Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Ženski kutak

Post by Ašow » 04 Sep 2010, 23:18

TREBA GA ISTOVARITI?
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 05 Sep 2010, 00:13

Asfodel wrote:
metallicat wrote:mislim da svjetlije ni ne bi moglo bez blajhanja :mrgreen: a i to je nažalost samo tako jako crvena na suncu, a ovako je normalna.
E onda odlično :partyman: :mrgreen:
Inače, ja govorim isključivo po tome što mislim da tebi pristaje uz izgled, a ne o svom ukusu i preferencijama. Ti si mi klasičan slučaj tamnokose/tamnooke cure koja izgleda kao da je rođena s tamnocrvenom kosom. I sam bih spadala u tu kategoriju da imam malo normalniju boju kože lica, a ne ovako jadnu i blijedu.

I kad će taj Dec više napravit dredove i stavit moožda sliku na ženski kutak?! :zubifale:
heh, zaboravila si i tamnoputa :P i ja bi vidjeal te dredove. vi fejseri :toimonster: :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Sep 2010, 19:54

@metallicat - dobra torba. I pridržavaj se pravila koja si ti stvorila (khm postojanje topica) :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 10 Sep 2010, 17:35

da..čak sam uspjela nemoguće, offtopičarit u last post wins :lol: saznala sam da neću morat platit upis na fax (apsolventsku god) tako da ću ju vjerovatno ovaj mj naručit :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 10 Sep 2010, 22:33

@elri, jesi počela sa peelingom? ja sam tak brzo opet pobjelila da bi mi i pokojni Michael Jackson pozavidio :lol: skoro se uopće više ne vidi razlika!
i moram pitat asfodel, šta bi sa kosom? neki problemi il sam ja neš krivo skužila?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Sep 2010, 02:22

nisam još!

zbog pirsića malo pauziram sa šamponiranjima po trupu pa budem za kojih tj-dva to sve ponabavljala i kagano krenula :D
al primjetila sam već da mi se lagano gubi boja :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2010, 14:38

callac wrote:@elri, jesi počela sa peelingom? ja sam tak brzo opet pobjelila da bi mi i pokojni Michael Jackson pozavidio :lol: skoro se uopće više ne vidi razlika!
i moram pitat asfodel, šta bi sa kosom? neki problemi il sam ja neš krivo skužila?
Ma neam trenutno $ za toliko farbi kupit odjednom koliko želim :lol:
Sve ok sad, jerbo sam se maknula od pristupa "odma sada odma!!"

elrania

Post by elrania » 16 Sep 2010, 23:19

ko ima iskustva s epilatorima?
se isplati to uzimati?
vidim tu i tamo prezadovoljne žene i onda kad se ohrabrim kak bi bilo ok pljunit pare za to naletim na masu njih kojima urastaju dlačice, izbija osip ko koži itd. :|

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 23:21

elrania wrote:ko ima iskustva s epilatorima?
se isplati to uzimati?
Ne uzimaj to. Pokidaš se. Kožu jel..
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 23:25

Pitanje za cure (i nije s namjeron da se sprda ikoga)- brijete li i ruke? Ono, noge se briju ka jer se to mora, međutim, sve više žena viđan sa pomalo vukodlakastim rukama. Ono, di je tu smisao, noge brijat, ruke ne. Dakle, ako vam nije bed, da malo to objasnite?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 16 Sep 2010, 23:25

se isplati to uzimati?
vidim tu i tamo prezadovoljne žene i onda kad se ohrabrim kak bi bilo ok pljunit pare za to naletim na masu njih kojima urastaju dlačice, izbija osip ko koži itd. :|
uh, peče, čupa,boli :lol: (ne govorim iz svog iskustva jer vrištanje iz bratove sobe dok se njegova cura depilirala sa ultra skupim fensi aparatićem mi je bio dovoljan znak da nikad ne probam)
britvica rula, ionako nemam neš previše dlaka na tim, jel'te, strateškim mjestima pa se to riješava uz tuširanje, par poteza i ćao đaci!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Sep 2010, 23:31

Ja se spremam kupit. Ili dobiti kao dar, vidjet ćemo.. :mrgreen:
Stvar je sljedeća: ako si predodređen za probleme s urastanjem - imat ćeš ih(imat ćeš ih i od voska) Oni su rješivi u većini slučajeva putem pilinga and stuff. Nekima nisu rješivi, ako su u pitanju baš tragični slučajevi problema s kožom. No to je rijetko.
Druga, pak, polovica ljudi nema nikakvih problema s urastanjem i slavi epilatore kao najveće izume i sl. :D

Nećeš znat dok ne probaš. Tako i ja namjeravam i ne mogu vjerovat da sam tek nedavno počela razmišljat o njima. Ono wtf. :lol:
Najčešće spominjane marke su Braun i Philips. Opet, ima ljudi koji razlikuju kvalitetu jedne ili druge marke, i ima onih koji razlikuju kvalitetu isključivo TIPA epilatora (dakle kakve sve dodatke ima). Pomnim proučavanjem svih foruma u kojima sam naišla na riječ epilator, mogu reć da su glasovi podijeljeni između ta dva rivala. :lol: (marala sam se obratiti internetu budući da imam premalo rl ženskih koja ga koriste. I sve su zadovoljne btw.)
Obrati pozornost na to da ponekad budu neka uber sniženja pa se daju kupit i za skoro duplo manje.

Što se tiče bolova, SVE cure su rekla da boli sam prva dva puta. Al čovječe, taman i da boli cijeli život - isplati se pretrpit za skoro dva tjedna blaženstva bez dlaka! :tonqe:

elrania

Post by elrania » 16 Sep 2010, 23:35

callac wrote:
se isplati to uzimati?
uh, peče, čupa,boli :lol: (ne govorim iz svog iskustva jer vrištanje iz bratove sobe dok se njegova cura depilirala sa ultra skupim fensi aparatićem mi je bio dovoljan znak da nikad ne probam)
britvica rula, ionako nemam neš previše dlaka na tim, jel'te, strateškim mjestima pa se to riješava uz tuširanje, par poteza i ćao đaci!
ma meni je bol najmanji problem, al s britvicama više ne mogu, jer mi se od njih pak koža skroz osipa, a koristim i sve fensi gelove i kremice i pazim, no jebiga.
znam da mi posezanje za epilatorom nije neka bistra ideja, jer i to ubija, al ne znam što da probam. za vosak sam retardirana, jedino kreme još prolaze, no nekako gledam da bih bila mirnija da si uzmem tu spravicu i s tim derem. :|

@ghost: ne, nemam potrebe to brijati. toliko su mi bijele dlake i po nogama i rukama da mi je noge dosta svaka 2 tjedna, jer em sporo rastu, em se niš posebno ni ne vidi kad malo naraste.
grozno mi je uopće zamisliti da idem britvicom po rukama, :?

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 23:38

elrania wrote: em sporo rastu, em se niš posebno ni ne vidi kad malo naraste.
odaš mi tajnu?
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 16 Sep 2010, 23:39

Ašow wrote:
elrania wrote: em sporo rastu, em se niš posebno ni ne vidi kad malo naraste.
odaš mi tajnu?
ne može. ak kažem, neće više funkcionirati za mene.

Post Reply