fuck yea!Asfodel wrote:Nemojte tako o časnama, pa ja ću biti droljasta časna za ovaj Halloween
Muški kutak
- boyko
Re: Muški kutak
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
Imala sam par "vatanja" sa prijateljima..sa dvojicom je bilo onak, pijano/glupo/sutra se pravim ko da ništa nije bilo (i da se razumijemo, ne sa obojicom istovremeno
) , a u jednog sam se zaljubila, u biti, međusobno smo se zaljubili- ja sam u vrijeme kad smo se upoznali hodala sa bratom njegove cure..oboje smo bili u vezi sa psihopatama i kada je sve to nekako završilo sa njima mi smo se nastavili družiti i vremenom "odlučili" da probamo kao par. Nije dugo trajalo jer svaki put kad bi se trebali poljubiti ja bi prasnula u smijeh
tada sam ga baš povrijedila i imali smo period nepričanja nekih šest mjeseci dok naravno jedno pijano veče se sretnemo u gardu i pošteno izjadamo kako si nedostajemo i da mi fali moj najbolji prijatelj/prijateljica.. ja se odselila u Zagreb i nismo se iše viđali tako često, desilo se još samo jednom da smo se onak odvratno povatali u sred kafića i od tada nikad više. On je sada oženjen za žensku koju smo oboje nepodnosili i još dok su hodali mu je zabranila svaki kontakt samnom.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Đizs, di će to biti da uletim razvaljen ko deva??Asfodel wrote:Nemojte tako o časnama, pa ja ću biti droljasta časna za ovaj Halloween
- elrania
meni su muško-ženska prijateljstva sasvim ok funkcionirala i nisam nikad imala neku potrebu neš tu produbljivati. još sam dan danas ok s nekoliko njih i idemo katkada svi na pivu i tak.
jeeeeeedino je bila jedna situacija s jednim iz jednog drugog grada i to je prijateljstvo trajalo 4 godine dok se nije kao skužilo da bi tu neš moglo bit i ona je veza trajala 2 mjeseca i onda se nismo čuli god dana iz razno raznih razloga međusobne povrijeđenosti i već sam mislila da je to gotovo skroz, no opet smo stupili u kontakt i sad se skoro svaki tjedan malo čujemo, ja njemu pričam sve svoje što se događa, on meni moje i baš mi je ko brat postao.
tako da da, apsolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva kad se shvati da ima stvari koje su puno bolje za imati s nekim nego navala hormona.
jeeeeeedino je bila jedna situacija s jednim iz jednog drugog grada i to je prijateljstvo trajalo 4 godine dok se nije kao skužilo da bi tu neš moglo bit i ona je veza trajala 2 mjeseca i onda se nismo čuli god dana iz razno raznih razloga međusobne povrijeđenosti i već sam mislila da je to gotovo skroz, no opet smo stupili u kontakt i sad se skoro svaki tjedan malo čujemo, ja njemu pričam sve svoje što se događa, on meni moje i baš mi je ko brat postao.
tako da da, apsolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva kad se shvati da ima stvari koje su puno bolje za imati s nekim nego navala hormona.
- Andrej
Lepo si rekla "meni", jer to ne zavisi samo od tebe, nego i od suprotne strane. A da li je druga strana iskrena....to je druga priča.elrania wrote:meni su muško-ženska prijateljstva sasvim ok funkcionirala i nisam nikad imala neku potrebu neš tu produbljivati. još sam dan danas ok s nekoliko njih i idemo katkada svi na pivu i tak.
We're all mad here...
- Scarface
Elrania, jel to onaj šta je ima izljev manične depresije pred tobon i prekinija naglo sve veze?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
pa naravno.Andrej wrote: Lepo si rekla "meni", jer to ne zavisi samo od tebe, nego i od suprotne strane.
ovo što sam sad napomenula se odnosi na situacije koje su čak i provjerene, dakle, znam što se o meni mislilo i misli, tako da sam sigurna da mi je to s tih nekoliko osoba uvijek bilo na prijateljskoj razini i takvo je već barem 6-7 godina.
bilo je stvari koje su krenule iz nekog prijateljstva, al to ne bih ni brojala u ovo, jer je od početka s obje strane bilo interesa.
@ghost: ko šta?
- Scarface
Pa nisan te valjda zaminija za nekog drugog? Nvm onda. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
nisam ga zapamtila kao takvog baš pa si me zbunio s ovim. osoba je emotivac i romantičar, al ne takav da bude i ovo što si opisao.Ghostface wrote:Pa nisan te valjda zaminija za nekog drugog? Nvm onda.
- Scarface
Očito je to onda bija neki drugi član, možda i s drugog foruma.
- john_constantine
ovo je baš lijepo napisano.elrania wrote:meni su muško-ženska prijateljstva sasvim ok funkcionirala i nisam nikad imala neku potrebu neš tu produbljivati. još sam dan danas ok s nekoliko njih i idemo katkada svi na pivu i tak.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ja imam 3 super frendice s kojima s stalno čujem,izlazimo tu i tamo van,kava,tračanje bla bla i super je,tako da aspolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva,možda čak i bolje imat frendice jer možeš reć neke stvari za koje bi te muški vjerovatno prozivali pičkicom itd.
znači ono,rame za plakanje
- Wendigo
i ja vjerujem u m/ž prijateljstvo.
(callac)
(callac)
- callac
Wendigo wrote:i ja vjerujem u m/ž prijateljstvo.
(callac)
no da, ja se nisam izjasnila o tome da li vjerujem ili ne već se nadovezala na priču o tome kada se pređe granica..u svakom slučaju vjerujem u muško/ženska prijateljstva jer samo muške prijatelje i imam izuzevši svoju sestru i neke poznanice.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
@Ašow - bolje da ne znaš. Imat ću bič i lisice pa ja fino tebe mogla zavezat za radijator i otić natrag pit i tancat.
I ja vjerujem u m/ž prijateljstva...
Jedino je malo žalosno što su svi muški pokušali barit (što možda ima veze s malom sredinom u kojoj su svi bili sa svima) A ja imam sindrom da kad predugo nekoga poznajem (ne mora biti da smo prijatelji, dovoljno da smo išli u osnovnu ili nešto) da takve ljude vidim i volim kao braću. Najiskrenije. Koliko god oni zgodni i lijepi bili.
I ja vjerujem u m/ž prijateljstva...
Jedino je malo žalosno što su svi muški pokušali barit (što možda ima veze s malom sredinom u kojoj su svi bili sa svima) A ja imam sindrom da kad predugo nekoga poznajem (ne mora biti da smo prijatelji, dovoljno da smo išli u osnovnu ili nešto) da takve ljude vidim i volim kao braću. Najiskrenije. Koliko god oni zgodni i lijepi bili.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out