Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
mullberry street ,... interesantno ali mnogo mracno ili kamere zezaju
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- dr_gonzo
Zanimljiv sa dobrom atmosferom, ali nedorečen...ljubitelji gorea bi mogli uživati na par odličnih scena...
One Dark Night (1983)
One Dark Night (1983)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Slither (2006) - 7/10
Prilično dobar film, dobra glavna glumica
Prilično dobar film, dobra glavna glumica

- HorrorHR
- Site Admin
Ajde molim vas da malo samo promijenimo pravila ovog topica
1) primarno stavite komentar u topicu o filmu plus slobodno kopiju
2) ako baš želite kipirajte taj post i ovdje
3) ako film koji ste gledali nema topic stavite komentar ovdje ili još bolje napravite topic za taj film po pravilima "kuće"
Generalno će biti bolja arhiva radi ovoga, te se diskusije mogu nastaviti u topicima određenog filma.
1) primarno stavite komentar u topicu o filmu plus slobodno kopiju
2) ako baš želite kipirajte taj post i ovdje
3) ako film koji ste gledali nema topic stavite komentar ovdje ili još bolje napravite topic za taj film po pravilima "kuće"
Generalno će biti bolja arhiva radi ovoga, te se diskusije mogu nastaviti u topicima određenog filma.
- elrania
Pumpkinhead (1988) - lavd it
odlična mi je priča, prezadovoljna sam prvom polovicom filma, atmosferom, bojama i okolišem. oduševilo me koliko mi se film svidio, a sama nisam puno očekivala. kad su krenuli killovi nije bilo baš tako napeto i nekako je bilo dosta jasno zašto i kako će sve završiti pa se tu mali dio mojih dojmova razvodnio, no sve u svemu sam jako zadovoljna i zbilja ne znam što sam čekala. - 8/10

- remike2
Firestarter (1984) - 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- elrania
Zombi 2 (1979) - impresivna šminka, zabavni gore i zgodna lokacija. to troje mi je kod ovakvog filma i trebalo da me učini zadovoljnom, a kad tome pribrojim 2-3 scene koje pamtim već mnogo godina, a tek sam ih sada vidjela povezane u istom filmu, ne mogu gunđati i reć da mi se film nije svidio.
je da je radnja srednja žalost, ali nisam ni očekivala nešto osobito po tom pitanju, jer ona ovdje na neki način i treba ići po šabloni da se ostvari ovakav efektivan klasik. jednostavnost i slikovitost su aduti ovog djela i drago mi je da sam ostala pozitivno iznenađena onim bitnim. - 7/10
je da je radnja srednja žalost, ali nisam ni očekivala nešto osobito po tom pitanju, jer ona ovdje na neki način i treba ići po šabloni da se ostvari ovakav efektivan klasik. jednostavnost i slikovitost su aduti ovog djela i drago mi je da sam ostala pozitivno iznenađena onim bitnim. - 7/10
- Scorpio
- Ašow
Zadnja rečenica je nenadjebiva takođerboyko wrote:Srpski film (2009) - brutalan.scene su ono![]()
konačno film koji je prešel granicu koju je postavil hostel i njemu slični.svaka čast.
odlična gluma Miloša.a kraj filma nenadjebiv!

SpoilerShow
ajde... prvo malog.
-
Lisa and the Devil
jel itko gledao ovo večeras na HRTu????
pa jebemu mater, stavili su masakriranu verziju pomiješanu s house of exorcism što je više manje kopija egzorcista!! tako imamo 2 filma u jednom, umjesto čistog originala lisa and the devil
drugi film na redu mi se ni neda gledat sad
jel itko gledao ovo večeras na HRTu????

This is the Zodiac speaking.
- elrania
Resident Evil 1, 2 & 3 - evo, ukratko, prvi još uvijek najbolji, drugi prolazna zabava, treći nadam se samo stepenica za bolji 4.
- Boby
A jel? Meni je ovo bio drugi Bavin film u životu i mislio sam da su ta 2 filma u jednom orginalan koncept. Uglavnom, bijah zadovoljan viđenim ali toliko sam bio pospan da ću se baciti na skidanje i još jednom pogledati. Nadam se onda da ta verzija neće biti masakrirana.filmophil wrote:Lisa and the Devil
jel itko gledao ovo večeras na HRTu????![]()
![]()
pa jebemu mater, stavili su masakriranu verziju pomiješanu s house of exorcism što je više manje kopija egzorcista!! tako imamo 2 filma u jednom, umjesto čistog originala lisa and the devil
-
Hideaway - sinoć na RTL-u, Goldblum je odličan
- DrugsBunny
Počeo sam gledat, ali je bilo smeće pa sam ubrzo ugasio.filmophil wrote:Lisa and the Devil
jel itko gledao ovo večeras na HRTu????![]()
![]()
![]()
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
a ja ne kužim o čemu to vi pričate... kakva masakrirana verzija? I 2 filma u jednom... Je li to onda njegov film ili ne? 

Michel puši karu.