Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Ašow » 23 Aug 2010, 23:15

wtf constantine, zasto si obriso post jeate? XD
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Aug 2010, 23:34

zašto? Zato jer nije završilo na mojoj strani. SVe što sada trebam je flaša viskija, skalpel za samoozljeđivanje i spaljivanjem knjiga u kojem velika prijateljstva završavaju ljubavlju kao trilogija "tamne tvari".
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 23 Aug 2010, 23:40

au stari bog ga jebo........
e to je....
e jebiga, sad ti nemogu pomoci.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 24 Aug 2010, 03:33

john_constantine wrote:zašto? Zato jer nije završilo na mojoj strani. SVe što sada trebam je flaša viskija, skalpel za samoozljeđivanje i spaljivanjem knjiga u kojem velika prijateljstva završavaju ljubavlju kao trilogija "tamne tvari".
????????????? What happened????
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 24 Aug 2010, 03:42

john_constantine wrote:zašto? Zato jer nije završilo na mojoj strani. SVe što sada trebam je flaša viskija, skalpel za samoozljeđivanje i spaljivanjem knjiga u kojem velika prijateljstva završavaju ljubavlju kao trilogija "tamne tvari".
??????????????????
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Aug 2010, 05:09

ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 24 Aug 2010, 05:35

john_constantine wrote:ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.
Idi bre Cons... Ja pomislio da ti se nešto mnogo gore se desilo. Jebeš žene(kakav pleonazam, a!!!!) :partyman:
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 24 Aug 2010, 06:49

john_constantine wrote:ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.
e da je bar meni to najveći problem trenutno, ja bi rađe htio da me prestane mučiti ova jebena nesanica :mrgreen:

šalim se, znam da je situacija teška, al to je rizik muško ženskih prijateljstava koja postoje samo u teoriji (tako barem moje iskustvo kaže)...bio sam u tome i kao prijatelj i kao onaj koji je želio nešto više...oba odnosa su pukla jer drugačije nije moglo, al jebiga, prihvatio sam to i krenuo dalje

sad bar znaš na čemu si...ako ti je cura tolka patnja onda prekini sve kontakte s njom, zdravije je i bolje za tebe, vjeruj mi kolko god ti to teško padne...kako će prolaziti dani bez nje tako će i tebi biti lakše, a nekakvo nastavljanje prijateljstva (koje niti nije čisto prijateljstvo) bi bio čisti mazohizam

callac

Post by callac » 24 Aug 2010, 07:14

filmophil wrote:
e da je bar meni to najveći problem trenutno, ja bi rađe htio da me prestane mučiti ova jebena nesanica :mrgreen:

šalim se, znam da je situacija teška, al to je rizik muško ženskih prijateljstava koja postoje samo u teoriji (tako barem moje iskustvo kaže)...bio sam u tome i kao prijatelj i kao onaj koji je želio nešto više...oba odnosa su pukla jer drugačije nije moglo, al jebiga, prihvatio sam to i krenuo dalje

sad bar znaš na čemu si...ako ti je cura tolka patnja onda prekini sve kontakte s njom, zdravije je i bolje za tebe, vjeruj mi kolko god ti to teško padne...kako će prolaziti dani bez nje tako će i tebi biti lakše, a nekakvo nastavljanje prijateljstva (koje niti nije čisto prijateljstvo) bi bio čisti mazohizam
@filmophil- iznenađujuće dobar,odrasli, prijateljski savjet! Ova nesanica ti pogoduje :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

filmofil

Post by filmofil » 24 Aug 2010, 07:28

pfff ljudski odnosi i bihevioralna psihologija su mi specijalnost :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Aug 2010, 09:19

when life sucks, take a razor blade. NOT!
cons, daj se saberi jebo ga bog... to ti neće pomoći, radije izaberi onu varijantu sa bocom viskija ako se već moraš nekako "olakšati". ;)

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Aug 2010, 10:17

tako je,cons rađe se odi nacugaj s nekim frendovima/frendom,imao sam i ja sličnih situacija,i nikakva samozljeđivanja ne pomažu sigurno,rađe odi cugat i bok,tako sam bar ja radio :lol: :partyman:

remike2

Post by remike2 » 24 Aug 2010, 11:05

Odmoran i svjež došavši s ljetovanja. 8)
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Bub

Post by Bub » 24 Aug 2010, 11:12

@Cons ne bih te želio uvrijedit niti mi je namjera, ali od kad sam ja na ovome forumu shvatio sam da si dosta toga prošao u životu, što dobrog što lošeg i tu se mogu poistovjetiti s tobom. Znači život te nečemu naučio, ovo što si napisao za ozljeđivanje i alkoholiziranje stvarno ne shvačam, kao da je pisao neuki dječačić od 16, 17 god., a ne ti koji imaš 26 god. Znam da takove stvari bole, ali moraš se znati nositi s njima i trebao si već dosad. Ja sam isto pio kad su mi se davno dešavale takove stvari, ali sam shvatio da od toga nema ništa i da ti pola godine pijanstva (u mome slučaju) mogu samo odmoć, a ne pomoć.

Dakle digni glavu i pokaži sam sebi da si jači od toga i ove preporuke od svih da cugaš ja ih nebi poslušao, rađe ti zaviri u oglas (kao i prije) i sredi si dvije tete :zubifale: , odradi ih i bit će ti puno bolje. Seks liječi depru i stres, a alkohol ga pogoršava. Ili potraži drugu djevojku (za svakog postoji netko) i tko zna možda će ti biti još bolje nego što si mislio da će ti biti s ovom legicom, a legica će uvjek biti uz tebe ako je prava frendica kao što kažeš.

Andrej

Post by Andrej » 24 Aug 2010, 11:35

Bub wrote: Seks liječi depru i stres, a alkohol ga pogoršava.
S ovim se slažem 1000% (makar je kod mene tako).
Ja mogu da pijem samo kad sam već nabrijan dobrim raspoloženjem, a kad sam psihički na patosu - bežim od alkohola ko đavo od krsta.
Tad mi više prija neki sport ili najbolje - bokserski džak.
We're all mad here...

Post Reply