Koji ste horror zadnji gledali?
- maddjuro
- metallicat
- john_constantine
The return of the swamp thing - megatrash.
Kao klinac sam to gledao najmanje sto puta tako da znam napamet svaku scenu, dijaloge i sve.
Onda sam zagubio VHS kazetu koja se ionako izlizala, ali sada sam se konačno dočepao divixa. I uživam u odličnoj stripovskoj špici, talent kakvi bi trebale slijediti sve marvelove ekranizacije. Danas je film dosta, onako, loš.
Naivne situacije, rednecki, cigan frajer, glumica iz sapunice, gumena čudovišta, iritatni balavci, loše scene tučnjave i hrpa blesavih situacija. Ali ipak obožavam taj film.
Još da pogledam original wesa cravena koji sam također skinuo, izgleda lošije od nastavka, ali neka. 

Michel puši karu.
-
Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film - solidan dokumentarac o slasherima. Nisam gledao cjeli film preskakakao sam neke djelove jer me nisu baš zanimali previše i neke da si ne spojlam film koj želim ubuduče gledat. Imalo je par dobrih stvari za poslušat i vidjet.
Zaboravio sam dodat prvi dio mini serije It . Vrlo dobar horror sa dobrom režijom , glumom i ok pričom. No najluđi mi je klaun.
Imao sam namjeru pogledati 12 Days of Terror , no film je na ruskom i imam američke subtitlove . Nakon pet minuta sam prestao gledat . Ne kužim kako rusi rade tako loše sinkronizacije.
Zaboravio sam dodat prvi dio mini serije It . Vrlo dobar horror sa dobrom režijom , glumom i ok pričom. No najluđi mi je klaun.
Imao sam namjeru pogledati 12 Days of Terror , no film je na ruskom i imam američke subtitlove . Nakon pet minuta sam prestao gledat . Ne kužim kako rusi rade tako loše sinkronizacije.
-
- john_constantine
- AlabamaSmokeOne