je, ta je i meni ok što se bolova tiče, al je ne volim previšecallac wrote:najbezbolnije mi bude s boka, on iza mene naravno..
Ženski kutak
- elrania
Re: Ženski kutak
- Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Info
Hahaha
I to ne ona već je on inzistirao na tome. O Bože
a dobro ima i muških takvih.
Javim sutra kak je prošlo
I to ne ona već je on inzistirao na tome. O Bože
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Scarface
Je, impotentnih i minijaturnih.Info wrote:Hahaha![]()
![]()
![]()
I to ne ona već je on inzistirao na tome. O Božea dobro ima i muških takvih.
Ma šta ti je, ovo je obična gradnja nekog imidža, samo mi se eto činilo prikladno za nasmijat se malo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
Ništa nije ljepše od klitorisa i izgleda ženskog lica kad je maksimalno napaljena, te kad pohota i žudnja iz nje izbijaju... Eh, kako je onda sve zanimljivije...ta čežnja...dodiri. A tek poljubici...
Ja sam i dan danas iznenađen koliko muškaraca ne prakticira predigru (gledajući ljude sa kojima radim nevjerojatnih 80-tak %), a još kad jedan tip sa kojim radim a stariji je samo 1 god od mene kaže da mu je gadljivo dati partnerici liz...a bogme voli da mu ga ona puši...
Što vi cure kažete? Smeta li vma duga predigra ili volite kratku? Ili pak volite odmah akciju?
Što se tiče vjerskih čudakinja sreo sam jednu i dobro je zapamtio...
Ljudi koja vam je najdraža poza?
I da li bi ste se zbog principa odrekli dobrog seksa?
Ja sam i dan danas iznenađen koliko muškaraca ne prakticira predigru (gledajući ljude sa kojima radim nevjerojatnih 80-tak %), a još kad jedan tip sa kojim radim a stariji je samo 1 god od mene kaže da mu je gadljivo dati partnerici liz...a bogme voli da mu ga ona puši...
Što vi cure kažete? Smeta li vma duga predigra ili volite kratku? Ili pak volite odmah akciju?
Što se tiče vjerskih čudakinja sreo sam jednu i dobro je zapamtio...
Ljudi koja vam je najdraža poza?
I da li bi ste se zbog principa odrekli dobrog seksa?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
ha, kod mene seks bar uvijek traje jednu uru, pošto se sve većinom svodi na predigru. A tek kada sam skužio da mogu bez problema seksati s slušnim aparatima, pa samo slušam partnericu kada sam negdje malo agresivniji ili slično. Ha,ha, najjače mi je bilo prvi put s slušnim aparatima. Trebao sam se naći s prijateljem, i ona sada jaše na mene. I zvoni mi mobitel (imam melodiju Born of bayou) i samo komentiram "Sviraju našu muziku".
+ volim lizanje.
Samo, istina je, da kod položaja 69, kako god se namjestiš, nos ti je uvijek na šupku.
U vezi tog oralnog seksa, puno mi je bolji položaj preko njezinog tijela nego izravno prema njoj. Tako mi je bilo fora da sam prvi put potpuno "uganuo" jezik.
Najviše krepam baš na komentare kakve Gonzo spominje. A tek ono o analnom seksu i onda ljubljenje poslije. A ja se uvijek ljubim jezikom poslije njezine oralke na meni. Zakon.
A poza... ne znam kako se to zove, ali najbolja mi je ipak to kada me jaše, pa onda pri kraj ja sebe pokrenem. A dobar je (mah, trenutno se ne mogu sjetiti tih naziva) kada ja legnem na nju. Makar sam se zadnji put držao za rubove kreveta, he. Samo dosada mi nikada nije sjeo pseći položaj, jednostavno to kod mene ne fukcionira ili nisam još dosada našao pravu...
pa sada... dajte mi doživotnu kemijsku kastraciju ili nešto što nema hormona i bar ću imati više vremena za filmove, serije i igre Živjela mizantropija.
Jedino se pitam kakav je seks bez kondoma. Ali s vremenom će i to doći na red.
U vezi tog oralnog seksa, puno mi je bolji položaj preko njezinog tijela nego izravno prema njoj. Tako mi je bilo fora da sam prvi put potpuno "uganuo" jezik.
A poza... ne znam kako se to zove, ali najbolja mi je ipak to kada me jaše, pa onda pri kraj ja sebe pokrenem. A dobar je (mah, trenutno se ne mogu sjetiti tih naziva) kada ja legnem na nju. Makar sam se zadnji put držao za rubove kreveta, he. Samo dosada mi nikada nije sjeo pseći položaj, jednostavno to kod mene ne fukcionira ili nisam još dosada našao pravu...
pa sada... dajte mi doživotnu kemijsku kastraciju ili nešto što nema hormona i bar ću imati više vremena za filmove, serije i igre Živjela mizantropija.
Jedino se pitam kakav je seks bez kondoma. Ali s vremenom će i to doći na red.
Michel puši karu.
- elrania
Re:
vjerujem da je više manje ovo svima pitanje situacije. nekad ti se ne da, nekad nemaš vremena, a nekad se jedino tako zaželiš i nekada jako fali.dr_gonzo wrote:
najbolje je kad je žensko goreLjudi koja vam je najdraža poza?
zatim skok na one ženske submisivne.
preokvirno pitanje da neš konkretno kažemI da li bi ste se zbog principa odrekli dobrog seksa?
- callac
Oralni seks-samo sa stalnim partnerom i primanje i davanje
Predigra-kako elri kaže, ovisi o situaciji, ali onaj divljački peting na početku neke veze dok još niste uradili "ono" je najjača stvar
omiljena poza isto ovisi o situaciji-ako je jutarni seks u pitanju- s leđa, pijani seks-sve moguće i nemoguće poze plus izmišljanje novih
, seks nakon svađe iliti bjesni seks- ja gore afkors, brzinski seks-onak s nogu ili sjest mu u krilo and so on...so on..
a odreći se dobrog seksa zbog principa? nisam se još našla u toj situaciji, druga je stvar kada prekineš vezu zbog nekih bitnih stvari, a seks je bio dobar, odličan dapače..
i cons, seks bez kondoma-neprocjenjivo
ili kako kažu, seks s kondomom je kao kopati nos s rukavicom
i sad sam sjetila jedne smiješne priče- zašto je ženama bolje u seksu? kad te svrbi uho i počešeš se, kome je bolje, prstu ili uhu?

Predigra-kako elri kaže, ovisi o situaciji, ali onaj divljački peting na početku neke veze dok još niste uradili "ono" je najjača stvar
omiljena poza isto ovisi o situaciji-ako je jutarni seks u pitanju- s leđa, pijani seks-sve moguće i nemoguće poze plus izmišljanje novih
a odreći se dobrog seksa zbog principa? nisam se još našla u toj situaciji, druga je stvar kada prekineš vezu zbog nekih bitnih stvari, a seks je bio dobar, odličan dapače..
i cons, seks bez kondoma-neprocjenjivo
i sad sam sjetila jedne smiješne priče- zašto je ženama bolje u seksu? kad te svrbi uho i počešeš se, kome je bolje, prstu ili uhu?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
tek sad ovo vidim.john_constantine wrote: Jedino se pitam kakav je seks bez kondoma. Ali s vremenom će i to doći na red.
kako callac veli, mnogo dobro.
mene je to dosta žuljalo prije, sad sam se kaaao navikla il što već, al svejedno ih ne volim.
- Bub
Pa ajd da se i ja oglasim u ovom topic-u slomili ste me...jutarnji sex je najbolji i još onako u polu snu, raspoložen si cijeli dan i pjevušiš "ništa mi neće ovi dan pokvarit"!! 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Mene interesuje kakav je "SA" kondomom....elrania wrote:tek sad ovo vidim.john_constantine wrote: Jedino se pitam kakav je seks bez kondoma. Ali s vremenom će i to doći na red.
mene je to dosta žuljalo prije, sad sam se kaaao navikla il što već, al svejedno ih ne volim.
We're all mad here...
-
filmofil
jebo vas, kolko seksa ovdje ima, nabijate mi komplekse 
šalim se, kaj se seksa tiče nikad nisam forsirao ništa i uvijek se sve nekako spontano i prirodno dogodilo pa tako do sada nemam loših iskustva s tim...kod mene seks nikada nije stvar dogovora nego se jednostavno desi, ne volim se zamarat takvim glupostima...što se seksualnih iskustava raznih tiče, tolko iskustva ipak nemam da aktivno sudjelujem s vama u ovoj temi
vidim da su ovdje svi sve probali, čut ćemo se za 10god 
šalim se, kaj se seksa tiče nikad nisam forsirao ništa i uvijek se sve nekako spontano i prirodno dogodilo pa tako do sada nemam loših iskustva s tim...kod mene seks nikada nije stvar dogovora nego se jednostavno desi, ne volim se zamarat takvim glupostima...što se seksualnih iskustava raznih tiče, tolko iskustva ipak nemam da aktivno sudjelujem s vama u ovoj temi
This is the Zodiac speaking.
- boyko
callac wrote:i sad sam sjetila jedne smiješne priče- zašto je ženama bolje u seksu? kad te svrbi uho i počešeš se, kome je bolje, prstu ili uhu?![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Bub
Ja sam samo dva puta probao s kondomom i to nakon više od godinu dana seksa, pa onda s drugom djevojkom koja nije htjela bez kondoma. Padao mi je oba puta i to ne kondomAndrej wrote:Mene interesuje kakav je "SA" kondomom....elrania wrote:tek sad ovo vidim.john_constantine wrote: Jedino se pitam kakav je seks bez kondoma. Ali s vremenom će i to doći na red.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Ti si druže najveći car koga sam video u životu.Bub wrote: Ja sam samo dva puta probao s kondomom i to nakon više od godinu dana seksa, pa onda s drugom djevojkom koja nije htjela bez kondoma. Padao mi je oba puta i to ne kondomi nisam mogao, valjd neka moja fora u glavi pošto su uvjek bile priče među muškima kako seks s kondomom to nije to. Ne koristim ga, ali pazim uvjek vadim na vrijem, bar tako mislim, a ako je neka veza uvjek su mi cure pile tablet, ali čak se i tada može zatrudnjet.
Ja ne koristim, prvenstveno jer nisam nešto promiskuitetan u smislu stalnog menjanja devojaka. Imao sam par dugih veza, a kad nisam u istoj, imam par drugarica s kojima se potpomažem redovno, a njima jako verujem.
We're all mad here...