Ja imam jedno vrljavo oko i nikad ne znaš da li te gledam ili nailazi autobus!!! Šalim se.elrania wrote: meni je najljepša stvar na nekome neki mali 'nedostatak', veći noš, trbušćić, što god, a ne manekenstvo i isklesanost i savršenost i takvo mišljenje mi je apsolutno normalno, a ne forsiranje nekih svjetskih trendova i obožavanja.
privlačno mi je ono meni karizmatično, a ne ono masama predstavljeno ko zgodno i seksi. i što je sad tu čudno?
Moram priznati da sam primetio da se na plaži, kad prođe zgodan muškarac(pločice itd...) žene veoma sinhronizovano okreću u njegovom pravcu.
Ukus i prioriteti vezani za suprotni pol se kod čoveka veoma menjaju iz godine u godinu. Nekad mi je najbitnije bilo da je devojka sex bomba i kako ću da provedem svo vreme sa njom u explicitnim stvarima.
Sad joj nijedne sise petice i dupe ko u crnkinje iz r n'b spotova ne vrede, ako me pogleda bledo dok joj ja oduševljeno pričam o slici Rembranta(lupetam, može bilo o čemu). Vreme između dva seksa treba kvalitetno ispuniti, a ponekad i lepo zajedno ćutati.
Aaaaaaa,negde se skidala???????!! Slomila mi je srce!!!!Asfodel wrote: A i zna se skidati u filmovima, možda ti je zato tako draga.![]()
šalamala
Šalim se, video sam je jedino u "Rodama" i nisam ni znao ni ko je niti odakle je, samo sam se zablenuo i posle vraćao jezik s poda. Predivna je
Usput, stvarno je odlična glumica.