Ja sam stavio one meni zanimljive ak te svi zanimaju možeš vidit na stranici od cinestara.
Cinestar Zagreb - najave
- Josef K
Re: Cinestar Zagreb - najave
Nije to cijela ponuda
Ja sam stavio one meni zanimljive ak te svi zanimaju možeš vidit na stranici od cinestara.
- Scarface
Zapravo i nije. The town i Buried djeluju puno, puuno bolje po traileru. Devil će vjerojatno ispast razočaranje.filmophil wrote:ma slabo je to za kino, ne da me ne zanimaju npr buried i the town, al ne vjerujem da ću davat 30kn da bi ih išao gledat...ionako stalno dobijam pozivnice za premijere pa možda nalete u premijeri, al to što jednom mjesečno platim kartu mora bit onda dobar film, a devil je jedini takav ovdje
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
trailere skoro nikad ne gledam pa je možda zato dojam takav, više gledam ko je redatelj, glumce, slike, itd a shyamalan mi tu ima prednost
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Shyalaman nažalost nije redatelj Devila, samo scenarist, dok Town ima Afflecka koji se već itekako dokaza a Buried ideju koja je prenenormalnojebena. No, kakogod, samo mislin da ne bi tribalo bit razloga za nezadovoljstvo, ima odličnih filmova među nadolazećima, ništa više ni manje u odnosu na prijašnje godine.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
da, sorry, njegova je priča samo, al to je čak i bitnije od režije kad se radi o njemu jer čovjek je majstor u smišljanju priče, mislim da je skoro sve svoje filmove i osobno napisao...i dosta o ovoj temi, bezveze razvlačimo, reko sam da možda imam krivi dojam, svi ti filmovi će se pogledat sigurno milom il silom 
This is the Zodiac speaking.