Piranha 3-D (2010)
- metallicat
Re: Piranha 3-D (2010)
da da, 43 kn. jedino ako imaš stud. iskaznicu je 35, a srijedom je 19,50 što je najisplativije, al opet na kraju ni t od tri D pa ono

- DrugsBunny
Di uspiju iskamčit 43 kn?Zadro wrote:Ja sam se isto prodomišljao. 43 kn![]()
Pljačka
Nekad mi je i 20kn u Osijeku previše za film.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Josef K
+ 28 za kokice i koluDrugsBunny wrote:Di uspiju iskamčit 43 kn?Zadro wrote:Ja sam se isto prodomišljao. 43 kn![]()
Pljačka![]()
![]()
Mislim, za šta? Kakav to luksuz mora biti?
A jbg nije mi žao za film dat pare nikad
- john_constantine
ovo se već zove škrtost... a 43 je već malo previše za jedan film koji ima samo 8 minuta 3D efekata... Ali 44 kn mjesečno, to baš i nije puno.DrugsBunny wrote:Di uspiju iskamčit 43 kn?Zadro wrote:Ja sam se isto prodomišljao. 43 kn![]()
Pljačka![]()
![]()
Mislim, za šta? Kakav to luksuz mora biti?
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Nije škrtost ako gledaš šrotove.
- john_constantine
dok ne pogledaš film, onda ne možeš znati je li šrot.DrugsBunny wrote:Nije škrtost ako gledaš šrotove.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Ako čujem da su dosad svi na forumu koji su gledali Resident Evil 4 rekli da je sranje i ja se i bez toga premišljam dal da idem ili ne.
Onda je 20kn u svakom slučaju previše.
- john_constantine
da, samo što je ovo tema o piranha 3D, a svi su pohvalili taj film. Ali sve je to stvar ukusa, naročito od lika kojemu se nije dopao dead heat.DrugsBunny wrote:Ako čujem da su dosad svi na forumu koji su gledali Resident Evil 4 rekli da je sranje i ja se i bez toga premišljam dal da idem ili ne.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Govorio sam općenito o filmovima, ne konkretno o piranhi za koju jedva čekam da dođe u osječka kina. To nema veze s ničim što govoriš.john_constantine wrote:da, samo što je ovo tema o piranha 3D, a svi su pohvalili taj film. Ali sve je to stvar ukusa, naročito od lika kojemu se nije dopao dead heat.![]()
Također govoriš da je nevoljenje Dead Heata loša stvar.
Onak, ponosim se što imam smisao za humor i što mi je film bio katastrofalan.
- john_constantine
ma sorry, cijelo vrijeme mislim da govoriš o ovom filmu piranha, a ne općenito o filmovima. Ma pad koncetracije...DrugsBunny wrote:Govorio sam općenito o filmovima, ne konkretno o piranhi za koju jedva čekam da dođe u osječka kina. To nema veze s ničim što govoriš.john_constantine wrote:da, samo što je ovo tema o piranha 3D, a svi su pohvalili taj film. Ali sve je to stvar ukusa, naročito od lika kojemu se nije dopao dead heat.![]()
Također govoriš da je nevoljenje Dead Heata loša stvar.
Onak, ponosim se što imam smisao za humor i što mi je film bio katastrofalan.
Hm, sada... ako si ograničen na par filmova mjesečno u kinu, normalno da će se izbjegavati šrotovi. Ma ja sam požalio novaca samo na par filmova... Debilni I hate valentinovo i onu animiranu verziju star warsa. Prvi pod prisilom, a drugi zato što je to star wars, a nažalost, ispadne ono, muženje novaca na dječji animirani film... bar je bio smiješan...
Ajde, Death proof bar ne žalim novaca. Ali da sam dao novce za GI Joe: rise of cobra, onda bi požalio. Ma prvo recenzije, ali slijediš i vlastiti ukus. Ono, čitaš po recenzijama - ne znam, zombijevski film. Loša gluma, ali zato ima odličnih scena s zombijima. Onda ću bar samo radi toga pogledati film bez obzira na lošu glumu, koju malo primjećujem. The rage kažu da je negledljiva radi loše glume, ali ja to nisam uopće primijetio...
A to za Dead heat, ma moram te malo podzebavati.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Dobro, teško je reći par filmova mjesečno, pošto se to i mjenja relativno često.john_constantine wrote:Hm, sada... ako si ograničen na par filmova mjesečno u kinu, normalno da će se izbjegavati šrotovi. Ma ja sam požalio novaca samo na par filmova... Debilni I hate valentinovo i onu animiranu verziju star warsa. Prvi pod prisilom, a drugi zato što je to star wars, a nažalost, ispadne ono, muženje novaca na dječji animirani film... bar je bio smiješan...
Bitno je kolko ima gledljivih filmova u kinu, a to je par u pola godine.
Teško je u Osijeku sa kinima
Znam i ja se malo zezamjohn_constantine wrote:A to za Dead heat, ma moram te malo podzebavati.
- john_constantine
Misliš da je varaždin nešto bolji?DrugsBunny wrote:Dobro, teško je reći par filmova mjesečno, pošto se to i mjenja relativno često.john_constantine wrote:Hm, sada... ako si ograničen na par filmova mjesečno u kinu, normalno da će se izbjegavati šrotovi. Ma ja sam požalio novaca samo na par filmova... Debilni I hate valentinovo i onu animiranu verziju star warsa. Prvi pod prisilom, a drugi zato što je to star wars, a nažalost, ispadne ono, muženje novaca na dječji animirani film... bar je bio smiješan...
Bitno je kolko ima gledljivih filmova u kinu, a to je par u pola godine.
Teško je u Osijeku sa kinima![]()
Znam i ja se malo zezamjohn_constantine wrote:A to za Dead heat, ma moram te malo podzebavati.
Više je problem i izbor filmova koji se prikazuju kod nas. Ok, sumnjam da bi baš tko gledao švedske filmove u našim kinima, ali opet, da Scott Pilgrim neće biti u kinima...
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Joj da, zaboravio sam da ti operiraš na relaciji Varaždin.
Jesu bili tamo već Expendablesi u kinu?
- john_constantine
nisu još. Ma prikazuju se samo dva filma tjedno. Prošli tjedan je bio inception i nekakva nova komedija "Starci" ili kako već, s onim debelim iz Queensa... A ovaj tjedan je par nekakvih filmova, vjerojatno nisu niti bili gledani u kinima. U Ivancu je nešto bolja situacija jer je već izbor filmova, ali samo jedan film tjedno... Ali nikad nisam bio tamo. Stari je bio tamo valjda prije 30 - 40 godina i bilo je loše, a sumnjam da je sada bolje.DrugsBunny wrote:Joj da, zaboravio sam da ti operiraš na relaciji Varaždin.![]()
![]()
Michel puši karu.
-
jeba
Film je super. Kombinacija golotinje i brutale. Ima scena koje su jeveno foro osmišljene i snimljene. Svaka čast na ideji prilikom snimanja nekih od tih scena.
Nisam čitao sve ranije postove, ali zanima me jesam li ja jedini kojeg scena s Ving Rhamesom i pentom podsjeća na Jacksonov Dead Alive i scenu s kosilicom?
Nisam čitao sve ranije postove, ali zanima me jesam li ja jedini kojeg scena s Ving Rhamesom i pentom podsjeća na Jacksonov Dead Alive i scenu s kosilicom?