Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Wendigo
john_constantine wrote:Wendigo wrote:a koja je poveznica između deformirane ruke i divljeg neurednog mufa

dešnjakinja je, a baš ta ruka joj je deformirana. Pa nosi i kratku kosu koja joj nikako ne odgovara njezinom licu, jer ne može vezati rep. A kragu sve, ima toliko frizura za koje ne treba nikakav rep, a opet može biti duga kosa. Mislim da je više stvar lijenosti kod nje ili teškoće u uređivanju, pa joj se ne da...
sense... this post makes none.

kao i 90% tvojih postova, no offense..

-
Truba
DrugsBunny wrote:Truba wrote:medjutim vjerujem da evolucija nije bez razloga stavila dlake tu gdje jesu
Također evolucija nije bez razloga stavila da organizmi moraju srat, ali opet se neš posrat nasred centra grada.

srao sam ja tamo ne brini
nema gdje nisam
www.lasetta.net :axe:
-
john_constantine
Wendigo wrote:john_constantine wrote:Wendigo wrote:a koja je poveznica između deformirane ruke i divljeg neurednog mufa

dešnjakinja je, a baš ta ruka joj je deformirana. Pa nosi i kratku kosu koja joj nikako ne odgovara njezinom licu, jer ne može vezati rep. A kragu sve, ima toliko frizura za koje ne treba nikakav rep, a opet može biti duga kosa. Mislim da je više stvar lijenosti kod nje ili teškoće u uređivanju, pa joj se ne da...
sense... this post makes none.

kao i 90% tvojih postova, no offense..

no, pa što ja znam, to je samo moja pretpostavka. Nisam je htio pitati, ionako je bila užasno osjetljiva na sve.

Michel puši karu.
-
Sammy
u jebote

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
john_constantine
ajde da oživimo opet ovu temu.
Hm, ajde, kakva su vaša iskustva bradom? ali ne onih od par dana, nego baš gusta, da prekriva cijelo lice.

Michel puši karu.
-
Andrej
Ne volim nešto brade ili bilo šta što prekriva lice, ali ok, ponekad pustim. Samo me užasavaju one neuredene, kad ne znaš odakle nekome raste - sa lica, iz ušiju ili nosa. Ko babunsko dupe. Lepo, pustiš veću bradu, ali je malo isfazoniraš, čisto da ne plašiš malu decu i sitne životinjice.
We're all mad here...
-
callac
Andrej wrote:Ne volim nešto brade ili bilo šta što prekriva lice, ali ok, ponekad pustim. Samo me užasavaju one neuredene, kad ne znaš odakle nekome raste - sa lica, iz ušiju ili nosa. Ko babunsko dupe. Lepo, pustiš veću bradu, ali je malo isfazoniraš, čisto da ne plašiš malu decu i sitne životinjice.
uh, ja pak mrzim isfazonirane brade

super su mi one dva dana stare kad samo malo tek nikne, al me bodu pa preferiram golo lice...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
john_constantine
Andrej wrote:Ne volim nešto brade ili bilo šta što prekriva lice, ali ok, ponekad pustim. Samo me užasavaju one neuredene, kad ne znaš odakle nekome raste - sa lica, iz ušiju ili nosa. Ko babunsko dupe. Lepo, pustiš veću bradu, ali je malo isfazoniraš, čisto da ne plašiš malu decu i sitne životinjice.
ma da, ovako nešto...

Michel puši karu.
-
Josef K
Šta je to brada?

-
Andrej
Zadro wrote:Šta je to brada?

To je ono što jedva dočekaš, a onda ceo život joj psuješ m.... kad moraš da kreneš na posao

We're all mad here...
-
callac
Uh, meni je ova brada dobra (i ne samo ona....

) mislim da će se i Asfi svidjeti lik
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
If one of them is dead.
-
elrania
prve 2 brade su savršene
-
Asfodel
-
callac wrote:mislim da će se i Asfi svidjeti lik
Neće neće

Manekenski dječačić nježnog lica. A i takav je tip građe/i stila da mu još samo fali ona torba preko ramena (

)
Što se tiče brada - volim ono što dotičnoj osobi najbolje stoji. Nema pravila.
..sorryte što serem po muškom kutku, al kad sam oslovljena. Pusa bok.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
callac
Asfodel wrote:callac wrote:mislim da će se i Asfi svidjeti lik
Neće neće

Manekenski dječačić nježnog lica. A i takav je tip građe/i stila da mu još samo fali ona torba preko ramena (

)
Što se tiče brada - volim ono što dotičnoj osobi najbolje stoji. Nema pravila.
..sorryte što serem po muškom kutku, al kad sam oslovljena. Pusa bok.
ne vjerujem da ti nije bar malo dobar

a jebi kad je maneken, al nije baš klasični pederčić, nvm, a što se tiče srackanja po topiku, mislim da je bitno i žensko mišljenje jer ipak oni ZBOG NAS puštaju te brade ili ih briju, jel

If one of them is dead.
-
Scarface
Slobodno vi pišite ode, kad možemo mi tamo, bilo bi licemjerno sad ode dizat neke bune oko toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.