Tattoo & Piercing
- john_constantine
Re: Tattoo & Piercing
e još jedno pitanje. Da li kod tetoviranja smetaju stari ožlljci na rukama? mislim, vidljive bijele crte (ne znam kako se to ono zove), jer ako smeta, onda će biti potrebno tetovirati na lijevoj ruci. 
Last edited by john_constantine on 21 Sep 2010, 17:48, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- callac
misliš one od samoozljeđivanja? brijem da se videjohn_constantine wrote:e još jedno pitanje. Da li kod tetoviranja smetaju stari ožlljci na rukama? mislim, vidljive bijele crte (ne znam kako se to ono zove), jer ako smeta, onda će biti potrebno tetovirati na drugoj lijevoj ruci.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DrugsBunny
Imaš dvije lijeve ruke?john_constantine wrote: jer ako smeta, onda će biti potrebno tetovirati na drugoj lijevoj ruci.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
hm, tetovaža onda neće prekriti te ozljede od samoozljeđivanja?callac wrote:misliš one od samoozljeđivanja? brijem da se videjohn_constantine wrote:e još jedno pitanje. Da li kod tetoviranja smetaju stari ožlljci na rukama? mislim, vidljive bijele crte (ne znam kako se to ono zove), jer ako smeta, onda će biti potrebno tetovirati na drugoj lijevoj ruci.
ma krivo se izrazio, drugsbunny.
Michel puši karu.
- elrania
neće prekriti, kuži se ispod tetovaže.
naravno, ak je tetovaža puna sjenčanja, bolje će se uklopiti lnije, al ak je puna crna ploha, ističe se.
naravno, ak je tetovaža puna sjenčanja, bolje će se uklopiti lnije, al ak je puna crna ploha, ističe se.
- Jane Doe
Najbolje da odeš do Zeleta u Tratinsku (njega ti slobodno mogu preporučit), pa da ti čovjek to škicne, pa će ti reć što je najbolje napravit na tom mjestu, dal će se i koliko vidjet i tak. Tak ćeš znat, ono, 100% što ti je činiti s tim 

- boyko
ne znam zakaj al umrl sam na ovoDrugsBunny wrote:Imaš dvije lijeve ruke?john_constantine wrote: jer ako smeta, onda će biti potrebno tetovirati na drugoj lijevoj ruci.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
kada bi još znao gdje je to.Jane Doe wrote:Najbolje da odeš do Zeleta u Tratinsku (njega ti slobodno mogu preporučit), pa da ti čovjek to škicne, pa će ti reć što je najbolje napravit na tom mjestu, dal će se i koliko vidjet i tak. Tak ćeš znat, ono, 100% što ti je činiti s tim
Michel puši karu.
- Sammy
i ja, jos se smijemboyko wrote:ne znam zakaj al umrl sam na ovoDrugsBunny wrote:Imaš dvije lijeve ruke?john_constantine wrote: jer ako smeta, onda će biti potrebno tetovirati na drugoj lijevoj ruci.![]()
![]()
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Jane Doe
Tratinska 28 (ideš desnom stranom, pa ti je žuta reklama, onak uđe se u haustor). Prvo nazovi da se dogovoriš dad je tip slobodan, da ne naletiš baš da tetovira nekog, pa da te nemre primit.(0)1 3822 147john_constantine wrote:kada bi još znao gdje je to.Jane Doe wrote:Najbolje da odeš do Zeleta u Tratinsku (njega ti slobodno mogu preporučit), pa da ti čovjek to škicne, pa će ti reć što je najbolje napravit na tom mjestu, dal će se i koliko vidjet i tak. Tak ćeš znat, ono, 100% što ti je činiti s timAli hvala na informaciji.
Ljudi su ti ful ljubazni, a taj je lik radio sve moje tetovaže, od koji su 2 cover up.
uostalom, evo ti link salona, pa si prošvrljaj malo po galerijama
http://www.zagreb-tattoo.com/Pocetna.aspx

- Andrej
Ovaj lik nije tatto majstor, ovaj lik je slikarski genije.Jane Doe wrote: uostalom, evo ti link salona, pa si prošvrljaj malo po galerijama![]()
http://www.zagreb-tattoo.com/Pocetna.aspx
Koliko god da košta, vredi pet puta više.
We're all mad here...
- Bub
Meni se jako sviđaju "Haidu" tetovaže, ne znam ni sam zašto.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
početkom sljedećeg mj. idem na crtanje sidra i ugovaram termin za 12.mj. Tad si volim bit na godišnjem, pa će se noga lijepo odmarat doma i bit na zraku i zacijelit u rekordnom roku 

- callac
ti ne seru na poslu zbog tolikih tetovaža? btw, čime se baviš, ako nije tajna?Jane Doe wrote:početkom sljedećeg mj. idem na crtanje sidra i ugovaram termin za 12.mj. Tad si volim bit na godišnjem, pa će se noga lijepo odmarat doma i bit na zraku i zacijelit u rekordnom roku
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
kancelarijski moljaccallac wrote:ti ne seru na poslu zbog tolikih tetovaža? btw, čime se baviš, ako nije tajna?Jane Doe wrote:početkom sljedećeg mj. idem na crtanje sidra i ugovaram termin za 12.mj. Tad si volim bit na godišnjem, pa će se noga lijepo odmarat doma i bit na zraku i zacijelit u rekordnom roku
ne, niko mi ne sere. Ja se klonim podlaktica, šaka i prstiju i vrata. ostalo sva kulturna roba za posao pokriva, pa niko ni nezna dal imam što ili nemam, jer nema kako znat ak im ne pokažem.
da nemam niš na sebi istetovirano, na posao nebi išla u majicama na bratele jer mi je to za posao gadno i neprofesionalno, pogotovo kad vidim tako obućenu stariju osobu. je, vruće je, ali s bratelama samo izgoriš ko manijak, za vrućine najbolje riješenje su lanene košulje, tako da sam uvijek profi na poslu, a ni sunčeko me ne speče