Andrej wrote:Muzika!!!! Za Gonza, Buba, mene i društvo u ćošku -
http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtl ... re=related
Ženski kutak
- dr_gonzo
Re: Ženski kutak
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Bub
dr_gonzo wrote:Andrej wrote:Muzika!!!! Za Gonza, Buba, mene i društvo u ćošku -
http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtl ... re=related
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Bub wrote:dr_gonzo wrote:Andrej wrote:Muzika!!!! Za Gonza, Buba, mene i društvo u ćošku -
http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtl ... re=relatedi može još jedna runda za sve.
We're all mad here...
- Bub
Buahahaha skužio si!! 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- dr_gonzo
Najbolji trenutak seksa - kad ženska počne svršavati i kad se totalno izgubi dok je grčevi uništavaju,a tek njeno lice...neprocjenjivo 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Bub
Re:
Yeah, to ne može ni jedna glumica...valjddr_gonzo wrote:Najbolji trenutak seksa - kad ženska počne svršavati i kad se totalno izgubi dok je grčevi uništavaju,a tek njeno lice...neprocjenjivo
- Andrej
Re:
Najbolji trenutak seksa - kad ja počnem svršavatidr_gonzo wrote:Najbolji trenutak seksa - kad ženska počne svršavati i kad se totalno izgubi dok je grčevi uništavaju,a tek njeno lice...neprocjenjivo
We're all mad here...
- Asfodel
Naj pozu mi je gotovo nemoguće odredit, jer svako malo kad razmišljam određujem neke top3 ili top5. A doggy je uvijek među njima pa moglo bi se reć da je onda to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
najbolnijaAsfodel wrote:![]()
![]()
Naj pozu mi je gotovo nemoguće odredit, jer svako malo kad razmišljam određujem neke top3 ili top5. A doggy je uvijek među njima pa moglo bi se reć da je onda to.
- dr_gonzo
Kako najbolnija?elrania wrote:najbolnijaAsfodel wrote:![]()
![]()
Naj pozu mi je gotovo nemoguće odredit, jer svako malo kad razmišljam određujem neke top3 ili top5. A doggy je uvijek među njima pa moglo bi se reć da je onda to., al svejedno palac gore!
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
Re:
toliko smo toga nadrobili tu, da ti je ovo promaklo pa evodr_gonzo wrote:
Kako najbolnija?
elrania wrote:
ja se hrvam s nekim problemima s jajnicima, tak da je svaki pritisak iznutra u nekim pozama velika neugodna bol. podmazanost je uvijek tip top, al ovo, uff.
... još pogotovo ak ujutro dođe do nečeg.
- dr_gonzo
- Andrej
Re:
Aaaaa.....tek sada shvatam ono kad si me pitao - šta mislim o ćelavim devojkama...dr_gonzo wrote:Najbolji seks:
1999 godina, 07. kolovoz (subota oko 10 h)
- ja kosat i slatka djevojka skroz ćelava u tuš kabini, ona gore ja dolje, tuš upaljen i nakon takvog uzbuđenja skoro se ne onesvjestih...
Moje najjače iskustvo je bilo malo drugačije.
Ja balavac 17, a ona "malo" starija(30
Do danas, nisam video lepšu i bolje građenu ženu, a mi klinci, do jednog zaljubljeni u nju.
Tako me je dobro upropastila tokom celog dana, da sam išao kući, držeći se za međunožje i osećajem - kao da me je neko šutirao u jajca.
Ponosan, ali ne bez žrtava, ne bez gubitaka.
We're all mad here...
- callac
Andrej wrote:Ašow wrote:Tvoj stric neki opasan?callac wrote:"u mog strica osam kobasica....."
Vidis, ja sam ti ko mačka. Imam 9 života i ližem se po cijelom tijelu.Ponekad treba prećutati
"sedam prži, osmu strina drži"
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
...a ja sam to napisao
".....sedam peče osmu strini meće."
".....sedam peče osmu strini meće."