Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
- horkolerbus
- john_constantine
-
Halloween 2- pristojan nastavak. Gubi par stvari koje sam volio u orginalu i postao je tipičan slasher tipa Friday the 13th. Killova ima više i brutalniji su. Napetosti i jeze ima manje nego u orginalu , ali su bar zadržali mračnu atmosferu orginala i odličnu glazbu Režija nije loša , ali bi bio bolji film da je ostao Carpenter na stolcu. Malo mi je naivno na kraju da ga baš s pištoljem u oči pogodi.
I jedna stvar koju kod dvojke mrzim je da se otkriva da je Michael brat od one glupače.
Zabavan nastavak , koj ima malo jeze, solidnu režiju , dobru glumu, odličnu glazbu ,ali nije bolji od orginala .
Ocjena 4/5
I jedna stvar koju kod dvojke mrzim je da se otkriva da je Michael brat od one glupače.
Zabavan nastavak , koj ima malo jeze, solidnu režiju , dobru glumu, odličnu glazbu ,ali nije bolji od orginala .
Ocjena 4/5
-
iako nije totalni horror
adaptacija šekspira
veoma čudna adaptacija u kojemu je rimsko doba sa modernim oružjem i tehnologijom
zamislite automobil pored akvadukta
patricije sa mikrofonima
Gote sa puškama
Titus je ime filma
ima nekoliko scena koje su pravi horror
inače film je sjajan

adaptacija šekspira
veoma čudna adaptacija u kojemu je rimsko doba sa modernim oružjem i tehnologijom
zamislite automobil pored akvadukta
patricije sa mikrofonima
Gote sa puškama
Titus je ime filma
ima nekoliko scena koje su pravi horror
inače film je sjajan

www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
- john_constantine
Christine - odličan film.
Sjajna muzika, naročito kada Christine pokušava pregaziti svoje žrtve, dobra priča u stilu Stephena kinga (bolje nego maximum ovedrive, he), solidni glumci (ako zanemarimo frizure 80 - tih kakve nose negativci). Ali christine je najjači, naročito auto - repair ili scena uništenja bezinske, pa kao plamteći auto ganja svoju žrtvu. A tek dobar završetak.
Odlično.

Michel puši karu.
-
Nisam još gledao ,ali kritičar su rekli da je to najbolji Carpenterov film nakon Noč vještica. Ja ne vjerujem baš u vezi toga. Ja mislim da je The Thing njegov najbolji horror.john_constantine wrote:Christine - odličan film.Sjajna muzika, naročito kada Christine pokušava pregaziti svoje žrtve, dobra priča u stilu Stephena kinga (bolje nego maximum ovedrive, he), solidni glumci (ako zanemarimo frizure 80 - tih kakve nose negativci). Ali christine je najjači, naročito auto - repair ili scena uništenja bezinske, pa kao plamteći auto ganja svoju žrtvu. A tek dobar završetak.
Odlično.
Jedino kaj nisam pogledao od njega je Prince of Darkness, Christine , Ghost from mars i par stvari koje je napravio za TV