Na njegovom bi mjestu malo "modificirao" tetovažu, mali bonus za to što je iritantna kravetina.Bub wrote:Worst Tattoo Customer
Ajme majko, ak ne možeš trpit, pa nemoj još bit bezobrazna, ja bi ju otjerao iz salona.
Tattoo & Piercing
- Mitch_Connor
Re: Tattoo & Piercing
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- Asfodel
Koja baba
btw, zaboravih napomenuti da ću produžit sve pipke na staroj tetovaži
..al ne znam kad.. nisam baš računala da ću bit u dugovima do daljnjega. Al to je ljepota života - nikad ne znaš kad će te zaskočit neko sranje

btw, zaboravih napomenuti da ću produžit sve pipke na staroj tetovaži
..al ne znam kad.. nisam baš računala da ću bit u dugovima do daljnjega. Al to je ljepota života - nikad ne znaš kad će te zaskočit neko sranje
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
tako treba, neka raste!
ja se još držim pipkolike sirene, al čini se da bude na nogu s jednim scrollom, a za ruku se priprema nešto u ovom stilu (jer mi malo više to odgovara tu), samo bez muške osobe i s kojom životinjom + dodacima.
ja se još držim pipkolike sirene, al čini se da bude na nogu s jednim scrollom, a za ruku se priprema nešto u ovom stilu (jer mi malo više to odgovara tu), samo bez muške osobe i s kojom životinjom + dodacima.
- Asfodel
Samo se nadam se da se neću debljati u području struka sa strane
Kakvim scrollom, ne kužim
Kakvim scrollom, ne kužim
- elrania
pa scroll, svitak, ovo oko bodeža.

SpoilerShow
- Asfodel
- callac
elri, imam samo jedno pitanje: zašto??
imaš tako lijepu kožu, zašto ju prekriti toooooolikom tetovažom?? znam da je odgovor nešto tipa: sviđa mi se tako itd..al nikako mi to nije jasno.....kupi si rađe one "rukave" 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ak ti nije jasno nakon što si samoj sebi najjednostavnije odgovorila, ne znam što da ti više kažemcallac wrote:elri, imam samo jedno pitanje: zašto??imaš tako lijepu kožu, zašto ju prekriti toooooolikom tetovažom?? znam da je odgovor nešto tipa: sviđa mi se tako itd..al nikako mi to nije jasno.....kupi si rađe one "rukave"
jedino što mogu dodati je da cijenim ovakav tip 'umjetnosti' i ne doživljavam to ko uništavanje tijela, ako su u pitanju stil i slika koje volim i ako iza toga stoji tattoo majstor koji zna što radi.
nemam ništa protiv mini tetovaža, imam jednu i sama, ali sam nakon nekoliko godina s njom shvatila da mi je takva mala figura na meni dosadna i da kad već nešto stavljam na sebe, želim da dođe do izražaja, da se pruža po tijelu, prati linije tijela i obgrljuje ga.
- callac
možda će zvučat glupo i bahato, al voljela bih da te mogu sresti za nekih deset-dvadeset godina i da mi kažeš isto ovo što si sad rekla... (da se razumijemo, ja navijam za to da se tebi to sviđa cijeli život, ali u suprotnom...) sori što se petljam , neću više. over and out.elrania wrote:ak ti nije jasno nakon što si samoj sebi najjednostavnije odgovorila, ne znam što da ti više kažemcallac wrote:elri, imam samo jedno pitanje: zašto??imaš tako lijepu kožu, zašto ju prekriti toooooolikom tetovažom?? znam da je odgovor nešto tipa: sviđa mi se tako itd..al nikako mi to nije jasno.....kupi si rađe one "rukave"
![]()
jedino što mogu dodati je da cijenim ovakav tip 'umjetnosti' i ne doživljavam to ko uništavanje tijela, ako su u pitanju stil i slika koje volim i ako iza toga stoji tattoo majstor koji zna što radi.
nemam ništa protiv mini tetovaža, imam jednu i sama, ali sam nakon nekoliko godina s njom shvatila da mi je takva mala figura na meni dosadna i da kad već nešto stavljam na sebe, želim da dođe do izražaja, da se pruža po tijelu, prati linije tijela i obgrljuje ga.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ovakvo što što si sad rekla bi svaki drugi čovjek reko tak da no big deal. nekako je standardna stvar čut da što će se s tim kad se bude star, da će bit ružno, da će smetat, da će se požaliti... vjerujem da i je to fora s oslikavanjem koje se radi, jer je to tak jako fora i kul i baš se mora neš stavit na sebe, no nastojim si dat puno previše vremena da odličim što kako gdje želim i želim li to uopće.callac wrote: možda će zvučat glupo i bahato, al voljela bih da te mogu sresti za nekih deset-dvadeset godina i da mi kažeš isto ovo što si sad rekla... (da se razumijemo, ja navijam za to da se tebi to sviđa cijeli život, ali u suprotnom...) sori što se petljam , neću više. over and out.
dugo gajim ljubav prema tjelesnim modifikacijama i doživljavam to ko dijelom nečije osobnosti, a ne samo ukrašavanjem ili stupidnim praćenjem trendova.
- Bub
Mislim da ljubitelj tetovaža nikad neće žaliti što si je oslikao tijelo ako je promišljeno išao u to. Evo primjer moj ujak koji ima 43god došao se ovdje tetovirati zato što je 70% jeftinije, naime napravio je cijela leđa. Ima već par tetovaža koje je napravio dok je bio mlađi (oko 25god) i za nijedom ne žali, dok imam frenda koji je napravio home made tetovažu s 14god i koju žali, te će ju prepravit (to se žali jel je bio glup i mlad). Ako bi tako gledao onda se ne bih nikad tetovirao jer tko zna ako doživim 80 kako ću onda razmišljat i da tako razmišljam (što za 20god) ne bih se nikad tetovirao. Ja trenutno nemam ni jednu, ali imam u planu.
Ovo što elrania želi je jako lijepo i to će uvjek biti lijepo za razliku imena ili kojekakvih sranja od nacističkih fora etc. znaš na što mislim, nije neka glupost. Jedino ne bih nikad ako će mi to smetati kroz karijeru ili tako nešto.
Ovo što elrania želi je jako lijepo i to će uvjek biti lijepo za razliku imena ili kojekakvih sranja od nacističkih fora etc. znaš na što mislim, nije neka glupost. Jedino ne bih nikad ako će mi to smetati kroz karijeru ili tako nešto.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Tata moje frendice se počeo tetovirati tek prije par godina, jer mu je to bila životna želja, a cijelo vrijeme do tada mu nije žena dala
I tako, za sad već ima dvije. Kak je to slatko
I tako, za sad već ima dvije. Kak je to slatko
- elrania
jednostavno, ali odlično rečeno.Bub wrote:Ako bi tako gledao onda se ne bih nikad tetovirao jer tko zna ako doživim 80 kako ću onda razmišljat i da tako razmišljam (što za 20god) ne bih se nikad tetovirao.
hvalaOvo što elrania želi je jako lijepo i to će uvjek biti lijepo za razliku imena ili kojekakvih sranja od nacističkih fora etc. znaš na što mislim, nije neka glupost. Jedino ne bih nikad ako će mi to smetati kroz karijeru ili tako nešto.
ovo glede karijere, svakako da treba paziti. imam granice do kojih što smije kako ići, a ni tetovirač mi neće dat da radim neš po npr. podlakticama dok se ne zaposlim i vidim jel uvjeti to dozvoljavaju
- Bub
Nema na čemu, kad je lijepo.elrania wrote: hvala
ovo glede karijere, svakako da treba paziti. imam granice do kojih što smije kako ići, a ni tetovirač mi neće dat da radim neš po npr. podlakticama dok se ne zaposlim i vidim jel uvjeti to dozvoljavaju![]()
Ja bih isto želio pokriti dobar dio ruke, čak bi išlo preko podlaktice, ali trenutno to ne mogu. Jer ipak kad mi dođe klijent ili kad imam neki meeting ili čak kad ja idem negdje nešto dogovorit u vezi posla...mislim da bi me svi gledali kao "vidi ovoga, Bože" i krstili se nogama. Nažalost, ali živimo u takvoj državi, bolje rečeno regiji di su svi velike konzerve i ljudi imaju velike predrasude prema takvim i inim ljudima koji nisu po njihovim standardima "normalni" ono što im društvo nameće za njih je svetinja i ne vide dalje od toga a takvo je više od 80% ljudi kod nas, WTF.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Mislim, da kad si mlad - treba da radiš šta god hoćeš, ako treba i lobanju da bušiš, jer kad omatoriš - ima da te zabole dupe kako izgledaš
Hajde da realno pogledamo oko sebe....mislim....pola njih(matoraca) ima dužu kosu na ušima i obrvama nego na glavi i zabole ih šta neko misli o tome jer su spucali sto godina u dupe i duplo su mudriji od nas
Doduše, shvatam deo o koži koji pominje callac. Kad žena ima lepu kožu, to je 10 puta seksipilnije od 500 tetovaža i nakita.
U svakom slučaju, tetovaža je umetnost kao i svaka druga, pa samim tim ima svoje vrednosti.
Hajde da realno pogledamo oko sebe....mislim....pola njih(matoraca) ima dužu kosu na ušima i obrvama nego na glavi i zabole ih šta neko misli o tome jer su spucali sto godina u dupe i duplo su mudriji od nas
Doduše, shvatam deo o koži koji pominje callac. Kad žena ima lepu kožu, to je 10 puta seksipilnije od 500 tetovaža i nakita.
U svakom slučaju, tetovaža je umetnost kao i svaka druga, pa samim tim ima svoje vrednosti.
We're all mad here...