Ne kažem ja da me baš nitko neće dirat ni da ja neću djelovat....nisam ja budist, naravno ako budem napadnut da ću uzvratiti ako drugog rješenja nema...Ghostface wrote:Možeš ti virovat da te niko neće dirat ako ti nikog ne diraš, al to uglavnom tako ne ide. A logika ovog svita, stari moj, je da nepravda itekako mora pobijedit (po zakonu repeticije). Mislin da bi se i Spock s tim složija.
Što mi je izmamilo smješak danas?
- dr_gonzo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
Re:
Ja jesam donekle Budist, ali govna treba izgaziti. Akcija zahteva reakciju, jer ako ona izostane, onda i treba da budeš gažen.dr_gonzo wrote:Ne kažem ja da me baš nitko neće dirat ni da ja neću djelovat....nisam ja budist, naravno ako budem napadnut da ću uzvratiti ako drugog rješenja nema...Ghostface wrote:Možeš ti virovat da te niko neće dirat ako ti nikog ne diraš, al to uglavnom tako ne ide. A logika ovog svita, stari moj, je da nepravda itekako mora pobijedit (po zakonu repeticije). Mislin da bi se i Spock s tim složija.
Ljude ne treba maltretirati i činiti im zlo, ali kad neko krene na tebe - najbolja kočnica je šaka u nos.
Ta filozofija nereagovanja na zlo koje ti se čini, nam je nametnuta vekovima, kroz razne političko religiozne institucije, a sve u nameri da budemo dobre ovce i da ćutimo dok nas j.....
E, evo im k....
Ne verujem u božansku pravdu, i pošto mi ništa ne pada sa neba, sam se postaram za sve svoje probleme.
We're all mad here...
- dr_gonzo
Re: Re:
Andrej wrote:Ja jesam donekle Budist, ali govna treba izgaziti. Akcija zahteva reakciju, jer ako ona izostane, onda i treba da budeš gažen.dr_gonzo wrote:Ne kažem ja da me baš nitko neće dirat ni da ja neću djelovat....nisam ja budist, naravno ako budem napadnut da ću uzvratiti ako drugog rješenja nema...Ghostface wrote:Možeš ti virovat da te niko neće dirat ako ti nikog ne diraš, al to uglavnom tako ne ide. A logika ovog svita, stari moj, je da nepravda itekako mora pobijedit (po zakonu repeticije). Mislin da bi se i Spock s tim složija.
Ljude ne treba maltretirati i činiti im zlo, ali kad neko krene na tebe - najbolja kočnica je šaka u nos.
Ta filozofija nereagovanja na zlo koje ti se čini, nam je nametnuta vekovima, kroz razne političko religiozne institucije, a sve u nameri da budemo dobre ovce i da ćutimo dok nas j.....
E, evo im k....
Ne verujem u božansku pravdu, i pošto mi ništa ne pada sa neba, sam se postaram za sve svoje probleme.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Ašow
Re: Re:
Upravo to.Andrej wrote:Ja jesam donekle Budist, ali govna treba izgaziti. Akcija zahteva reakciju, jer ako ona izostane, onda i treba da budeš gažen.dr_gonzo wrote:Ne kažem ja da me baš nitko neće dirat ni da ja neću djelovat....nisam ja budist, naravno ako budem napadnut da ću uzvratiti ako drugog rješenja nema...Ghostface wrote:Možeš ti virovat da te niko neće dirat ako ti nikog ne diraš, al to uglavnom tako ne ide. A logika ovog svita, stari moj, je da nepravda itekako mora pobijedit (po zakonu repeticije). Mislin da bi se i Spock s tim složija.
E, evo im k....
Na zlo bi svatko trebao reagirati.
Pogotovo ako je to isto zlo naneseno tebi samome ili ce biti naneseno.
Reakcija. Nakon toga skullfuck.
- Andrej
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Kolega došao pijan na posao pa lepo zaspao. Mi mu skinuli patike i sakrili, a onda naišla čistačica pa ih bacila.
Ceo dan je išao po zgradi u čarapama, dok mu nije došla sestra i donela drugi par.
Ceo dan je išao po zgradi u čarapama, dok mu nije došla sestra i donela drugi par.
We're all mad here...
-
John_Ryder
andrej,se mogu prijavit kod vas da radim? 
- Andrej
Imaš rezervne papuče?John_Ryder wrote:andrej,se mogu prijavit kod vas da radim?
We're all mad here...
-
John_Ryder
Andrej wrote:Imaš rezervne papuče?John_Ryder wrote:andrej,se mogu prijavit kod vas da radim?
hahahaha uvijek
- Ašow
Ima karirane papuče.Andrej wrote:Imaš rezervne papuče?John_Ryder wrote:andrej,se mogu prijavit kod vas da radim?
- Bub
Ja imam karirane papuče.Ašow wrote:Ima karirane papuče.Andrej wrote:Imaš rezervne papuče?John_Ryder wrote:andrej,se mogu prijavit kod vas da radim?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Idemo!!!!! Svi pravac u parkić, nosimo šah, po ćebence, hleb za golubove i štap za teranje zgužvanih baba!!!
Malo rakijica, pokoja partija, a kad nam sve dosadi, lepo da štipamo omladinke i posle se pravimo senilni
Malo rakijica, pokoja partija, a kad nam sve dosadi, lepo da štipamo omladinke i posle se pravimo senilni
We're all mad here...
- Scarface
Tirkizno plavi nabildani vjever koji je previše znao...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Nema beda.Andrej wrote:Idemo!!!!! Svi pravac u parkić, nosimo šah, po ćebence, hleb za golubove i štap za teranje zgužvanih baba!!!
Volim namještat pičke u šahu.
Da se tako ratovi vode, svijet bi bio ljepši.
- elrania
forumski apsurdi i jedna doc. na mikrobiologiji koja bi sa svojom šminkom i frizurom bez beda prošla ko neka white trash rednek drolja
(da dočaram)
al je bila baš simpa
al je bila baš simpa
- Scarface
Izgleda ka Chuckyjeva žena Tiffany. Al stvarno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.