Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Zanimljive anegdote

Post by Scarface » 18 Sep 2010, 22:53

Andrej wrote:
Ghostface wrote:I? Nije valjda da je ta kuja prošla nekažnjeno?
Jeste druže. Nikad nisam udario devujku i pre bih sebi ruku odsekao, ali jednom sam toliko poludeo da sam jednu postavio na stolicu i prigušenim glasom joj toliko držao lekciju, da joj je pozlilo i pala je u nesvest.
Sad uglavnom nemam takvih problema, pošto za svako sranje imam jedan lek - ignore ili "vrata su tamo".
Ma daj, žene se ne udara dok su žene, a ne kad su psihotične kuje koje te napadnu. No, ne bi ju vjerojatno ni ja udarija, mada bi vrtija po glavi svakakve scenarije, ali bi nekakvu nefizičku osvetu sigurno dobila.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 22:55

Andrej wrote:
john_constantine wrote:
elrania wrote:bio bi totalna faca
ajde, nemojte sada davati ideje. :zubifale:

Andrej: je, ozbiljno. Mah, bilo je to prije par mjeseci... A ta cura, je li imala razloga za napad pepeljarom? :mrgreen:
Pod broj jedan, batine ili dobro društvo su lek za sve :supz:
Pod broj dva, ako već odlučiš čvrsto, onda pre toga uzmi kredit i pošalji meni te pare. Dajem doživotnu garanciju. :zubifale:

OT:
Ma kakav razlog..U životu nisam prevario devojku. Ako mi se već digne na drugu, ja joj odmah istim rečima to i kažem.
Ako nešto ne podnosim to je ljubomora. Jedina devojka sa kojom sam zasrao, mi je(ironija) prešla preko toga. Doduše, bio je samo poljubac u pitanju, ali da vidiš tek kakva je to situacija bila. Još jedan Epic-Fail :supz: :supz: :facepalm: :facepalm:
ma od ljubomore može biti gora samo posesivnost... 24 sata sms u kojima te ispituje gdje sam, što radim i što sve... Veza pukla kada sam odbio prekinuti s dugogodišnjom prijateljicom.

Asfodel - ma jep, odmah drugi dan. Ma predugo trajalo, pa sam na kraju odustao, srećom. :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 22:55

Andrej wrote:
Ghostface wrote:I? Nije valjda da je ta kuja prošla nekažnjeno?
Jeste druže. Nikad nisam udario devojku i pre bih sebi ruku odsekao, ali jednom sam toliko poludeo da sam jednu postavio na stolicu i prigušenim glasom joj toliko držao lekciju, da joj je pozlilo i pala je u nesvest.
Sad uglavnom nemam takvih problema, pošto za svako sranje imam jedan lek - ignore ili "vrata su tamo".
Asfodel wrote: To je ono kad si mega pijan na Novoj zažvalio tuđu curu zabunom dok te tvoja gledala? :lol:
Jeste :supz: Joj blama, i dalje žalim zbog toga. Ta devojka s kojom sam bio je sjajna osoba i mnogo sam je voleo.
ljubav je bol. :partyman:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 22:58

Ghostface wrote: Ma daj, žene se ne udara dok su žene, a ne kad su psihotične kuje koje te napadnu. No, ne bi ju vjerojatno ni ja udarija, mada bi vrtija po glavi svakakve scenarije, ali bi nekakvu nefizičku osvetu sigurno dobila.
Ja obično svakoj na prvu agresivnost kažem - ponašaj se ko muškarac i prebiću te ko muškarca, ponašaj se ko žena i možeš sve što poželiš.
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 22:59

john_constantine wrote: ljubav je bol. :partyman:
Ljubav je nebitna.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 23:00

Andrej wrote:
Ghostface wrote: Ma daj, žene se ne udara dok su žene, a ne kad su psihotične kuje koje te napadnu. No, ne bi ju vjerojatno ni ja udarija, mada bi vrtija po glavi svakakve scenarije, ali bi nekakvu nefizičku osvetu sigurno dobila.
Ja obično svakoj na prvu agresivnost kažem - ponašaj se ko muškarac i prebiću te ko muškarca, ponašaj se ko žena i možeš sve što poželiš.
ah, uvijek ostaje spanking...

http://www.youtube.com/watch?v=QUwcK7gE ... re=related
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 23:01

Andrej wrote:
Ljubav je nebitna.
ali ne možemo bez nje. :mrgreen:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 23:01

john_constantine wrote:
Andrej wrote:
Ljubav je nebitna.
ali ne možemo bez nje. :mrgreen:
Ja mogu, i to kako.
We're all mad here...

callac

Post by callac » 18 Sep 2010, 23:02

cons,možemo se mi zajebavati ovako, ali reci mi da li ti roditelji znaju za to? jesi potražio kakvu stručnu pomoć?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 23:08

callac wrote:cons,možemo se mi zajebavati ovako, ali reci mi da li ti roditelji znaju za to? jesi potražio kakvu stručnu pomoć?
A naravno da ne znaju niti će ikad znati, niti ih je briga niti im ne treba to. A stručna pomoć... Hm, ma planirao sam prije par tjedna psihijatru preko HZZO, ali imao sam obaveze, pa sam zaboravio. Bilo mi je potrebno samo s nekim razgovarati, a i našao sam par knjiga za samopomoć. Sranje, ali dalo mi je par ideja, a i "sestra" mi je pomogla za savjetima koje svakodnevno koristim. Ma imao sam puno gorih psiholoških sranja od toga.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 18 Sep 2010, 23:11

john_constantine wrote:
callac wrote:cons,možemo se mi zajebavati ovako, ali reci mi da li ti roditelji znaju za to? jesi potražio kakvu stručnu pomoć?
A naravno da ne znaju niti će ikad znati, niti ih je briga niti im ne treba to. A stručna pomoć... Hm, ma planirao sam prije par tjedna psihijatru preko HZZO, ali imao sam obaveze, pa sam zaboravio. Bilo mi je potrebno samo s nekim razgovarati, a i našao sam par knjiga za samopomoć. Sranje, ali dalo mi je par ideja, a i "sestra" mi je pomogla za savjetima koje svakodnevno koristim.
drago mi je da si svjestan problema i da si poduzeo nešto u vezi toga a ne se držao one stare: if at first you don't succeed, try, try again.
:wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 23:17

callac wrote:
john_constantine wrote:
A naravno da ne znaju niti će ikad znati, niti ih je briga niti im ne treba to. A stručna pomoć... Hm, ma planirao sam prije par tjedna psihijatru preko HZZO, ali imao sam obaveze, pa sam zaboravio. Bilo mi je potrebno samo s nekim razgovarati, a i našao sam par knjiga za samopomoć. Sranje, ali dalo mi je par ideja, a i "sestra" mi je pomogla za savjetima koje svakodnevno koristim.
drago mi je da si svjestan problema i da si poduzeo nešto u vezi toga a ne se držao one stare: if at first you don't succeed, try, try again.
:wink:
Jebeš mi sve, dovućiću te u Beograd, a onda jednom propustiti kroz šake, čisto da vidiš koliko je život lep kad te ništa ne boli, a onda idemo na rakijadu da se napijemo ko bulje i smejemo ko ludi svopstvenim glupostima.
Onaj ko misli da je duševni bol nešto najteže, nikad nije seo golom guzicom na expres ringlu :butthead: :oops:
We're all mad here...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 20 Sep 2010, 01:15

uote="callac"]
john_constantine wrote:
dr_gonzo wrote:Događaj 1:
Neću nikad zaboraviti kad mi se sestra skoro udavila selotejpom kojeg je omotala oko vrata (imala oko 5 godina) i počela plaviti a ti ne možeš skinuti jer se vrag zalijepio i stegao. I jedva je stari niž proturio o raskidao selotejp, pa iako je sestru malo nožem zarezao po koži vrata...
he. moja sreća da mi je selotejp kod posljednjeg pokušaja samoubojstva bio loš. Ma i sreća da nije upalilo, iako sam tada bio stvarno u krizi. :facepalm: Ono, novine bi pisale o muškarcu koji se ubio u WC - u s omotanom glavom pomoću selotejpa. :facepalm: :facepalm: Bar si nisam vezao ruke, pa sam refleksivno strgao to s lica... Vidio se još uvijek otisak lica na tome poput maske... :zubifale: Drugi pokušaj je bio još gori, pod utjecajem nip tucka - vezica od tenisica oko vrata i vrećica na glavi.
jesi barem onanirao u ,međuvremenu, da bar umreš sretan? (sori na crnjaku, nisam si mogla pomoći :mrgreen: )[/quote]

Ovo mi nekako baca na "Ken Park"...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Sep 2010, 04:13

SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
:chainsaw: :lol: :lol:
Image

Andrej