Busou Renkin (2006 - 2007)

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
john_constantine

Busou Renkin (2006 - 2007)

Post by john_constantine » 14 Sep 2010, 21:06

Image

Intro

Redatelj: Takao Kato
Scenarij: /
Godina: 2006-2007
Žanr: akcijska pustolovna komedija
Država: Japan
Glasovi: Liam O'Brien, Tara Platt, Spike Spencer, Steve Staley...
Broj epizoda:26
Jedne noći, Kazuki Muto uskoči da spasi ono što je mislio da je devojka u nevolji od čudovišta i umesto toga bude proboden kroz srce. Devojka, Tokiko, je u stvari alhemički ratnik sa Alhemičkim Oružjem (Buso Renkinom), po imenu Suknja Valkire, sa zadatkom da uništi Homunkuluse. Ona ugradi jedinu drugu uspešnu alhemijsku stvar osim Homunkulusa, Kakugane, da zauzme mesto Kazukijevog srca. Kakugane odjekuje sa svojim borbenim duhom i obrazuje Alhemičko Oružje (u njegovom slučaju koplje) kako bi mogao da se bori sa čudovištima Homunkulusima koji love ljude. Kazuki se pridružuje Tokiko u borbi sa Homunkulusima i štiti svoje prijatelje i svoju sestru Mahiro.
Image
Last edited by john_constantine on 14 Sep 2010, 21:09, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

john_constantine

Re: Busou Renkin (2006 - 2007)

Post by john_constantine » 14 Sep 2010, 21:08

Meni jedan od najboljih animea koje sam odgledao. Genijalni i maštoviti likovi i negativci. Preokreti u uzbudljivoj radnji koja kreće nepredvidljivim tokom i niti u jednom trenutku ne postaje monotona, već se svaki čas nešto novoga događa. Uzbudljive borbe divova, magije i fantastičnih sposobnosti i oružja. Odličan humor kroz romantičan i duhovit odnos između glavnih likova. Priče i sposobnosti vezane uz alkemiju od mogućnosti stvaranja oružja do homunkulusa. Odlična animacija prepuna raznih stvorenja i odlične dinamične akcije. I sjajna napeta završnica uz odličan i vrlo zarazan intro koji mi nikad ne dosadi gledati.

I da, Pappilon je preodličan lik koliko istovremeno perverzan, uvrnut, otkačen i bolestan. :prayer:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Sep 2010, 21:26

john_constantine wrote:Meni jedan od najboljih animea koje sam odgledao. Genijalni i maštoviti likovi i negativci. Preokreti u uzbudljivoj radnji koja kreće nepredvidljivim tokom i niti u jednom trenutku ne postaje monotona, već se svaki čas nešto novoga događa. Uzbudljive borbe divova, magije i fantastičnih sposobnosti i oružja. Odličan humor kroz romantičan i duhovit odnos između glavnih likova. Priče i sposobnosti vezane uz alkemiju od mogućnosti stvaranja oružja do homunkulusa. Odlična animacija prepuna raznih stvorenja i odlične dinamične akcije. I sjajna napeta završnica uz odličan i vrlo zarazan intro koji mi nikad ne dosadi gledati.

I da, Pappilon je preodličan lik koliko istovremeno perverzan, uvrnut, otkačen i bolestan. :prayer:

potpisujem, odličan anime, koji znam tu i tamo ubaciti i nabrzaka pogledti.
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 15 Sep 2010, 01:33

Da, jedan od boljih. Nisan ga dugo već ponovo gleda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply