Snovi + šta ste noćas sanjali?
- john_constantine
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
i onda dođe neki lik iz srpskog filma "prvo ašowa". 
Michel puši karu.
- Andrej
I naravno, voliš ga najviše na svetuBub wrote:Uff toga se nekako jako bojim, evo gledam po svome djedi kao da ima 7 god tako se ponaša, al opet to je život.Andrej wrote:Ja sam uveren da ću završiti isto kao što sam počeo - bez zuba, pelene da se ne umažem kakom, prekriven ćebetom i davim ljude oko sebe svojim potrebamacallac wrote:ma meni je najgore što sam ja uvjerena da će tako nekako i završiti moj život
To mene malo teši, pošto sam ja mog dedu(ustvari očuh moje keve) voleo naaaaaaaaajjjjjjviše, bez obzira što je dosta bio infatilan.
We're all mad here...
- callac
meni sa mamine strane svi samo sklopili oči i gotovo..sa tatine uglavnom u mladim danima, nešto nasilne smrti, nešto alkohola....a ja tatina slika i prilika pa ti sad reci... 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
sad se već premišljam oko ovoga što sam rekla, jer sam se sjetila jedne od brutalnijih smrti.callac wrote:e, to i ja mislim!elrania wrote:da umrem na načine na koje sam u snovima, bila bih zapravo i sretna
"Live hard, die young, and leave a good looking corpse "
giljotinica!
mislim da sam to još negdje u osnovnoj sanjala.
sve sam gledala iz prvog lica, naštimavanje u čučanj pozi, riktanje glave i zvuk otpuštanja sječiva, *tup*, zatim kotrljanje glave pri kojem mi se i slika izvrtila dok nisam vidjela tijelo koje je ostalo za giljotinom kraj zakrvavljenog metala.
sjećam se da me preplavio osjećaj panike i da sam se nekoliko sekundi nakon toga uspjela probuditi i to sasvim mirno i opušteno.
- Bub
Ma svakako, nema diskusije. Djeda mi je bio poput oca od malena, pošto je moj otac lola i nismo baš u najboljim odnosima.Andrej wrote:I naravno, voliš ga najviše na svetu![]()
To mene malo teši, pošto sam ja mog dedu(ustvari očuh moje keve) voleo naaaaaaaaajjjjjjviše, bez obzira što je dosta bio infatilan.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Sad bi vam ja ispračao svoj san uz jutarnju kafu, ali pošto je insomnija zajebana životinjka.... 
We're all mad here...
-
John_Ryder
jedan od zanimljivijih snova što sam sanjao u zadnje vrijeme,vozio sam se na dinosauru
mislim da je t-rex bio u pitanju,i da,naganjao sam bivšu 
- boyko
John_Ryder wrote:jedan od zanimljivijih snova što sam sanjao u zadnje vrijeme,vozio sam se na dinosaurumislim da je t-rex bio u pitanju,i da,naganjao sam bivšu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- DrugsBunny
Noćaš mi je bio jedan od gorih snova što sam ikad sanjao.
Sad kada sam se probudio sam najsretniji čovjek na svijetu.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
Ja sam sanjao da mi ispadaju zubi i kako jedan po jedan vadim svojim prstima..DrugsBunny wrote:Noćaš mi je bio jedan od gorih snova što sam ikad sanjao.
Sva sreća pa je san u pitanju, pošto danas idem kod devojke na večeru.
We're all mad here...
- Andrej
Fuck, fuck, fuck...
Zašto, kad mi se jednom u milion godina desi lep san, ja moram da se probudim posle sat vremena?
Ovo je bilo divno ludilo. Tango, ona u crvenoj haljini, ja u tripu da se tope boje kako muzika svira, plavičasti dim od cigareta oko nas, dok mi se sve vreme vrti u glavi kao u polupijanom stanju.
Kad odrastem, hoću da naučim da plešem tango i odem u Argentinu na jedno pipanje sa hot-girl u mrežastim čarapama.

Mislim da je jučerašnje višestruko gledanje ovog spota krivo za sve
http://www.youtube.com/watch?v=XXlkTQjIq5U
Zašto, kad mi se jednom u milion godina desi lep san, ja moram da se probudim posle sat vremena?
Ovo je bilo divno ludilo. Tango, ona u crvenoj haljini, ja u tripu da se tope boje kako muzika svira, plavičasti dim od cigareta oko nas, dok mi se sve vreme vrti u glavi kao u polupijanom stanju.
Kad odrastem, hoću da naučim da plešem tango i odem u Argentinu na jedno pipanje sa hot-girl u mrežastim čarapama.

Mislim da je jučerašnje višestruko gledanje ovog spota krivo za sve
http://www.youtube.com/watch?v=XXlkTQjIq5U
We're all mad here...
- Sammy
da mi frend pali majcu od Opetha 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
par puta....Andrej wrote:Ja sam sanjao da mi ispadaju zubi i kako jedan po jedan vadim svojim prstima..DrugsBunny wrote:Noćaš mi je bio jedan od gorih snova što sam ikad sanjao.

- elrania
svaka dva mjeseca u prosjeku. fujav san.Decadentor wrote:par puta....Andrej wrote:Ja sam sanjao da mi ispadaju zubi i kako jedan po jedan vadim svojim prstima..DrugsBunny wrote:Noćaš mi je bio jedan od gorih snova što sam ikad sanjao.
- john_constantine
hm, mislim da sam to samo par puta sanjao...
ah, kada se sjetim onog sna kada sam padao s brijega nizbrdo u šumu. I nisam mogao više ništa vidjeti, potpuni mrak, ali me nešto ujelo za ruku, tako da je boljelo. I probudim se u krevetu (nesvjestan da još sanjam) i odahnem. Ali zavučem rukav i vidim kako imam strašnu ranu na toj ruci gdje me nešto ugrizlo.
E mene zanima kako čovjek u snu osjeća bol? Mislim, ne znam je li baš bol, nešto kao kombinacija kao da vas netko škaklja, ali ne možete se oduprijeti ili kao da vas nešto pritišće do boli. Ono, čudovište vas dohvati i jede, ili slično.
ah, kada se sjetim onog sna kada sam padao s brijega nizbrdo u šumu. I nisam mogao više ništa vidjeti, potpuni mrak, ali me nešto ujelo za ruku, tako da je boljelo. I probudim se u krevetu (nesvjestan da još sanjam) i odahnem. Ali zavučem rukav i vidim kako imam strašnu ranu na toj ruci gdje me nešto ugrizlo.
E mene zanima kako čovjek u snu osjeća bol? Mislim, ne znam je li baš bol, nešto kao kombinacija kao da vas netko škaklja, ali ne možete se oduprijeti ili kao da vas nešto pritišće do boli. Ono, čudovište vas dohvati i jede, ili slično.
Michel puši karu.