Tattoo & Piercing
- Decadentor
- Asfodel
Re: Tattoo & Piercing
I meni je taj naj.Decadentor wrote:Ova na ledjima![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
hvalaAsfodel wrote:I meni je taj naj.Decadentor wrote:Ova na ledjima![]()
inaće, leđa i ruka su cover up, Zele zbilja zna kaj radi

- dark_driving
to mi radio frend tu u bjelovaru, sasa, onaj sto je nekad davno pobjedio u big brotheru, ima ga na fejsu, prosvrljaj mu po galeriji, dobro radiJane Doe wrote:Friško, a noga ti nije natečena, blago tebi. Inaće lubanjice izgledaju skroz fino, sviđa mi se ovaj blagi efekt "topljenja", da to tako nazovem![]()
Di je rađena, ako nije tajna
i nije naoteklo, i meni cudno jer je bolilo za popizdit, imam tattooe po svugdje i ovo je bilo najbolnije
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- elrania
još jedna u prilog tome da su tetovaže na stopalima među najbolnijimadark_driving wrote:imam tattooe po svugdje i ovo je bilo najbolnije
i sama sam sada htjela pogledati tu galeriju, al vidim da nema niš otvoreno za nefrendove
- callac
svaka čast na tetovažama, velike su, šarene i vidljive, vrlo hrabro. mislim da svi znaju moj stav spram tatoo-a pa neću ponavljati..
ova na nozi je pak forasta i nisam znala da Saša tetovira
osobo ga ne poznajem, ali sam se "družila" sa njegovim bratom u srednjoj školi 
ova na nozi je pak forasta i nisam znala da Saša tetovira
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Baš sam danas bio kod jednog tatto salona (preporučio kolega s posla kojemu su tetovirali orla tamo na ruci) i popričam malo tamo, gledam tetovaže i sve to. Ali sada, kada već ozbiljno razmišljam o tome, ne znam kako se zapravo odlučuje za tetovažu. Odnosno, što svaka tetovaža predstavlja i da li imaju značenje... lav, smrt, srce, i slično. I da li treba gledati tetovaže ovisno o karakteru, osobi, licu i slično... Ma još ću mjesec dva biti u minusu, pa imam vremena razmisliti i proučiti kakva bi mi pasala. 
Michel puši karu.
- elrania
john_constantine wrote: ne znam kako se zapravo odlučuje za tetovažu. Odnosno, što svaka tetovaža predstavlja i da li imaju značenje... lav, smrt, srce, i slično. I da li treba gledati tetovaže ovisno o karakteru, osobi, licu i slično...
pa najistaknutije značenje koje ima je ono koje joj ti daš, pobogu. naravno, ako se odlučiš da ćeš im dati značenje, jer ni po čemu nije nikakvo pravilo da to one moraju imati.
i biraš onu s kojom se ti vidiš i koja ti je najugodnija za zamisliti na tvom tijelu.
to nekak i je bit tetovaža.
- john_constantine
hm, ma razmišljao sam o nekoj tetovaži lava s otvorenim raljama, kao da riče, na ruci, mislim, po horoskopu... ali gledam kakvih sve drugih tetovaža ima.
He, bilo bi veća fora imati tetovirana leđa kao Yakuze, ali to je već malo previše ekstremno...

He, bilo bi veća fora imati tetovirana leđa kao Yakuze, ali to je već malo previše ekstremno...

Michel puši karu.
- john_constantine
- DrugsBunny
Vrijeme kada će svijetu doći kraj.
Iz Donnie Darka.
Iz Donnie Darka.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
@Jane Doe super su mi tetovaže, sviđa mi se lasta. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ja sam valjda jedini koji nije gledao Donnie Darka.DrugsBunny wrote:Vrijeme kada će svijetu doći kraj.
Iz Donnie Darka.
Michel puši karu.
- elrania
i onda si na drugu staviš one brojeve iz lostaDrugsBunny wrote:Vrijeme kada će svijetu doći kraj.
Iz Donnie Darka.