zanemarim spike okolnih ljudi kak bih mogla biti ljepša bez njih.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 02 Oct 2010, 22:58

Asfodel wrote: Sreća da imam fobiju od leća i lasera pa sam zaglavila s cvikama cijeli život :lol: ..kad vidim da ima takvih kao što ste vi, pomaže da se osjećam bolje i zanemarim spike okolnih ljudi kak bih mogla biti ljepša bez njih.
meni su naočale još uvijek jako lijepe, iako sam se skinula s njih. :D
bilo na muškom, bilo na ženskom, jako su seksaste, a tebi zbilja lijepo stoje.

a i ono vezano za kožu - pa neću se zaboga sva istetovirati da se neće niš kože poznati više :P
ima mjesta koja nikako ne bih dirala, jer su mi ovakva čista kakva jesu sada savršena. 8)

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Oct 2010, 23:00

elrania wrote:
Asfodel wrote: Sreća da imam fobiju od leća i lasera pa sam zaglavila s cvikama cijeli život :lol: ..kad vidim da ima takvih kao što ste vi, pomaže da se osjećam bolje i zanemarim spike okolnih ljudi kak bih mogla biti ljepša bez njih.
meni su naočale još uvijek jako lijepe, iako sam se skinula s njih. :D
bilo na muškom, bilo na ženskom, jako su seksaste, a tebi zbilja lijepo stoje.

a i ono vezano za kožu - pa neću se zaboga sva istetovirati da se neće niš kože poznati više :P
ima mjesta koja nikako ne bih dirala, jer su mi ovakva čista kakva jesu sada savršena. 8)
Pa ne govorimo o tebi, ne brini :D nego filozofiramo malo
I thanx :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 02 Oct 2010, 23:01

elrania wrote:čovjek je uredno odgovorio da je više nego svjestan predrasuda, no posvećenost ovakvom nečem mu je iznad toga da se obazire na okolne komentare (jer to radi godinama i nije nikada požalio) i djelovao je zadovoljno što mu ipak dajem kompliment, iako nisam fan djela.
Točno to, ako je on unutar sebe i dalje dobar, pošten i neiskvaren čovjek nije bitno kako izgleda iz vana, barem meni. Mene više zabrinjavaju ljudi koji iz vana izgledaju fancy shmency, a u stvari su loši tipa ono sve što viđamo po medijima (mačak, simonica, ante etc.) to je samo banalni primjer, ali ima i gorih takvih ekstrema.

@Asfodel očale su sexy :zubifale: ja sam isto ponosni vlasnik leća i naočala i čak mi većina ljudi kaže da izgledam bolje u naočalama, ali ja ipak nosim leće više. :?

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 23:03

leće nikad nisam nosio, ali naočale od 15 godine... :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 02 Oct 2010, 23:04

@asf: ma ne ja to tebi, neg se nadovezujem na ono početno o toj koži i tetovažama što je andrej pisao pa nastavljam u nizu ispod tebe i buba; trebala sam @ staviti :lol:

i nikako da iskomentiram ono širenje uši o kojem je bilo riječi do sada. osobno mi je to bilo dost odbojno dosta dugo, ali kad se vidjelo kakvih sve divnih nakita ima za to, oči su samo narasle i u nekim meni prihvatljivim dimenzijama takvo što mi može izgledati odlično.
možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.

elrania

Post by elrania » 02 Oct 2010, 23:07

john_constantine wrote:leće nikad nisam nosio, ali naočale od 15 godine... :mrgreen:
naočale 17 godina :?
a leće 7 i ove godine nije više išlo s njima, jer bi desno oko probadalo, stezalo, žuljalo nakon svega 2-3h, a bile su meke.
good riddance!!

Bub

Post by Bub » 02 Oct 2010, 23:19

elrania wrote:možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.
Rekla si kako je bilo bolno na 1,6mm, to se traži :supz:
elrania wrote:
john_constantine wrote:leće nikad nisam nosio, ali naočale od 15 godine... :mrgreen:
naočale 17 godina :?
a leće 7 i ove godine nije više išlo s njima, jer bi desno oko probadalo, stezalo, žuljalo nakon svega 2-3h, a bile su meke.
good riddance!!
Ja sam tako dobio upalu oka, pošto sam ih nosio od 7h do 00h i još radim uz monitore di ne trepćem često i oko mi se nije dovoljno vlažilo i imalo propusnost kisika. :roll: bedak

@Cons da li si bar probao leće? Ja kad sam prvi put stavio u oko nema šanse da bi ih zamjenio nikad, pogotovo što nemaš toliko brige, a najviše mi smetalo ulazak iz hladnog u toplo s naočalama i ostale brige što idu uz.

Post Reply