Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Zanimljive anegdote

Post by Ašow » 26 Sep 2010, 13:51

hehehe, to je to.

Imam ja frendicu sa većim sisama, al ono, vec je navikla na to kak sam dosadan s tim spikama i kak samo vidim sise na njoj. :lol:
ono, random doba dana, sendam sms sadržaja "Sise.", kod zagrljaja ja glavu spustim niže i tak :)
zajebancija, al jebiga, nemože imat takve sise i onda ne obuč dekolte il ne hodat u grudnjaku po stanu i tak. :)
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 26 Sep 2010, 13:54

Ašow wrote:hehehe, to je to.

Imam ja frendicu sa većim sisama, al ono, vec je navikla na to kak sam dosadan s tim spikama i kak samo vidim sise na njoj. :lol:
ono, random doba dana, sendam sms sadržaja "Sise.", kod zagrljaja ja glavu spustim niže i tak :)
zajebancija, al jebiga, nemože imat takve sise i onda ne obuč dekolte il ne hodat u grudnjaku po stanu i tak. :)
Pa u šta ona mučenica misli da treba da je gledaš? Jel stvarno misli da ima toliko lepe oči? :lol: Šalim se.
Šta da se radi kad volimo.
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 26 Sep 2010, 13:56

ah, da.
Srećom da je ona to shvatila odma.
(Dobro, nije prvih par tjedana, al XD)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Sep 2010, 14:28

Andrej wrote:
Ašow wrote:e, al uzivo nisam nikad vidio tak veće od broja 4. Mozda jesam, ali... mislim da bi to zapamtio.
Znam samo da nisam tepo veće od tog broja :lol:
Ajde kad smo već na ovom topicu - Ja jesam. Mnogo veće od 4-ke.
Naime, upoznao pre par godina lepu devojku sa tooooolikiiim sisama, ne možeš da veruješ, kao glava osnovca svaka.
Toliko sam odlepio, da sam se prvi put u životu zarekao, ako ne bude moja - otimam je, pa makar robija.
Tri jebana meseca sam je ja saletao svaki dan i konačno uspem da je jelte pozovem na "kafu".
Devojka dolazi i konačno trenutak istine. Mislim da sam joj zubima skinuo brus i... doživeo takav šok da je to strašno.
Gravitacija je deo egzaktne nauke, hteo ti to ili ne.
Još me pita, jel mi se sviđaju?, a ja, kako me majka rodila budalom, uzvratim joj pitanjem - jel znaš da možeš da sakriješ po knjigu ispod svake sise? Naravno, šamar i sve što ide uz to, ali jebiga.
Zato druže, kad se sledeći put zatrčiš na ogromne balone, seti se ove slike -
SpoilerShow
Image
ROFL... :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Ubiti ćeš me svojim postovima, jbt. :mrgreen: Ma, veće sise nisu ništa u usporedbi s jednom koja mi je slala slike preko mobitela. Sise i gravitacija, ali nisam znao da nisu sve sise simetrčne... Jedna kraća, jedna duža... :facepalm:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 26 Sep 2010, 20:40

Kod većine žena je slučaj disproporcije u veličini sisa. (kod sebe nisam primjetila, ali kod par frendica jesam..)
Za sada još uvijek mogu da šetam i bez grudnjaka jer stoje ko kad su tek izrasle. Velike nisu, navučena trojka, al sasvim su mi dovoljne da ako baš želim svaki će muškarac da se zabulji, a ako teba da me se shvati ozbiljno, lako ih sakrijem malo širom majicom :lol:
I da, čula sam da ženske sa velikim sisama imaju dosta problema sa kralježnicom što nije čudo obzirom da nose toliki teret svakodnevno..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2010, 21:05

callac wrote:Kod većine žena je slučaj disproporcije u veličini sisa. (kod sebe nisam primjetila, ali kod par frendica jesam..)
obično dođe do izražaja kod većih sisa, bar kako sam ja primjetila.
al eto, da, normalna stvar, isto kak muško nema svako jaje jednako veliko/visoko :lol:

I da, čula sam da ženske sa velikim sisama imaju dosta problema sa kralježnicom što nije čudo obzirom da nose toliki teret svakodnevno..
ja imam više problema s bolovima u ramenima, jer mi ramenice previše povlači, no nije ni ovo izuzetak.
i dok se nije naučilo kupiti pravi grudnjak, trčanje bi katkada bilo bolno.

Andrej

Post by Andrej » 26 Sep 2010, 21:09

callac wrote:Za sada još uvijek mogu da šetam i bez grudnjaka jer stoje ko kad su tek izrasle.
Ovo je deo od kojeg se stvaraju snovi :lol: :supz:
callac wrote:I da, čula sam da ženske sa velikim sisama imaju dosta problema sa kralježnicom što nije čudo obzirom da nose toliki teret svakodnevno..
Ja sam od par devojaka sa pooooogolemim sisama, čuo da im mnogo smetaju kad legnu da spavaju. Što se mene tiče, ja volim što veće, samo da ne upadaju u supu za vreme ručka.
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 26 Sep 2010, 21:11

elrania wrote: al eto, da, normalna stvar, isto kak muško nema svako jaje jednako veliko/visoko :lol:
Čekaj????
Vidi stvarno!!!! :lol:
Jao super!!! :supz:
Ako ikad budem išao na nudističku plažu, trudiću se da se iskrivim ukoso, makar vizuelno da izbalansiram.
We're all mad here...

Jandra

Post by Jandra » 26 Sep 2010, 21:29

Lijevo jaje je više spušteno od desnog :lol:
Offtopic.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Sep 2010, 21:56

kvragu, ne mogu se sjetiti onog vica kada mujo dođe kod doktora jer mu je jedno jaje veće od drugog... :facepalm:

Eh, žene i sise. Da imam sise, ne bi mjesec dana izlazio iz kuće. Samo bi se igrao njima. :mrgreen:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 26 Sep 2010, 22:39

john_constantine wrote: Eh, žene i sise. Da imam sise, ne bi mjesec dana izlazio iz kuće. Samo bi se igrao njima. :mrgreen:
Pa uzmeš ženu i igraš se s njenim :zubifale:
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2010, 22:43

Andrej wrote:
john_constantine wrote: Eh, žene i sise. Da imam sise, ne bi mjesec dana izlazio iz kuće. Samo bi se igrao njima. :mrgreen:
Pa uzmeš ženu i igraš se s njenim :zubifale:
to bi svakako bila puno bolja solucija za nekog muškarca od onog prvog navedenog :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Sep 2010, 22:44

john_constantine wrote:Eh, žene i sise. Da imam sise, ne bi mjesec dana izlazio iz kuće. Samo bi se igrao njima. :mrgreen:
S vremenom to igranje dosadi, trust me :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 26 Sep 2010, 22:45

Asfodel wrote:
john_constantine wrote:Eh, žene i sise. Da imam sise, ne bi mjesec dana izlazio iz kuće. Samo bi se igrao njima. :mrgreen:
Ne dosadi, trust me!!!!
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2010, 22:46

Asfodel wrote:
nikad u potpunosti!!

Post Reply