To što ja ne razumem ovakve stvari, ne znači da imam nešto protiv njih ili da bi ovakve ljude nabio na kolac ili spalio. Razumem samo da su napadani i da imaju preteranu potrebu da se agresivno brane i tamo gde ne treba. Moja razmišljanja nisu ružna, a ako je mala doza humora razlog za ljutnju, e onda jebiga sve različitosti.elrania wrote: pa što je to tako čudno?
ovo je samo intenzivniji oblik modifikacije i ak je nekom lijepo, što se tu onda ima posebnog za shvatiti?
bar smo šarolikiji i još raznovrsniji, a možda jednog dana i tak neš bude normalnije i ljudi se naviknu.
nije da branim ikoga, jer da se razumijemo, ni meni se pol nekih stvari ne sviđa, no bude mi baš ružno za čut kad se neke takve stvari pljuju i ismijavaju. (ovo se ne odnosi konkretno na ovaj forum, nego na bilo koje situacije i mjesta gdje se takvo što čuje)
Tattoo & Piercing
- Andrej
Re: Tattoo & Piercing
We're all mad here...
- elrania
pa nije, no nekako sam htjela pojasniti zašto sam se uključila u razgovor, iako ni sama nisam fan svega i svačega na ovom području, a 'ismijavanje' i 'pljuvanje' se iskoristilo ko prvi primjer loših reakcija koji mi je pao na pamet.Asfodel wrote:
@elri - mislim da nije ismijavao, nego na sasvim drugu filozofiju se čudi
zato i velim u zagradi da se ne odnosi baš na forum (iako je na forumu znalo biti takvog nečeg), nego pričam općenito.
@andrej: isto pročitati ovo iznad za asfodel. krivo si me shvatio tamo pred kraj mog citata. i zaboga, kakva ljutnja?
- Andrej
Ja bih i dalje ovu četvrtu živu pojeo - maljc, mljac, mljacelrania wrote: @andrej: isto pročitati ovo iznad za asfodel. krivo si me shvatio tamo pred kraj mog citata.
We're all mad here...
- Scarface
Ja bi ju ipak bacija prascima.Andrej wrote:Ja bih i dalje ovu četvrtu živu pojeo - maljc, mljac, mljacelrania wrote: @andrej: isto pročitati ovo iznad za asfodel. krivo si me shvatio tamo pred kraj mog citata.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Kako me ovo sad nasmijaloGhostface wrote:Ja bi ju ipak bacija prascima.Andrej wrote:Ja bih i dalje ovu četvrtu živu pojeo - maljc, mljac, mljacelrania wrote: @andrej: isto pročitati ovo iznad za asfodel. krivo si me shvatio tamo pred kraj mog citata.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
točno to.Andrej wrote:Bub wrote:To blue-ray?![]()
![]()
![]()
Sad bez zezanja, i meni je devojka na zadnjoj slici jako privlačna, ali ona je toliko prirodno sexy, da bi mogla govno umesto kape da stavi i dalje bi bila
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
LOL!Ghostface wrote:Ja bi ju ipak bacija prascima.Andrej wrote:Ja bih i dalje ovu četvrtu živu pojeo - maljc, mljac, mljacelrania wrote: @andrej: isto pročitati ovo iznad za asfodel. krivo si me shvatio tamo pred kraj mog citata.
fora su mi ti ringovi u ušima, ali ovo na prvoj slici je too much.
- Bub
Worst Tattoo Customer
Ajme majko, ak ne možeš trpit, pa nemoj još bit bezobrazna, ja bi ju otjerao iz salona.
Ajme majko, ak ne možeš trpit, pa nemoj još bit bezobrazna, ja bi ju otjerao iz salona.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
Joooj, užasne babe jebote. Ja imam ne tom dijelu preko 6 sati rada i nisam pustila ni glasa. Nije da ne boli, boli ko vrag, ali nije nešto što se neda trpit. Ljudi su prepekmezasti. A nju bi ja poslala van s nedovršenom tetovažom i rekla da mi više u životu ne dolazi. Kak i sam lik kaže, to je na njenim leđima, ne na mojim... šetajBub wrote:Worst Tattoo Customer

-
John_Ryder
na ove strečeve sam alergičan,to e tako odvratno,makar mi pola društva brije na to
pirsevi i tetovažice 
- DrugsBunny
Istina bog.Jane Doe wrote:Nije da ne boli, boli ko vrag, ali nije nešto što se neda trpit. Ljudi su prepekmezasti.
Ja sam jedino bio iznenađen kad mi je krv počela šikljat na sve strane, al sam skužio da je to normalno.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
Hoće bakica da postane MILF, a boli jebi gaBub wrote:Worst Tattoo Customer
We're all mad here...
- Bub
Hehe prije bi rekao GILF

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
- john_constantine
ROFL, ja sam krepao na ovo.Bub wrote:Worst Tattoo Customer
Michel puši karu.