Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 05:57

DrugsBunny wrote:Yeap, prelazi se vrlo brzo, a igra je prezabavna.
je, ako si takav manijak. :P Ja prelazim na dan par misija tako da duže potraje...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Sep 2010, 10:40

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Sep 2010, 11:11

a ja ovo čekam više od fakin svega: http://www.gamespot.com/pc/rpg/warhamme ... Btitle%3B1

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 07 Sep 2010, 11:14

john_constantine wrote:
DrugsBunny wrote:Yeap, prelazi se vrlo brzo, a igra je prezabavna.
je, ako si takav manijak. :P Ja prelazim na dan par misija tako da duže potraje...
:oops: :oops:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Bub

Post by Bub » 07 Sep 2010, 11:48

John_Ryder wrote:jedva čekam ovo zaigrat http://pc.ign.com/articles/109/1095676p1.html
Uff i ja, Penumbra serial mi je bio odličan...doduše malo su sa "Requiem" promašili, nije mi kao prva dva. Avanture inače obožavam i još kad imaju horror štih, pih.

Bub

Post by Bub » 07 Sep 2010, 13:17

Shank - Part1 i Shank - Part2 ovo je za ubijanje vremena :supz:

Ašow

Post by Ašow » 07 Sep 2010, 15:48

Prototype.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 17:40

Wendigo wrote:a ja ovo čekam više od fakin svega: http://www.gamespot.com/pc/rpg/warhamme ... Btitle%3B1
također. :prayer: :prayer: Već dugo nisam igrao strategiju, a niti nastavak i ekspanzije...
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 07 Sep 2010, 18:42

Ja još cekam da mi dođe novi laser za ps3 :(

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 20:33

Wendigo - za titan quest, kod Athene, gdje je puno veća verzija Soul eatera, kako ga pobijediti? Problem je što mi isisava health i prokleto je jak. A level 15 sam. Je li ima neka taktika ili bi trebao još ojačati da ga sredim?
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Sep 2010, 22:51

john_constantine wrote:Wendigo - za titan quest, kod Athene, gdje je puno veća verzija Soul eatera, kako ga pobijediti? Problem je što mi isisava health i prokleto je jak. A level 15 sam. Je li ima neka taktika ili bi trebao još ojačati da ga sredim?
briem da se moras jos levlat
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Sep 2010, 13:07

john_constantine wrote:Wendigo - za titan quest, kod Athene, gdje je puno veća verzija Soul eatera, kako ga pobijediti? Problem je što mi isisava health i prokleto je jak. A level 15 sam. Je li ima neka taktika ili bi trebao još ojačati da ga sredim?
ja sam ga sa svojim paladinom mlatio sjekirom, ledom i munjama dok nije pao + što imam stun .. :lol:
uzmi u obzir da je moj lik uz stormcallera dijelom i defender (jel... kad kombiniraš te dvije klase dobiješ paladina) pa mi radi manje štete i još se povremeno liječim dok me udara.

btw, ovih dana ponovo ću ponovo aktivirati wow. nakon cca 3 godine pauze. :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2010, 16:58

Wendigo wrote:
ja sam ga sa svojim paladinom mlatio sjekirom, ledom i munjama dok nije pao + što imam stun .. :lol:
uzmi u obzir da je moj lik uz stormcallera dijelom i defender (jel... kad kombiniraš te dvije klase dobiješ paladina) pa mi radi manje štete i još se povremeno liječim dok me udara.

btw, ovih dana ponovo ću ponovo aktivirati wow. nakon cca 3 godine pauze. :zubifale:
pa da... trebalo bi mi nešto što bi ga omamilo i spriječavalo da mi usisava health. A nemam ništa od toga, više sam ulagao u borbe s dvjema oružja i healer, nego na defense ili stun... ma još ću se malo ojačati i navaliti na njega.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Sep 2010, 18:12

kaj će ti healing pobogu? :D
imaš potione, radije te skillove potroši na nešto u warfare ili defense. bit igre (kad radiš lika koji se sastoji od dvije klase) je napraviti sinergiju. tako da jednu granu digneš, a u drugoj nadopunjavaš stvari iz prve. ;)

evo ti talent calculator da se lakše snađeš među skillovima: http://www.titancalc.com/

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2010, 18:15

Wendigo wrote:kaj će ti healing pobogu? :D
imaš potione, radije te skillove potroši na nešto u warfare ili defense. bit igre (kad radiš lika koji se sastoji od dvije klase) je napraviti sinergiju. tako da jednu granu digneš, a u drugoj nadopunjavaš stvari iz prve. ;)

evo ti talent calculator da se lakše snađeš među skillovima: http://www.titancalc.com/
je, odabrao sam onu prirodu radi healinga jer se ne može beskonačno koristiti bočice, nego treba čekati neko vrijeme. Pa je ovako bar bilo lakše boriti se, ali ne privlači me previše ti summonimi koje mogu imati. Našao sam u posljednjem gradu onog lika što može za novce vraćati bodove koje sam iskoristio, pa ću tako napraviti. Ali, da li je moguće onda poništiti i tu granu koju sam odabrao, i promijeniti u drugu? Defense ili stormcaster...
Michel puši karu.

Post Reply