SLIKE glumci/glumice...

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Re: SLIKE glumci/glumice...

Post by callac » 11 Sep 2010, 09:27

Uh, meni je skroz anti tip ženske....baburast nos, preokruglo lice, općenito taj babyface stil mi je no-no!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Sep 2010, 12:08

Ima malkoc presvijetle oči, to mi je prefriki.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 11 Sep 2010, 14:06

callac wrote:Uh, meni je skroz anti tip ženske....baburast nos, preokruglo lice, općenito taj babyface stil mi je no-no!
ni meni također, izgleda mi krumpirasto u faci.

oči su lijepe.

metallicat

Post by metallicat » 11 Sep 2010, 14:07

+1, oči i obrve su ok, ali ostalo nekako bljakasto
Image

Andrej

Post by Andrej » 11 Sep 2010, 14:29

Oči su joj stvarno prelepe. Ali, što bi rekli matorci, kad ti se sviđaju oči neke cure, nemoj se zajebati i oženiti je celu :partyman:
Preslatka je mala, ali za mene malo bebasta. Volim uža i oštrija ženska lica.
We're all mad here...

remike2

Post by remike2 » 11 Sep 2010, 17:08

Uistinu preslatka mala, oči i osmijeh za desetku.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Scarface

Post by Scarface » 11 Sep 2010, 19:22

Zanimljivo kako je moja sestra rekla isto šta i elrania, callac i metallicat. Stvarno zanimljivo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 11 Sep 2010, 19:47

imamo drukčiji pogled na žene :mrgreen:
Image

Andrej

Post by Andrej » 11 Sep 2010, 22:06

Ghostface wrote:Zanimljivo kako je moja sestra rekla isto šta i elrania, callac i metallicat. Stvarno zanimljivo.
To što žena zna da zapljune drugu, nijedan muškarac ne ume. Ali zato, kad žena uputi drugoj iskreni kompliment,
veruj mi, više joj znači nego 50 mene i tebe da kleknemo ispred nje i sklapamo joj ode o lepoti.
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 11 Sep 2010, 22:38

Andrej wrote:
Ghostface wrote:Zanimljivo kako je moja sestra rekla isto šta i elrania, callac i metallicat. Stvarno zanimljivo.
To što žena zna da zapljune drugu, nijedan muškarac ne ume. Ali zato, kad žena uputi drugoj iskreni kompliment,
veruj mi, više joj znači nego 50 mene i tebe da kleknemo ispred nje i sklapamo joj ode o lepoti.

Da, ali ti iskreni su rijetki, uglavnom je to linija manjeg otpora, ako su si prijateljice, naravno. Zapravo se i ne bi složija da je žensko mišljenje profinjenije, dapače. Težnja traženja mana je nešto sasvim drugo, tu su definitivno daleko ispred.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Post by Andrej » 11 Sep 2010, 23:19

Kad smo već kod očiju, zbog ove devojke sam jaaaakooo dugo držao [pause] prilikom gledanja "Vratiće se rode".
SpoilerShow
Image
Devojka mi je nestvarna i nešto najlepše što sam video jaaaakoooo dugo. Nije sad to ona školska/plastična lepota, nego devojka ima neku harizmu, meni toliko jaku da sam se zabuljio u ekran i probudio se glup nakon pola sata :heart: :heart: :heart:
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2010, 14:52

Spomenuta mala Moran mi je toooliko prepreslatka da mi dođe da ju posvojim :mrgreen: :lol:
(mislim da žensko jednako gledište na nju nema veze sa spolom i tim da su žene aždaje koje vole pljuvati po drugim ženama, nego isključivo s tim voliš li babyface ili ne. Evo, ja ne volim ni kod muškraca ni žena (čast iznimkama) i takvi mi ljudi mogu pobuditi uglavnom majčinske osjećaje, a ne seksualnu privlačnost).
Kod takvih radije biram nekog a la Mila Kunis/Adriana Lima, koje su nekako ipak izazovne uz svu tu slatkoću koju posjeduju.
Andrej wrote:Kad smo već kod očiju, zbog ove devojke sam jaaaakooo dugo držao [pause] prilikom gledanja "Vratiće se rode".
SpoilerShow
Image
Devojka mi je nestvarna i nešto najlepše što sam video jaaaakoooo dugo. Nije sad to ona školska/plastična lepota, nego devojka ima neku harizmu, meni toliko jaku da sam se zabuljio u ekran i probudio se glup nakon pola sata :heart: :heart: :heart:
Potpis. Uz to je i dobra glumica.
A i zna se skidati u filmovima, možda ti je zato tako draga. :mrgreen:
šalamala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 12 Sep 2010, 23:09

Asfodel wrote: (mislim da žensko jednako gledište na nju nema veze sa spolom i tim da su žene aždaje koje vole pljuvati po drugim ženama, nego isključivo s tim voliš li babyface ili ne. Evo, ja ne volim ni kod muškraca ni žena (čast iznimkama) i takvi mi ljudi mogu pobuditi uglavnom majčinske osjećaje, a ne seksualnu privlačnost).
jep, samo u mom slučaju niš ne pobuđuje, neg mi je jednostavno neprivlačno. može bit slatkasto, al meni je privlačnija žena koja izgleda ko da može pojest muškarca, a ne mu nositi kolačiće na tacni. :D

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2010, 23:15

Jebote, ovo je jedino misto na planeti di san ja pročita sljedeće: žene ne vole pločice i ubildane muškarce, ne bole babyface ljepotane i uglavnom ne vole ništa šta je općeprihvaćena poželjnost u današnjem svitu (a i ikad u povijesti, ako se mene pita). Mislin, koji k, koga vi lažete? :roll:

elrania

Post by elrania » 12 Sep 2010, 23:31

Ghostface wrote:Jebote, ovo je jedino misto na planeti di san ja pročita sljedeće: žene ne vole pločice i ubildane muškarce, ne bole babyface ljepotane i uglavnom ne vole ništa šta je općeprihvaćena poželjnost u današnjem svitu (a i ikad u povijesti, ako se mene pita). Mislin, koji k, koga vi lažete? :roll:
kakva je ovo zadrtost odjednom?
naiđeš na ženske koje imaju neke svoje ideje što je dobro, što ne i sad je u pitanju laganje i preseravanje?
meni je najljepša stvar na nekome neki mali 'nedostatak', veći noš, trbušćić, što god, a ne manekenstvo i isklesanost i savršenost i takvo mišljenje mi je apsolutno normalno, a ne forsiranje nekih svjetskih trendova i obožavanja.
privlačno mi je ono meni karizmatično, a ne ono masama predstavljeno ko zgodno i seksi. i što je sad tu čudno?

Post Reply