jesam, al mi se više igra titan quest. ne sviđa mi se onaj cartoony look u TL.Bub wrote:Jesi probao torchlight?Wendigo wrote:meni treba neki dobar HC pokolj - fantasy, SF, WW2 ili horror.
Igre, konzole i slično
- Wendigo
Re: Igre, konzole i slično
- john_constantine
također. Baš me najviše zanima Two - face, u igri izgleda prilično bolesno koliko unakaženo. Djeluje dosta slično originalu, ali sigurno će biti novih poteza, mogućnosti, i akcije. A i vrlo mi se dopada taj njihov moderni izgled od catwoman do ove Jokerove pomoćnice. Inače, Batman je pravi primjer kako se radi odlična igra koju igrači znaju cijeniti za razliku od mafie 2.John_Ryder wrote:jedva čekam Arkham City,arkham asylum je predobra igra a za ovo najavljuju da će biti još mračnije i zanimljivije
Wendigo - pitanje za titan quest. Da li ima kakvih divovskih bossova u igri kao na coveru igre? Mislim, par takvih sam našao kao onaj stari kentaur u questu i jedan div s maljem... Ali ima li bar nekih epskih bossova kasnije kao ta hidra?
Michel puši karu.
- john_constantine
izašao dead rising 2 za konzole, s pozitivnim ocjenama. A negativna vijest - izgleda da se na kraju odustalo od verzije za PC.
Michel puši karu.
- Josef K
Skidam baš Batmana Arkham Asylum pa me zanima dal moram nešto odigrat prije da bi razuimo priču ili mogu ovo odmah?
- john_constantine
Ne treba. U igri imaš sve podatke o likovima, negativcima i protivnicima koje ćeš vidjeti kroz igru. A ostalo, ako si gledao batman filmove i animirane serije, onda skoro većinu negativaca znaš.Zadro wrote:Skidam baš Batmana Arkham Asylum pa me zanima dal moram nešto odigrat prije da bi razuimo priču ili mogu ovo odmah?
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Zadro wrote:Skidam baš Batmana Arkham Asylum pa me zanima dal moram nešto odigrat prije da bi razuimo priču ili mogu ovo odmah?
na ps3 je čudo igra, bar po demou koji sam igrao
- john_constantine
ma fenomalna je.HorrorHR wrote:Zadro wrote:Skidam baš Batmana Arkham Asylum pa me zanima dal moram nešto odigrat prije da bi razuimo priču ili mogu ovo odmah?
na ps3 je čudo igra, bar po demou koji sam igrao
Michel puši karu.
- metallicat
neznam o čem se priča, ali kako mi je završio fax, bacila se ja po ko zna koji put na igranje FF VIII i trenutno sam na 3.cd-u. ajme kako je to dobra igra
prije posla, i poslije posla heh

- DrugsBunny
Počeo jučer prelaziti Starcraft 2, igrah doslovno cijeli dan, oči mi ispale.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Potvrđeno. Ipak će Gearbox raditi na Duke Nukem Forever. Na kraju će sigurno izaći, makar neće biti vrhunsko ostvarenje...
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=262868
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=262868
Michel puši karu.
- john_constantine
Michel puši karu.
- Wendigo
ima. na kraju svakog chaptera ti je jedan telekin (to su one titanske kreature s prve animacije). ja sam sad na kraju i titan typhoon je zadnji boss i onda nastavljam ekspanziju di će biti svega i svačega...john_constantine wrote:također. Baš me najviše zanima Two - face, u igri izgleda prilično bolesno koliko unakaženo. Djeluje dosta slično originalu, ali sigurno će biti novih poteza, mogućnosti, i akcije. A i vrlo mi se dopada taj njihov moderni izgled od catwoman do ove Jokerove pomoćnice. Inače, Batman je pravi primjer kako se radi odlična igra koju igrači znaju cijeniti za razliku od mafie 2.John_Ryder wrote:jedva čekam Arkham City,arkham asylum je predobra igra a za ovo najavljuju da će biti još mračnije i zanimljivije
Wendigo - pitanje za titan quest. Da li ima kakvih divovskih bossova u igri kao na coveru igre? Mislim, par takvih sam našao kao onaj stari kentaur u questu i jedan div s maljem... Ali ima li bar nekih epskih bossova kasnije kao ta hidra?
- DrugsBunny
Prešo Starcraft 2 
- Bub
Već?DrugsBunny wrote:Prešo Starcraft 2
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
Yeap, prelazi se vrlo brzo, a igra je prezabavna.