Zanimljive anegdote
- elrania
Re: Zanimljive anegdote
skoro je svaki član na ovom forumu više neg dostojan da svojom morbidnošću i sjebanošću životnih situacija bude pravi horror forumaš

- Asfodel
Lol baš
...i prešlo je u tragične anegdote, a ne više smiješne.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
al su još uvijek zanimljive kako naslov i kažeAsfodel wrote:Lol baš...i prešlo je u tragične anegdote, a ne više smiješne.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Re:
he. moja sreća da mi je selotejp kod posljednjeg pokušaja samoubojstva bio loš. Ma i sreća da nije upalilo, iako sam tada bio stvarno u krizi.dr_gonzo wrote:Događaj 1:
Neću nikad zaboraviti kad mi se sestra skoro udavila selotejpom kojeg je omotala oko vrata (imala oko 5 godina) i počela plaviti a ti ne možeš skinuti jer se vrag zalijepio i stegao. I jedva je stari niž proturio o raskidao selotejp, pa iako je sestru malo nožem zarezao po koži vrata...
Michel puši karu.
- callac
Re: Re:
jesi barem onanirao u ,međuvremenu, da bar umreš sretan? (sori na crnjaku, nisam si mogla pomoćijohn_constantine wrote:he. moja sreća da mi je selotejp kod posljednjeg pokušaja samoubojstva bio loš. Ma i sreća da nije upalilo, iako sam tada bio stvarno u krizi.dr_gonzo wrote:Događaj 1:
Neću nikad zaboraviti kad mi se sestra skoro udavila selotejpom kojeg je omotala oko vrata (imala oko 5 godina) i počela plaviti a ti ne možeš skinuti jer se vrag zalijepio i stegao. I jedva je stari niž proturio o raskidao selotejp, pa iako je sestru malo nožem zarezao po koži vrata...Ono, novine bi pisale o muškarcu koji se ubio u WC - u s omotanom glavom pomoću selotejpa.
![]()
Bar si nisam vezao ruke, pa sam refleksivno strgao to s lica... Vidio se još uvijek otisak lica na tome poput maske...
Drugi pokušaj je bio još gori, pod utjecajem nip tucka - vezica od tenisica oko vrata i vrećica na glavi.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Re: Re:
ma to bi bilo već vrhunac.callac wrote:jesi barem onanirao u ,međuvremenu, da bar umreš sretan? (sori na crnjaku, nisam si mogla pomoćijohn_constantine wrote:he. moja sreća da mi je selotejp kod posljednjeg pokušaja samoubojstva bio loš. Ma i sreća da nije upalilo, iako sam tada bio stvarno u krizi.dr_gonzo wrote:Događaj 1:
Neću nikad zaboraviti kad mi se sestra skoro udavila selotejpom kojeg je omotala oko vrata (imala oko 5 godina) i počela plaviti a ti ne možeš skinuti jer se vrag zalijepio i stegao. I jedva je stari niž proturio o raskidao selotejp, pa iako je sestru malo nožem zarezao po koži vrata...Ono, novine bi pisale o muškarcu koji se ubio u WC - u s omotanom glavom pomoću selotejpa.
![]()
Bar si nisam vezao ruke, pa sam refleksivno strgao to s lica... Vidio se još uvijek otisak lica na tome poput maske...
Drugi pokušaj je bio još gori, pod utjecajem nip tucka - vezica od tenisica oko vrata i vrećica na glavi.
)
Michel puši karu.
- elrania
- Andrej
@Cons - WTF?????? Ti to ozbiljno?
Evo jedne koje će sigurno biti smešne curama.
U pun kafić(po gruboj proceni oko 60-tak ljudi), uleće moja tadašnja devojka, hvata kristalnu pepeljaru(onu ogroooomnu) i u naletu ljubomore(bezrazložne) mi razbija glavu i dostojanstveno izlazi.
Tačka.
U pun kafić(po gruboj proceni oko 60-tak ljudi), uleće moja tadašnja devojka, hvata kristalnu pepeljaru(onu ogroooomnu) i u naletu ljubomore(bezrazložne) mi razbija glavu i dostojanstveno izlazi.
We're all mad here...
- john_constantine
ajde, nemojte sada davati ideje.elrania wrote:bio bi totalna faca
Andrej: je, ozbiljno. Mah, bilo je to prije par mjeseci... A ta cura, je li imala razloga za napad pepeljarom?
Michel puši karu.
- Asfodel
Volim takve ljude kao što je ta cura
(nevezano uz priču)
- callac
tp me podsjetilo na dobru staru - http://www.youtube.com/watch?v=i_gLAFqixt4Andrej wrote:@Cons - WTF?????? Ti to ozbiljno?
U pun kafić(po gruboj proceni oko 60-tak ljudi), uleće moja tadašnja devojka, hvata kristalnu pepeljaru(onu ogroooomnu) i u naletu ljubomore(bezrazložne) mi razbija glavu i dostojanstveno izlazi.Tačka.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Pod broj jedan, batine ili dobro društvo su lek za svejohn_constantine wrote:ajde, nemojte sada davati ideje.elrania wrote:bio bi totalna faca![]()
Andrej: je, ozbiljno. Mah, bilo je to prije par mjeseci... A ta cura, je li imala razloga za napad pepeljarom?
Pod broj dva, ako već odlučiš čvrsto, onda pre toga uzmi kredit i pošalji meni te pare. Dajem doživotnu garanciju.
OT:
Ma kakav razlog..U životu nisam prevario devojku. Ako mi se već digne na drugu, ja joj odmah istim rečima to i kažem.
Ako nešto ne podnosim to je ljubomora. Jedina devojka sa kojom sam zasrao, mi je(ironija) prešla preko toga. Doduše, bio je samo poljubac u pitanju, ali da vidiš tek kakva je to situacija bila. Još jedan Epic-Fail
We're all mad here...
- Asfodel
To je ono kad si mega pijan na Novoj zažvalio tuđu curu zabunom dok te tvoja gledala?Andrej wrote: Doduše, bio je samo poljubac u pitanju, ali da vidiš tek kakva je to situacija bila. Još jedan Epic-Fail![]()
![]()
![]()
@Cons - prije par mjeseci? Znači drugi je uslijedio poslije. To sve znači relativno nedavno
- Scarface
I? Nije valjda da je ta kuja prošla nekažnjeno?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Jeste druže. Nikad nisam udario devojku i pre bih sebi ruku odsekao, ali jednom sam toliko poludeo da sam jednu postavio na stolicu i prigušenim glasom joj toliko držao lekciju, da joj je pozlilo i pala je u nesvest.Ghostface wrote:I? Nije valjda da je ta kuja prošla nekažnjeno?
Sad uglavnom nemam takvih problema, pošto za svako sranje imam jedan lek - ignore ili "vrata su tamo".
JesteAsfodel wrote: To je ono kad si mega pijan na Novoj zažvalio tuđu curu zabunom dok te tvoja gledala?![]()
We're all mad here...