Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
filmofil

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by filmofil » 31 Aug 2010, 14:20

završio sam sa office 6. sezonom, sad taman čekam nove sezone dextera i officea pa se opet bacam na serije
This is the Zodiac speaking.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Aug 2010, 14:59

Ghostface wrote:Jim Parsons dobija Emmy, ajmo reć zasluženo (mada je lik isti Sheldon i u stvarnosti, tako da baš i nije neka gluma potrebna). Cranston i treću godinu zaredom pobijedija, i unatoč tome šta uistinu jest genijalan glumac, pun mi ga je k više s tim emmyjima. Jebote, da jedan Laurie i Hall koji su isto bili nominirani (ovaj potonji se još borija s rakom) ne mogu osvojit taj pišljiv kipić, pa jebote, ono.
Meni je bilo super da netko glumi geek-polufeminiziranog-metla u guzici jadnika, al kad sam skužila da on to zapravo i jest - skroz mi je odvratan od tada. Tak da je kipić polunezaslužen IMHO.

Ako se dobro sjećam (i ako sam uopće dobro skužila), onaj drugi lik iz Will&Grace je isto glumio samog sebe :lol: Nije da ima veze s temom, al ono :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 31 Aug 2010, 15:15

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:Jim Parsons dobija Emmy, ajmo reć zasluženo (mada je lik isti Sheldon i u stvarnosti, tako da baš i nije neka gluma potrebna). Cranston i treću godinu zaredom pobijedija, i unatoč tome šta uistinu jest genijalan glumac, pun mi ga je k više s tim emmyjima. Jebote, da jedan Laurie i Hall koji su isto bili nominirani (ovaj potonji se još borija s rakom) ne mogu osvojit taj pišljiv kipić, pa jebote, ono.
Meni je bilo super da netko glumi geek-polufeminiziranog-metla u guzici jadnika, al kad sam skužila da on to zapravo i jest - skroz mi je odvratan od tada. Tak da je kipić polunezaslužen IMHO.

Ako se dobro sjećam (i ako sam uopće dobro skužila), onaj drugi lik iz Will&Grace je isto glumio samog sebe :lol: Nije da ima veze s temom, al ono :mrgreen:
pa, ne baš, ja brijem da se on pomalo ne može odvojiti od svoje uloge i da to prerasta u default ponašanje..gledala sam ga u nekom showu, bio je gost i baš pričao o tome, ušao je prvo kao Sheldon, ali se kasnije vidjelo da je sasvim drugačiji. Kruže glasine da je derpe što me ne bi čudilo, al svejedno mi je njami (samo kao lik u seriji da se razumijemo :wink: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Aug 2010, 15:17

Ne znam, kad sam ga ja gledala cijelu neku emisiju je bio isti kao Sheldon..

callac

Post by callac » 31 Aug 2010, 15:20

Asfodel wrote:Ne znam, kad sam ga ja gledala cijelu neku emisiju je bio isti kao Sheldon..
onak, nije mi ni prestrašno da je netko takav u stvarnom životu, samo fali pamet od Sheldona bez scripta i opet prolazi kod mene :D
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 31 Aug 2010, 15:27

Ma gle, glumac koliko god bija dobar opet ima svoje specifičnosti koje su konstanta kako u drugim ulogama, tako i u stvarnom životu. Jedan Hall, Laurie, Cranston, svi su oni uvik Dexter, House i Walter, ali tako pokupit mote ka šta se na Parsonsu vidi i na samoj dodjeli Emmyja je strašno. Još je pokuša bit duhovit s par upadica dok se zahvaljiva, al na 2 od 3 se niko nije nasmija. Malo sramotno, zar ne?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 31 Aug 2010, 15:49

Ja sam čak imala u glavi ideju da bi bilo baš fora da izađe kao Sheldon i zahvali se na Nobelovoj nagradi :lol: , ovak je uprskao stvar, slažem se da je grozno izgledao tamo na pozornici, sve je mene bilo sram :rolleyes:
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Aug 2010, 16:13

ajd.. kad već toliko svi meljete o tome, upravo sam stavio na skidanje 1. sezonu.. :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Sep 2010, 00:42

Aktivno više ne pratim nič.
Big Bang kad naletim...

hitman_4

Post by hitman_4 » 02 Sep 2010, 16:32

Oz - 5. sezona odgledana :)

10/10
Image

Image

Image

Josef K

Post by Josef K » 02 Sep 2010, 19:43

Sad kad počne škola počinjem Lost napkon.

callac

Post by callac » 03 Sep 2010, 07:48

dodala na listu Scrubs..nije mi neš prva sezona, valjda će se popraviti vremenom
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Sep 2010, 09:28

Zadro wrote:Sad kad počne škola počinjem Lost napkon.
:partyman:

metallicat

Post by metallicat » 03 Sep 2010, 11:46

pogledala happy town ono što ima - nije me zaintrigirala serija toliko da isčekujem sljedeću ep, ali sasvim je gledljivo za sad. fora mi je kad pjevaju pjesmicu magic man :zubifale:
trenutno gledam moonlight ali samo je 1S, a ja na zadnjoj ep. ni to nije nešto; meni izgleda kao loša kopija anđelka.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Sep 2010, 17:27

callac wrote:dodala na listu Scrubs..nije mi neš prva sezona, valjda će se popraviti vremenom
zapravo i neće. Ako su likovi bili iritatni u prvoj sezoni, biti će i dalje kroz cijelu seriju... Jedino što valja u seriji je pomaknuti čistač.
Michel puši karu.

Post Reply