SLIKE glumci/glumice...

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Andrej

Re: SLIKE glumci/glumice...

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 00:18

elrania wrote: meni je najljepša stvar na nekome neki mali 'nedostatak', veći noš, trbušćić, što god, a ne manekenstvo i isklesanost i savršenost i takvo mišljenje mi je apsolutno normalno, a ne forsiranje nekih svjetskih trendova i obožavanja.
privlačno mi je ono meni karizmatično, a ne ono masama predstavljeno ko zgodno i seksi. i što je sad tu čudno?
Ja imam jedno vrljavo oko i nikad ne znaš da li te gledam ili nailazi autobus!!! Šalim se. :partyman:
Moram priznati da sam primetio da se na plaži, kad prođe zgodan muškarac(pločice itd...) žene veoma sinhronizovano okreću u njegovom pravcu. :lol: Neka, i treba.
Ukus i prioriteti vezani za suprotni pol se kod čoveka veoma menjaju iz godine u godinu. Nekad mi je najbitnije bilo da je devojka sex bomba i kako ću da provedem svo vreme sa njom u explicitnim stvarima.
Sad joj nijedne sise petice i dupe ko u crnkinje iz r n'b spotova ne vrede, ako me pogleda bledo dok joj ja oduševljeno pričam o slici Rembranta(lupetam, može bilo o čemu). Vreme između dva seksa treba kvalitetno ispuniti, a ponekad i lepo zajedno ćutati.
Asfodel wrote: A i zna se skidati u filmovima, možda ti je zato tako draga. :mrgreen:
šalamala
Aaaaaaa,negde se skidala???????!! Slomila mi je srce!!!! :heart: :skrujufakju:
Šalim se, video sam je jedino u "Rodama" i nisam ni znao ni ko je niti odakle je, samo sam se zablenuo i posle vraćao jezik s poda. Predivna je :heart:
Usput, stvarno je odlična glumica.
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2010, 00:41

Andrej wrote: Moram priznati da sam primetio da se na plaži, kad prođe zgodan muškarac(pločice itd...) žene veoma sinhronizovano okreću u njegovom pravcu. :lol: Neka, i treba.
ja znam koliko čudno zvučim kad kažem da se za takvima zaista ne okrenem, a ne radim to općenito nikad, dakle, ni vani, na cesti, u bircu nit sam s frendicama komentirala tipove kak su dobri, kak mi je ovo dobro na njima, kak bi mu ja ovo ono. frigidna sam što se tiče odmjeravanja :lol:
ak već idem gledat nešto onda su mi ljepše su žene za to :lol:
Ukus i prioriteti vezani za suprotni pol se kod čoveka veoma menjaju iz godine u godinu. Nekad mi je najbitnije bilo da je devojka sex bomba i kako ću da provedem svo vreme sa njom u explicitnim stvarima.
Sad joj nijedne sise petice i dupe ko u crnkinje iz r n'b spotova ne vrede, ako me pogleda bledo dok joj ja oduševljeno pričam o slici Rembranta(lupetam, može bilo o čemu). Vreme između dva seksa treba kvalitetno ispuniti, a ponekad i lepo zajedno ćutati.
i ova druga kvaliteta mi je neš daleko bitnije od bilo čeg fizičkog.
normalno da sam sretna kad imam oboje (a sad sam najsretnija :D ), no nema te mainstream zgodnosti i slatkosti u drugoj osobi koja će me zaokupirati.
zato mi i je više manje svejedno za ove tu ljepotane i ljepotice i ne doživljavam ta lica ko neš osobito :|

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 00:51

Svako ima svoj ideal lepote i uživanja u njemu. Ljudi su po mnogo čemu različiti po ukusu, a na silu zbližavani od strane onih koji profitiraju od komercijalnog-nametnutog ukusa. Ja stvarno volim zategnute lepotice, ali mi takođe može biti neverovatno sexy kad devojka nosi naočare ili što bi ti rekla - ima neku malu manu. Neko to nosi sa tolikim šarmom, da te obori sa nogu.
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2010, 00:57

Andrej wrote:Neko to nosi sa tolikim šarmom, da te obori sa nogu.
e, pa šarm je upravo ono što zagovaram. sve mi je to, koliko god lijepo bilo, preprazno dok se ne osjeti ono nešto. :)
meni pak treba dugo traženja da mi netko skroz paše, al ne žurim se nikamo :D

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 01:05

elrania wrote:
Andrej wrote:Neko to nosi sa tolikim šarmom, da te obori sa nogu.
e, pa šarm je upravo ono što zagovaram. sve mi je to, koliko god lijepo bilo, preprazno dok se ne osjeti ono nešto. :)
Naravno. Može devojka da ima telo ko boginja, ali ako ne zna "onako pokvareno" da me pogleda kad treba, da mi kolena zaklecaju, to nije ništa više od čiste fizike -
masa*ubrzanje = šta mi je ovo koji kurac trebalo?
A kad jednom naletiš na takvu devojku - nema te druge, čiji ti miris ne smeta i nema te čija je koža toliko svileno divna, a dah joj miriše ko prokleto proleće.
Sad ću da se napijem :lol: :lol: :lol:
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 13 Sep 2010, 02:19

Ma daj, elrania, koja zadrtost, to je realnost. Nikad, al baš nikad nisan čuja za ovako nešto osim od žena koje završe s ružnim tipom koji ima veliki nos, pivski drob il koji već vrag šta ne valja na njemu, i onda ajmo se malo tješit kako je trbuščić bolji za uljuljavanje od pretvrdih i krutih pločica i slične šeme. Yea right. Ako i jesi iskrena, onda si iznimka iznimki (a izgleda da se samo iznimke logiraju na ovaj forum). Ono šta je Andrej naveja ka primjer je normalno, zdravo ponašanje i točka. Unutarnja ljepota je nešto o čemu čovik počne razmišljat kad se nagleda one vanjske, a to dođe s godinama i godinama (opet kako Andrej kaže), iako većini ni tad. Ej, nisan ja pisa pravila, tako da sve govori samo za sebe. Meni osobno neka mudrost, pamet il šta već u žene i ne znači puno, a da ne buden licemjer, ne znači ni na meni. Ako nemaš izgled, niko te neće gledat jednako ka i onog koji ga ima, i to je to. I reka san šta mislin, ne namjeravan se prepucavat i dalje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 02:32

Ja i dalje nikad ne bi bio sa devojkom koja me fizički u startu ne privuče, pa makar imala intelekt ko Mileva Anštajn.
To se zove - ortak.
80 000 godina smo bili majmuni i funkcionisali po jednostavnim principima privlačnosti(prenosivih zdravih gena) i ma koliko se trudili, niko me neće uveriti da smo za 1000 godina uslovno rečeno-civilizacije, uspeli da prevarimo evoluciju i postanemo mnogo duhovniji.
I dalje smo poprilično jednostavne životinje, jako predvidlive, šablonizirane primarnim inkstinktima i zato je lako manipulisati sa većinom.
To je jedna strana medalje, a druga je - desi se svakom, kad-tad da mu se digne iz glave, a ne iz prepona.
Nekome to ostane obrazac seksualnosti, a nekome trenutak "slabosti".
We're all mad here...

callac

Post by callac » 13 Sep 2010, 10:36

Ghostface wrote:Ma daj, elrania, koja zadrtost, to je realnost. Nikad, al baš nikad nisan čuja za ovako nešto osim od žena koje završe s ružnim tipom koji ima veliki nos, pivski drob il koji već vrag šta ne valja na njemu, i onda ajmo se malo tješit kako je trbuščić bolji za uljuljavanje od pretvrdih i krutih pločica i slične šeme. Yea right. Ako i jesi iskrena, onda si iznimka iznimki (a izgleda da se samo iznimke logiraju na ovaj forum). Ono šta je Andrej naveja ka primjer je normalno, zdravo ponašanje i točka. Unutarnja ljepota je nešto o čemu čovik počne razmišljat kad se nagleda one vanjske, a to dođe s godinama i godinama (opet kako Andrej kaže), iako većini ni tad. Ej, nisan ja pisa pravila, tako da sve govori samo za sebe. Meni osobno neka mudrost, pamet il šta već u žene i ne znači puno, a da ne buden licemjer, ne znači ni na meni. Ako nemaš izgled, niko te neće gledat jednako ka i onog koji ga ima, i to je to. I reka san šta mislin, ne namjeravan se prepucavat i dalje.
"Ljepota je u oku promatrača" i zadrtost o kojoj elri govori se odnosi na tvoje neprihvaćanje činjenice da koliko god stereotipova postoji, uvijek se nađe iznimka koja potvrđuje pravilo. Ne vidim čemu toliko iščuđavanje oko činjenice da cura ima drugačije standarde vanjskog izgleda i onog šta je njoj lijepo,zgodno,privlačno! Ionako je sve to nametnuto od strane medija i neke većine ljudi, ali to je samo većina, nisu SVI, pa kad se na jednom mjestu nađe više cura koje razmišljaju isto, ali ne isto kao i ostatak populacije, odmah se digne halabuka, počinje se sumnjati u istinitost riječi i vrijeđa u smislu " ah, to što ti imaš ružnog dečka i na taj način se tješiš ne znači da ti je on stvarno zgodan već potajno sliniš za pločicama" Ista stvar je i kod ženske ljepote-ispada da sam ja i ostale koje razmišljaju kao ja iskompleksirane i pazi sad-ljubomorne! na njihovu ljepotu jer ju možda ja ne posjedujem pa zato pljujem po nekoj seks bombi za kojom slini 99% ljudi. I nikako ne može biti istina da meni možda nije toliko zgodna...vidiš to je stvarno blesavo razmišljanje.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2010, 10:40

Ghostface wrote:Ako i jesi iskrena, onda si iznimka iznimki (a izgleda da se samo iznimke logiraju na ovaj forum).
nemam ni najmanji razlog ne biti iskrena. :| Image
i da ponovim opet, sitni nedostaci su u mom slučaju meni simpatični, jer mi daju posebnost toj osobi, a ne jer je u pitanju ružna grdosija pa se tješim. ne bih bila s nekim tko me fizički ne privlači, jel, ali potpuna fizička privlačnost mi tek dođe do izražaja kad se iskaže ona emotivna i psihička; drugačije nije nikada išlo. evo, sad sam u lijepoj vezi i meni nema muške osobe ni na jednoj od ovih tu slika koja mi je ljepša od mog dečka (koji mi je od prvog dana strašno lijep, ne ružni kripl :lol: , al sada je to sve još izraženije i kako se spada).
i stoji sve što je callac rekla.
I reka san šta mislin, ne namjeravan se prepucavat i dalje.
svašta, pa ne prepucava se nitko. ne znam zapravo puno žena koje su onakve ko kako si ti rekao da bi trebale biti pa sam dobila dovoljno povoda da se javim barem u vezi forumskog slučaja i popričam.

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 12:04

elrania wrote: evo, sad sam u lijepoj vezi i meni nema muške osobe ni na jednoj od ovih tu slika koja mi je ljepša od mog dečka
Nadam se da je svestan koliko ima sreće što je s tobom.

@Ghost, mi smo sa Marsa, žene su sa Venere. Generalno gledano(a jebano mrzim da generalizujem ljude) imam slično mišljenje tvom, jer većina žena koje sam upoznao su neverovatno nezainteresovane za svet oko sebe, ne računajući šminku, cipele i kako je direktor - jebani, debeli grbavi kepec s nosom poput planine - nekako skroz sexy.
Otvoreni sam polu-šovinista, a jedini pravi prijatelj koga imam je žensko. Razlog je jednostavan.
Žena kad je inteligentna, onda joj nema ravne, a kad je dobra i iskrena, niko te neće toliko bezrezervno voleti i biti u stanju ruke i noge da iščupa za tebe - kao ona.
Veoma je malo devojaka koje imaju stavove kao Elrania i Callac, ali im apsolutno verujem jer ni ja ne vidim poentu nekog online marketinga, deluju mi kao ozbiljne devojke i jako sam srećan što imam priliku s vremena na vreme da razmenim par reči s njima.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Sep 2010, 12:07

@Ghost - nije prvi put da nas žene prozivaš glumcima na ovom topicu. Fascinantno. Bilo bi lijepo kad bi ti prokomentirao kako ti ta i ta glumica nije nešto, jer ima silikonske sise - pa da se nađem ja i seksam tebe (i ostale muškarce) u zdrav mozak da lažete i pretvarate se. Jer pobogu, koji muškarac ne bi htio imati pokraj sebe neku silikonsku sisu??! Ne bi bilo baš lijepo da te prozivam lažljivcem na temelju tvog osobnog ukusa, zar ne?
Molila bih isto da me se ne baca u isti koš s svima, jer nisam popljuvala 90% žena na ovom topicu. Baš suprotno!!! Meni JEST lijepo ono što je većini lijepo (čisto sam takav tip osobe, i to ne znači da ostali koji suprotno misle su umno poremećeni. Potpisujem Callac). Jednom sam rekla da ne preferiram pločice (isključivo pločice) i valjda sad ispada da sam jedna od frustriranih žena koje tješe komplekse, jer hodaju s kriplovima. Muškarac ne bi trebao izgledati kao grčki bog? Meni apsolutno bi, dapače! I nije uvijek teretana put do lijepe građe, nego nekad i majka priroda.

Ako baš želiš, istumačit ću ti tvoju micu sa slike, pomno:
OBJEKTIVNO: cura je lijepa. Ako ćemo sitničarit u "hijerahiji ljepote" ona je tip slatkice. Babyface. Što je meni stepenica ispod nekog vrha ljepote. Zaključak: dobro, lijepa je.
SUBJEKTIVNO: osobno me ne privlače u svim slučajevima takvi tipovi ljepote. To ne znači da je cura meni subjektivno ružna, nego da ima privlačnijih od nje.
Mogu ja i nacrtati, nije problem. :lol:
(naravno, da sam to u prvi mah išla komentirati i reći više od jednostavne proširene rečenice ispala bih -> frustrirana ljubomorna žena koja ide sitničarit i tražiti mane na drugim lijepim ženama. Ukratko, iskompleksirana picajzla.)
Ja mislim da se ti: a) praviš lud i sve nas malo prcaš ili b) malo ljubomoran što nismo grupno onanirali na sliku tvoje mice. Ajde priznaj :lol:
Smisao ovog mog offtopičkarenja: Relaaax. Ne može TI određivat na što će se nekome dizati. :wink:
(valjda sad za par stranica nećeš opet častit uvredama nas žene)

@Andrej - Zrinka Cvitešić. Da, nije joj strano skidanje :lol: ..i kao i sve hrv novije glumice koje se skidaju, izgleda kao Kate Moss u tom pogledu. Čisto informativno da kažem. :zubifale:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 12:31

@Asfodel - zla ženo koja mi ruši snove :lol:

PS:
Ova moja voli pločice i već sam jako umoran od treninga....... :lol:
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Sep 2010, 13:20

ma ghostu je krivo što on nema pločice :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 13 Sep 2010, 14:29

John_Ryder wrote:ma ghostu je krivo što on nema pločice :lol:
Zapravo bi tribalo bit krivo bilo kome ko ih nema, ne triba se niko ode pravit licemjer i bit neiskren. :wink:

I ovi eseji su mi samo potvrdili dosadašnje mišljenje, tako da, sorry cure (ali ste me uvjerile da ste iskrene, samo je opće mišljenje jednako). Zapravo, lipa studija karaktera, jako korisno. Bilo bi jako dobro kad bi se ova mala frakcija rastopila i po društvu, ali nažalost, nije tako. Hmm, stvarno ispada da je ovaj forum koncentrirano okružje, valjda i zbog vlastite posebnosti privlači baš iznimke. Sumnjičav san jako, priznajen, opeka san se puno puta krečući naivno i slušajući neke ideale koji ne postoje. Vaši stavovi su doista pomalo nestvarni, morate priznat, nikome ja ne namećen mišljenje, već mi je jako teško prihvatit toliku udaljenost od općeg mijenja. Konkretno me za ovu Fonseca i zaboli, ali ona nije prva na koju se ovako reagiralo, pa san mora malo žešće nastupit.

Eto, Andrej je neka slika onoga šta oću reć- lik ne spada u stereotip kojeg zastupa, a to je primitivni snagator. Iznimka je i on, ali koliko san skužija iz njegovih postova, mudrost i znanje došli su s debelim iskustvom, i godine su tu itekako učinile svoje. Unatoč tome, čista iskrenost je i dalje tu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Sep 2010, 14:39

pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply