Jesan i kad već pitaš, reć ću da mi se ne sviđaju, a odgovor je u mom prijašnjem postu općenito o poeziji. Ne volin tvoj stil, ništa osobno, sorry, ne paše mi.Ašow wrote:Jesi li ikad dala nekome nesto iz dnevnika (istrgnula stranicu) ili to samo cuvas za sebe kao svoj vlastiti ispusni ventil?
@ghostface, si citao moje radove? zanima me sto mislis o tom
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Scarface
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Pif, pa nema beda. Cijenim iskrenost.Ghostface wrote:Jesan i kad već pitaš, reć ću da mi se ne sviđaju, a odgovor je u mom prijašnjem postu općenito o poeziji. Ne volin tvoj stil, ništa osbno, sorry, ne paše mi.Ašow wrote:Jesi li ikad dala nekome nesto iz dnevnika (istrgnula stranicu) ili to samo cuvas za sebe kao svoj vlastiti ispusni ventil?
@ghostface, si citao moje radove? zanima me sto mislis o tom
Ljudi smo, da nismo razliciti, bilo bi dosadno.
Bilo bi tupavo (posto se i neznamo uzivo) da tu pises nesto sto ne mislis.
EDIT:
E, al imam ljubavnih pjesama.
Nekoliko sam ih utrpo u knjigu čak. Znam ja biti i dobar
mogu ti neku laganiju prepisati iz doba dok sam bio happy & stuff da vidis? ovo sto na blogu objavljujem je plod moga nereda u glavi unazad godinu dana.
- Andrej
Nadam se da se nećeš ljutiti, ali kad ništa ne osećaš, onda i ne primećuješ kako se svet ruši. Onda si nezainteresovana flegma koja ne vidi požar u sobi. Ti si u potpuno normalnom stanju za svoje doba i to će proći sa prvim pozitivnim emotivnim nadražajem.Ašow wrote: @andrej, ne kuzim kontradiktornost toga.
Neznam kak se osjecam, svijet se ruši, a tak me zaboli kurac. I ne znam zasto nemogu osjetiti nest. Da mi je zao npr. Nista. Ama baš ništa.
Možda ti se sve ovo dešava jer se trenutno seliš(koliko se sećam) i tvoje stanje je potpuno normalni psihički sistem samoodbrane od stresa koje ti velika promena donosi.
We're all mad here...
- Scarface
@Ašow- ne triba, ne želin bit grub, al ne zanima me i vjerojatno ih neću pročitat, pa te ne želin muljat. Ako ti išta znači, cijenim kod tebe tvoju produktivnost i volju da pišeš. Potreba da se kreativno izraziš je sasvim specifičan dar. Tako da, uživaj, nisan ja reka da si ti loš, već da mi ne paše tvoj stil, a unutar te domene možda ti rasturaš. Ja to ne mogu prosudit jer taj stil ne cijenim dovoljno.
Last edited by Scarface on 16 Sep 2010, 23:19, edited 1 time in total.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Kak je prekrasno bit teatralan.Ašow wrote:Neznam kak se osjecam, svijet se ruši, a tak me zaboli kurac. I ne znam zasto nemogu osjetiti nest. Da mi je zao npr. Nista. Ama baš ništa.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- callac
ne znam kako druge ženske, al ja sam bila sklona preuveličavanju svega, a pogotovo emocija! sve sam doživljavala i osjećala intenzivnije nego sada, svaki dečko je bio ljubav života neprežaljena sve dok....se nije pojavila nova ljubav života također neprežaljena i tako dalje i tako dalje........i kada sam to shvatila, da si sama zapravo potenciram takve osjećaje, da možda podsvjesno biram takve muškarce i da si sama stvorim komornu atmosferu puštajući najtužnije moguće pjesme, postala sam konačno sretno dijete i prestala na sebe gledat kao na pesimistu, na "neshvaćenu u ovom okrutnom svijetu"... i stvarno nemam potrebu više napisati na papir koliko se loše osjećam u određenom trenutku jer za to postoji topik "kako se osjećate u ovom trenutku"Ghostface wrote:Da, ali žene dobrano prednjače u tim dnevnicima i pismama. Ma, whatever, samo san pita ovako iz znatiželje, al odgovor je očit.callac wrote:mislim da to nema veze sa spolom, ako si osoba koja se ima potrebu izraziti, pisana riječ je najlakša u tom trenutku. ja sam pisala manje pjesme, a više neku vrstu dnevnika, ali ne ono Dear diary nego čiste emocije popraćene crtežima, stihovima nekih glazbenika i sl.Ghostface wrote:Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
i imala sam faking preeeeeeeeeeeviše vremena pa sam bila usredotočena 24/7 samo na sebe i na to kako se osjećam... sada je tu posao, pas, bend, dečko i naravno-internet i mnoštvo serijačesto prelistam tih šest debelih rokovnika u koje sam pisala pa umirem od smijeha, ali se i ugodno iznenadim nekim svojim riječima i zrelosti. žao mi je samo što sam dva dnevnika zapalila jer su iz razdoblja crne mrlje mog života.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
da, na to sam i ja pomislio. (selidba & stuff, a malo je zastalo to, al nebitno)
Ono, opet cu napustiti na neodređeno nešto i vratiti se nečemu što sam napustio, tj. stavio u fazu mirovanja. Pa neznam koji mi je vrag. A i ne znam kak da napisem to jel. Nemogu na 2 mjesta u isto vrijeme biti.
ali, u onom gore, ja to sebi ne tumacim kontradiktorno, jer upravo tak se osjecam.
@Ghostface, to je to. Respect na iskrenosti.
@drugs, disi brute krute? prekrasno je ne biti teatralan i povremeno ne navraćati na vrijeme.
Ono, opet cu napustiti na neodređeno nešto i vratiti se nečemu što sam napustio, tj. stavio u fazu mirovanja. Pa neznam koji mi je vrag. A i ne znam kak da napisem to jel. Nemogu na 2 mjesta u isto vrijeme biti.
ali, u onom gore, ja to sebi ne tumacim kontradiktorno, jer upravo tak se osjecam.
@Ghostface, to je to. Respect na iskrenosti.
@drugs, disi brute krute? prekrasno je ne biti teatralan i povremeno ne navraćati na vrijeme.
- Scarface
@callac- pa da, mislin da je bez tuge i svjesnosti o muci svijeta nemoguće uopće bit kreativan ni na jednom polju. Nijedan umjetnik nije bija sritan, nijedan. Zato, jebeš to, uvatiš život za jaja, i ako triba i forsiraš sriću, tuga te samo odvede u još goru tugu, ili nešto najgore moguće- ravnodušnost, šta Ašowa trenutno muči.
- Andrej
To je zato što vrhunska inteligencija nosi sa sobom vrhunsku percepciju života, a ultimativna inteligencija - vaganje između maksimalne empatije i tuge zbog ogavnosti koje se dešavaju drugima i finalnog prezira prema ljudima.Ghostface wrote:@callac- pa da, mislin da je bez tuge i svjesnosti o muci svijeta nemoguće uopće bit kreativan ni na jednom polju. Nijedan umjetnik nije bija sritan, nijedan. Zato, jebeš to, uvatiš život za jaja, i ako triba i forsiraš sriću, tuga te samo odvede u još goru tugu, ili nešto najgore moguće- ravnodušnost, šta Ašowa trenutno muči.
We're all mad here...
- elrania
ouuuuuu nije. ja sam bolesno emotivna i zna doć do granice da mi ta emotivnost stvara ozbiljnije probleme u funkcioniranju, a opet nisam nikada posezala za tim pisanjem pjesama, jer takvu aktivnost doživljavam ko nešto odbojno i recimo nezanimljivo.Ghostface wrote:Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama?
osobno znam samo jednu žensku osobu koja je pisala i povremeno piše neke pjesme, a bilo je puno više muških koje znam da još uvijek pišu.
ne ovisi ništa o spolu, već samo karakteru. jedan moj jako dobar frend je veći emotivac i romantičar od bilo koje cure koju sam vidjela i poznavalai, te je kod njega to pisanje najviše došlo do izražaja.
meni je uvijek bilo draže likovno izražavanje, ako bih morala istaknuti neki 'ventil'.
- Ašow
@ghostface
Pa upravo iz negativnih stvari u svijetu crpim inspiraciju. Jer nije sve okolo sretno koliko se cini jel...
a dobro, 100 ljudi, 100 cudi. Svatko shvaca na svoj nacin.
Za razliku od elranie, ispusne ventile nalazim svagdje. Od brutalnosti preko nekih granica bolesnoce do jednostavnosti i minimalistike.
eo, ovo npr sam radio za opuštanje. I još uvijek radim. Ali... mora se potrefiti dobra volja ak me kontas...
http://www.myspace.com/cryogenichr
ambijentalni mjuz za spavanje. čekiraj to. Ne trebas citati, samo slusaj
Pa upravo iz negativnih stvari u svijetu crpim inspiraciju. Jer nije sve okolo sretno koliko se cini jel...
a dobro, 100 ljudi, 100 cudi. Svatko shvaca na svoj nacin.
Za razliku od elranie, ispusne ventile nalazim svagdje. Od brutalnosti preko nekih granica bolesnoce do jednostavnosti i minimalistike.
eo, ovo npr sam radio za opuštanje. I još uvijek radim. Ali... mora se potrefiti dobra volja ak me kontas...
http://www.myspace.com/cryogenichr
ambijentalni mjuz za spavanje. čekiraj to. Ne trebas citati, samo slusaj
- callac
Uzimam u obzir da ste svi ovdje kolektivno mlađi od mene pa neću "pametovati" da sve prođe vremenom i iskustvom. Ali to razmišljanje kako na svijetu nije sve sretno, lijepo i ružičasto ne znači da moramo bit u qurcu. Naravno da me rastuži hrpa sranja koja se dešava, ali što nije u mojoj moći za promjeniti, ne želim gubiti vrijeme i energiju na to. Rano sam počela, ali život brzo prolazi, uživaj u njemu!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Ne bih rekaocallac wrote:Uzimam u obzir da ste svi ovdje kolektivno mlađi od mene pa neću "pametovati" da sve prođe vremenom i iskustvom. Ali to razmišljanje kako na svijetu nije sve sretno, lijepo i ružičasto ne znači da moramo bit u qurcu. Naravno da me rastuži hrpa sranja koja se dešava, ali što nije u mojoj moći za promjeniti, ne želim gubiti vrijeme i energiju na to. Rano sam počela, ali život brzo prolazi, uživaj u njemu!
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ
Što više sranja doživiš, sve više se sprdas s istima.
To je najlepša strana nepobedivosti ljudskog duha.
We're all mad here...
- Ašow
lol, pa nisam ja u kurcu tolikom, krivo me shvacas callac. 
Meni je tak svaki dan zapravo. Zato kazem da mi treba promjena neka.
Nista vise. Organizam to treba jednostavno.
- callac
di ćeš veće promjene nego ponovo se preseliti, pa makar i u isti grad iz kojeg si nedavno otišao? bit će sve super!Ašow wrote:lol, pa nisam ja u kurcu tolikom, krivo me shvacas callac.
If one of them is dead.
If one of them is dead.